Mina Klassfiender

Så var man hemma igen då, efter sista föreställningen. Är trött i hela kroppen, och huvudet. Ska bara skriva detta och sen behöver jag sova.
Men man måste göra det här först, och jag vänder mig direkt till mina kära vänner från produktionen. 

Ni ska veta att i ungefär samma sekund som jag vände mig bort från att ha gett Mats den sista kramen, så slog insikten ner. Och då kom även tårarna. Folk måste undrat vad det var för någon underlig figur som satt och lipade på pendeltåget mellan Gnesta och södertälje, med en ros och en rödrutig kjol liggandes på sätet bredvid...
Det var en jävligt lycklig figur ska ni veta.

Jag vill tacka er, allihop, för att ni öppnade era armar och tog emot den där lilla nybörjaramatören från Gnesta som Mats helt plötsligt bara släpade in en kväll uppe på frejaskolan.
Ni ska ha ett riktigt stort jävla tack för att jag fått lära känna er, att jag fått bli en del av STA, att jag fått uppleva detta.

Lisa Frick

Du måste nog vara den enda som skulle kunna slå mig, strypa mig och förolämpa mig så pass många gånger, och som jag ändå kan tycka så mycket om. Du är helt underbar tjejen, och du får nypa i mina kinder precis hur mycket du vill. PÅ scenen är du helt fantastisk. Sluta kom ut och sucka, för du är så otroligt bra.
Du är grym på att vara du, du är grym på att vara Järnet, och jag är grymt glad att ni inte är samma person ;)


Lisa Svärd

Pajen nr 2. eller var det nr 1...? ;)
Vi var den ända dubbleringen som stod pall hela vägen ut. Och Jag kan inte tänka mig någon annan som jag lika tryggt skulle kunna stå berdvid och se på göra samma roll som jag själv kämpar för att ge liv åt. Vi var grymt bra, eller hur? Alltid så glad och lite smågalen, det är du. Och aldrig ska man få ha sin lilla rumpa ifred? ;)
Stormare, släng dig i väggen, för nu är det Svensson och Svärd som regerar!


Sandra Karlung

Fantastiska människa! Du, om någon, har vikt ditt liv för den här uppsättningen, det vet jag. Förutom att du står på scenen och spelar med oss sköter du och har koll på allt det praktiska runt om kring. Utan dig hade det kört ihop sig, ett antal gånger, efter vägen, det är jag säker på. Varm och öppen inför alla, är det rätt att säga så?
Och för att ge dig svar på den eviga frågan: Ja, klart att du är söt! ;)  

Sandra Lindvall

Den "unga vuxna" i sällskapet, tack och lov att du fanns där. Hålla koll på alla smågalningar som springer runt. Sedan är du ju lika galen själv, men av nån anledning får jag den känslan ändå. Fett cool för att vara just vuxen, må du aldrig förlora din underbara ungdomliga persinlighet (0 risk, men ändå). Du har alltid ditt hem öppet för dina kära teatervänner, en värdinna som aldrig sviker.
Jag måste erkänna att jag känner mig lite illa som inte följde med flera gånger,, men smällar man får ta när man bor så långt bort.


Kristin Wannemo

Den enda som möjligtvis fick ta mer stryk på scenen än lilla pajen. Du är så fett grym. På scenen, bredvid scenen. Skulle aldrig våga stirra ut Frick, du gört utan att blinka. ;)
Du är så glad, och så bra, så himla duktig och... Ja, vad ska man säga mer? Du rockar bruden ;)
Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att det kommer funka så att du kan följa med ner till Gbg (om vi kommer dit, mer vrf skulle vi inte?) pjäsen funkar inte utan Orm, vi funkar inte utan Kristin, och ingen kan göra ngt av dem lika bra som du.


Gustav Gälsing

"Litet, fult och elakt troll"? Nja, liten, galen och sprallig snattare får det bli nästa gång. Energiknippe nr 1, och en hejdundrande naturbegåving när det gäller teater alltså. Och även av scenen är du alltid igång med något, kan man ha tråkigt med dig?
Vill tacka "snattarn" oxå, för utan dina små infall under pjäsen hade den nog blivit för tung.. tack för att du satt där bredvid och lyfte mitt, annars så aggressiva, humör då och då. :P
Men du.. Vika flygplan bör du kanske dock öva på lite till.. ;)

Gustav Asplund

Jag vet inte om det var tänkt så från början eller inte, men du fungerade under föreställningarna som ledare för gruppen. Den som skötte alla övningar m.m. En stark och lugn punkt, i virrvarret och nervositeten. Tack för det, tror ärligt inte att mina darriga knän hållit för premiären annars.
Även på scenen är du en trygghet. Du gör det du gör, och du gör det grymt bra!!

Mats Hedlund

Först vill jag ursäkta bilden :P
Sen vill jag bara tacka dig för allt du gjort. Både för ensemblen, men också för mig.
Vore det inte för dog, hade jag aldrig fått träffa dessa underbara människor jag beskriver ovan. Utan dig hade jag aldrig fått bli en del av den här fantastiska produktionen. Jag hade kanske aldrig fått uppleva känslan av att stå på en scen.
Jag har vuxit. Som skådespelare och som människa. Det började redan under Gnesta-på liv och död. Du fick mig att räta på ryggen i och med det ansvar jag fick. Du ställde mig framför alla de där människorna och det var bland det bästa jag gjort. Fram till nu.
Så,, bara ett enda stort Tack, är väl vad jag kan klämma ur mig, för det är bara så jag kan beskriva det du  gjort.



Detta tog sin tid att skriva,, jag ha omformulerat om i princip alla, för jag har så svårt at sätta ord på vad detta faktiskt betytt för mig, vad NI betytt för mig. Jag hoppas att ni förstår ändå.
Ni är bäst!! Tack för den här tiden, och jag hoppas så innerligt att det inte ska vara det sista vi gör tillsammans.
Ni är helt fantastiska, allihopa. Som skådespelare och som människor.

Så, ett sista stort TACK!

Puss och kram på er <333

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Grattis Bror!

Idag blir min lilla lillebror lite mindre jätteliten.
Grabben fyller fjorton år!

Från att vara min lilla sötnos som jag ordnade frukost till på mornarna, som jag stopade om på kvällarna, lekte med gosedjur tillsammans med, har han nu förvandlats till en lite smådryg tonåring..
En lång sådan oxå, som jag nu måste böja huvudet bakåt för att få syn på.
Som sitter uppe halva nätterna.
Som har byxorna nere vid knäna.
Som håller på att bli stooor! 

Men det spelar ingen roll hur gammal, eller lång, han blir. Han kommer ändå alltid vara min lilla
Tjobo,
Puddis,
Puddeludd,
Lillebror.

Men idag Fyller han fjorton år, och det firar vi med ett fyrafalligt hurra:

HURRA HURRA HURRA HURRA!!!!

Älskar dig lillskit! <333

Puss o kram på er alla <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Teatriskt lyckorus!

Jag är för speedad för att sova..

Kom hem från teatern för en stund sedan nu,, Så j*vla bra vi var! Jag överlevde, nerverna höll, och känsla efteråt går inte att beskriva. När de lyser upp salongen, och jag äntligen törs/kan se Ricky, Majken, Robban, Teo, Örjan, Tove, Ylva och Gunilla i ögonen. Se på dem och le. Det gick bra, tyckte jag satte min lektion bra och skrämde tydligen upp klasskompisarna lite, nu när de sätt mitt sanna jag ;)

Är sådär lycklig också eftersom jag ikväll förenade inte mindre än tre av mina tidigare vitt skillda världar. Teaterfolket fick träffa klasskompisarna, som fick träffa orienteringsgänget, som fick träffa teaterfolket. och vise versa.. 
Det verkade dessutom som att alla kom överens, gjorde bra intryck på varandra, och jag har börjat ana att det är inte bara jag som förstår att människorna jag umgås med är underbara: de ÄR helt enkelt bara fantastiska människor jag har till vänner.

Jo, nog sitter jag mitt i ett litet rus alltid, men nu räcker det med bloggande för ikväll. Var bara tvungen att meddela att jag överlevde första (som måste varit den mest nervösa) föreställningen nu, att det gick bra och att jag är allmänt lycklig och glad just nu för jag älskar mina kära medmänniskor.

Puss okram på er ALLA <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Människovärde?

Herre gud.
Jag sitter inne på msn och disuterar människovärden med (tja, ni kan väl gissa) Ricky och Teo.

DEt är egentligen ganska fruktansvärt, men teo vill inte ge sig: Allting har ett värde. både han och Ricky har blivit ganska objektiva, och lite läskiga... Människors värde? jag vill fortfarande inte tro på det..

Men, enligt våra uträkningar ska:
Kärlek är lika mycket värd som det man sparar in på resurser när man går omkring i sitt kärleksrus.
Människor är olika värda, beroende på vilka som är redå att offra vad för dem.
Min och teos vännskap är lika mycket värd som mina handleder.
Mina handleder är, i ett exempel, värda 3 000kr.
Jag är i samma exempel värd 100 000.
Om teo finns med, och jag bryter ben för 110 000, är han sedan värd 90 000.
Om även Ricky finns i vårt exempel, är vi tre tsm, värda 300 000. Detta gäller enbart om vi alla tre håller oss hela och fina.

Nu har de tagit allt ännu lite längre, och jag har i princip slutat lyssna.. Tror jag ska hitta en flik att lägga in att jag bör sova..
Nog för att jag älskar dem, som ett par galna och lite för argumentförälskade bröder, men även den snälla systern har sina gränser, och när det pratas länders ekonomi, vs. hur mkt deras människor då är värda, hmm.. Hänger med, men orkar inte mer än så.

Ovannämnda "syster" har även premiär imorgon, har nervössymptom i överflöd och behöver en god natts sömn nu, så det är dags att göra pojkarna besvikna..

Puss, kram och godnatt <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Matte snart

Sitter och väntar på att matten ska börja.. Detta sker om ca 15 minuter.
Sitter i en cool hörna med enbart grabbar. Marcus, spelar sin hästsång ("shut up woman, get on my horse") om och om och om igen.. Teo och Robban leker med Robbans msuik program. Teo håller dessutom på att försöka "avvänja" mina nyckelovanor...  Mårten försöker lära sig boken "hobbit" utantill. Victor blir galen på oss andra. Ricky e just klar med sin mattelektion och sprang just iväg för att hitta sina a-kompisar i matsalen (a=de från NV1a, inte högst prio, för det är vi :P)

Har varit och fixat present till pappa nu, kommer inte få den förrän på lördag, men ibland e dt så..

Nu e det dags att gå och hämta matteböckerna, och så e dt sista lektionen.
Sen blir det helkväll med familjen, Pappa blir ju 50 idag!!!!! :D


GRATTIS PAPPA!!!! :D <3 <3 <3

Puss o kram <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Långt inlägg om en lång dag

Idag har det varit en lång dag...
Började med engelska, Jag hängde med Mårten, Marcus och Robban. Gjorde fett rolig övning när man skulle förklara ord. Robban var hopplös, fick två poäng (jag vann på 13) och bytte kort flera gånger när orden "inte gick att förklara".:P 
Mårten förklaring var helt klart bäst:
"It's like... when you want to do someone, doggystyle, you tell them to: '(hmm) over bitch!'."  Hahahah xD
Ordet var "bend", för er som är så pass oskuldsfulla att ni inte förstod det :P

Efter engelskan tog jag mig tsm med Noor, Isabelle, Vera, Amelie och Jonna till Slussen och därefter stadshuset. Vad gör man inte för att få se sina kära vänner sitta och vifta med lappar, prata i mikrofon och bara vara snygga i sina propra outfitts :) <3

Vi såg behandlingen av Miljö- intrgration- och bostadsutskottens motioner. Ingen av dem togs igenom  (liiten fail på Ricky, Majken och Teo som satt i respektive utskott) :P
Det kändes lite illa att sitta där egentligen. Inte illa att jag kom, (var glad för det, och var riktigt intressant) men att sitta just Dääär: tre-fyra meter ovanför allting. Fan va gärna jag hade velat ha en lapp, en mikrofon och en proper outfitt, där bland de andra. Hade massor med åsikter, repliker, och framför allt kännde jag mig äckligt avdelad på ngn vis. Hann inte ens träffa de andra under lunchen (fail på mig)...
FAN för att vara sjuk under skolans plenasrsession!!!

Men de var duktiga i alla fall. Var så stolt över Ylva som ordförande, Majken som nääästan nådde taket med sin lapp (puss på dig tjejen), och Ricky som kom med en del bra kommentarer. Och jo teo, jag är väl nöjd med dig med, dock fick vi inte höra dig tala under hela tiden vi var där :P

Dessutom (bara måste tilläggas), spec killarna, (tjejer, ni är det ju hela tiden <3) var fett snygga idag. Snälla kom oftare i kavaj lr skjorta till skolan ;) (a)

Del två av dagen spenderade jag i kollektivtrfikens tecken..
Missade första tåget, hem mot Gnesta = en halvtimme på centralen... 15.30-16.00
En halvtimme på tåget, mitt emot en tjurig tant som tydligen vlle ägna en halvtimme av sitt liv med att glo argt på lilla mig.. 16.00-16.30
Södertäljetåget var försent (6 min) och så klart missade vi då anslutningen i hamn. Resultat: en haltimme på perrongen i södartälje hamn... 16.30-17.00
träffade Ö, och sedan Robin och Linuz på tåget.. Blev dock helläskigt, en gubbe som alla trodde var stupfull visade sig vara en diabetiker som fått ett grovt bodsockeranfall. Helläskigt, krampade och ingen förstod förän eter järna vad som var fel...
Kom iaf till Gnesta 17.30

18.30 var det träningsdags. Jag och JJ skulle hålla i ett pass på styrkevarvet. vi var baotahurtiga, peppade alla! Blev massa styrka. Skitjobbiga övningar för ben, armar, mage och allt.. Huva, när man tänker på det, men en viss kick ger det. Hehe, åtminstone en tredjedel av gruppen kommer hata oss imorgon när de inte kan resa sig ur sängen pga all träningsverk (a).

Fikat efter var det jag som skulle ha. Kan vara så att det blev Mamma och Feffe som gjorde det mesta.. De är mina hjältar. Puss o tack!!! Jag jälpte Ylva (ooooh-kompis) med hennes matte, gav JJ lite idéer till hennes inleding (braiga jag e ju grym på föredrag!) och så fick jag i mig en macka, vilket i stort är vad jag ätit den här kvällen insåg jag nu.. Kanske borde ta ngt (mer än te, vilket redan är på ingång)...

Kom hem för en stund sen och jag har bloggat, pratat med pappsen (som fyller 50 imorrn, HURRA!!) över telefonen och nu e jag indragen i en politikdisskution med mina vanliga pojkar (verkar inte kunna släppa dagens stora ämne).. Teo vill bevisa att Ricky e sosse... Kommer aldrig sluta där, det vet jag :P


allmänt glad bild bara :)

Nu ska jag iaf gå och se till att jag inte svälter ngn gång vid tre-tiden inatt, och sen ska jag få ta "sossetestet".. OM de hinner innan jag väljer att lägligt behöva gå och lägga mig vill säga ;)

Puss, kram o Godnatt alla <333

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

nu går jag hem...

Japps. Nu är dagen strax slut.. NU! är klockan tre, så nu ska jag gå hem. Lämna majken, Teo, Ricky och robban här. Har gjort idrottsuppgiften klart, duktigt duktigt. 
 
Idag är det pluggpluggplugg som gäller. Kommer inte få någon tid ngn annan kväll så ikväll är det full fokus. Har fått förbud nu av Majken. Inget msn efter kl 11.   Ricky och Teo protesterar stark, men så är det. Nu ska vi få tillbaka den braiga sämnrytmen jag aldrig haft.

Robban sitter och sprider helgalna planer med oss andra, vem vet var detta kan sluta. Ricky som batman i köpcentret är lätt favoriten hittills. xD

Nu är klockan fem över, så nu ska jag upp och hämta jacka och väska och sen ska jag gå hem,, har ingen lust att missa tåget (har hänt för många gånger nu pga mina underbara kompisar)

Puss o kram på er <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Diskriminering...

Jag  känner mig diskriminerad... Jag och Majken sitter i korridoren och bloggar båda två.
"Varför då?" undrar kanske ni... JO, för vi får inte vara med på lektionen..
NV1a sitter i Arenan och har genomgång med Malene, och Halva Nv1b sitter och har seminarie med Annika. Alltså: Bara för att jag går i NV1b och har ett efternamn som börjar på S (har just kommit på systemet!) så får jag inte sitta på lektionen!  Buhuuu!!

Jag hämnas genom att blogga!  Det blir dubbel hämnd eftersom jag:
1. Avslöjar för världen hur orättvisa våra lärare är.
2. Är lite busig eftersom jag inte pluggar... (a)

Kanske ska ta upp detta med dem. Om vi ska skriva om diskriminering av olika folkgrupper, vad sägs om att jag skriver om "Elever långt ner i Nv1b:s klasslista"? AHA!! Busted!  SKa jag storstrejka kanske? sätta igång en diskution? Kanske det,, hehe jag e bra på sånt, det vet jag.  ;)

Nu ska jag sluta flumma och kanske,,, göra ngt nyttigt?
Nej, inte än,, lite mer upprorisk ska jag vara, och sedan ska jag se till att bli insläppt.
De kan inte stoppa mig!!!!

Puss o kram på er <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sova i tid. :)

Johoo då. Jag ska dra mig mot sängen nu. Klockan är 11 och imorgon är det skola.
Fick bearbeta om "vem är jag?" lite, men nu e den helt fix o färdig :)  Men mer pluggande än så blev det inte.. Farligt att bli nöjd med ngt, då lutar man sig tillbaka sedan.. Kanske ska man göra allting Nästan färdigt, och sen ta en kväll när man skriver in sista ordet på alla? hmm,, törs jag pröva det? :P

Har spenderat kvällen framför teven och morden i midsommer. Va ett avsnitt som vi, tro det eller ej, inte hade sett. Skojs :)  Dessutom fick man se en ung Orlando Bloom i rutan. Fet chock  alltså, men shit vad han e snygg. Spec där, när man fick dra bort ett par år.   Sen blev han ju mördad först av alla, så han försvann ur bilden lite väl fort. Iofs hade ju ingen kunnat koncentrera sig på själva mordlösningen annars (a)

Nej, nu e den ju fem över, så nu e det tandborstning, 'familjemöte' och sedan studs i säng. Duktiga jag, inga fler nätter frammåt småtimmarna (iaf inte i denna vecka) :P

Puss, kram o Godnatt <333

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kväll med Gnestabrudsen <3

Tja, som ni märker så är jag inte på teater idag... för det första råkade jag sova till kl 2 (missade träningen, hoppsan sa) och sen kännde jag att liiite plugg kanske behövs iaf.. Hehe, liite var ordet.
Jag har iaf nu blivit klar med "vem är jag?". Inte för att jag blev mkt klokare men ändå :P Det blev faktskt helt ok,, funderade allvarligt på att göra som Ricky sa och lägga upp den på bloggen, för den e nästan tillräckligt flummig, men njee,, inte nu iaf.   Lite illa var ordgränsen bara. När jag har en halv ounkt kvar tittar jag till ordräknaren och upptäcker 1182 ord... D.v.s. 182 ord för mkt,, och jag är Inte klar. Var bara att sitta och omformulera lite över allt. En del djupa och fina meningar fick offras då de inte var "rellevanta" bara fett fina..
Jaja, vrf deppa, huvudsaken är att den är klar.

Har gjort en liten tankekarta till debattartieln oxå, funktionshider får bli ämnet, och tror jag ska fokusera på Gnesta. Haha, då kanske jag kan kila över till Bosse och gnälla lite på honom om jag hittar för mkt fel ;)

Igår hade jag en askalas kväll. kvart över sju (vilket var en halvtimme seare än avtalat) lämnade mamm av mig hos Soff. Elin och Frida var redan där.  Massa kramar och återseende. Hade bl.a. inte sett Soff sedan skolan börja.. Illa!!
För blev det bara en massa prat, om skolan, läxor, klasskompisar, lärare, gamla klaskompisarna, bio, lite allmänt skvaller, ja, allt helt enkelt. 
Sen fortsatte vi prata strunt under tiden som vi (lr,, Elin och soff) bakade chokladbollar. Jag och Frida åt mest degen (a).

Helt traditionsenligt blev det lite Twister under kvällen. Hmm,, tajta jeans är Inte att rekomendera då kan jag säga. Det e iaf lika skoj som nånsin, mer ojojoj, har vi blivit osmidigare allihopa?
Sen blev det... : SING STAR! Haha, Yay! 
Jag och Elin sopade mattan med Soff o Frida i första omgången "skicka micken" (hrm,, det blev 10-8 men ändå) Sen blev det lite fri sång. Jag och Frida gjorde vår vackra dans till "kids" av Robbie williams & Kylie Minouge. Vår shake äger deras lätt!!
Soff filmade alltihop så vi kännde oss lite tvugna att lägga upp det på FB. Men! Av ngn anledning dummade sig datorn och ville Inte lägg upp den. Då fick det bli lite söta bilder på oss i stället från kvällen.
Vi avslutade natten (det är inte kväll vid halv 1...) med att ta massa gruppfoton i oika stilar och lägga upp ngra av dem med i mitt söta FB allbum (kolla in på FB vetja!) 

 <3

Lite över ett var vi tvugna att gå hem.. Men hade iaf haft värsta bästa helgen. Ska ses på lördag igen, för då ska de komma och se mig på Saga i klassfiende. Yay :D
Vi försökte övertala Ricky att han skulle komma på lördag (oxå) för att få träffa dem,, men neej "södertälje är ju så långt bort".. tss..

Tack för kvällen tjejer!!! <3333
Nu ska mamma läsa min "Vem är jag?" och sen ska jag jobba lite Matte..

Puss o kram alla <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kort dag...

Idag sov jag till klockan två... var fett skönt. Vaknade ngn gång på morgonen och var på väg upp, men så mindes jag: aha, det är lördag, och jag ska ingenstans. Bästa känslan som finns :D

Behövde verkligen sova oxå,  kom hem vid halv ett igår natt (lr, i morse blir det ju) och satte mig för att äta middag. hann ju inte äta före teatern, så då får man ta tag i dt efteråt. fastnade på msn med Ricky och Teo (koooonstigt, oooovanligt) och satt uppe,,, eh eh, för sent. (a)  Ni är bäst killar, men hjälp när ingen av oss tar sitt förnuft till fånga på kvällarna :P <3

Btw, så va prmiären Bäst!! Mina kära teaterkollegor var helt enkelt skitduktiga. Var vääldigt nära att börja lipa i slutet, trots att jag sett allt så många gånger. Är såå taggad taggad taggad inför "min" helg nu. Alla som läser detta måste komma. Inte bara för att se mig, utan oxå för att det är en grymt bra pjäs helt enkelt.

Stannade ett tag på premiärfesten, dansade och hade skoj med ensemblen och ite annat folk. Var dock tvungen att ta kvart i 12tåget hem, annars hade jag inte kommit hem inatt.. skönt att få komma hem, illa att man va tvungen att sticka.. sånt e livet.

Ikväll är föreställning nr 2. missar den (tror jag ska gå imorgon igen dock), för jag ska hem till soff och träffa mina älskade Gnestabruds!! :D
så länge sen nu, längtar, saknar massor. <3
Frida håller på och dummar sig om att hon "inte kommer" men en liten stund inne på msn med mig i andra änden kan få de flesta att komma på bättre tankar  (puss på dig tjejen) ;)

Har just torkat klart min hylla, duktiga jag :) blir väl det enda jag lyckas uträtta idag... Inget pliugg hann jag med, och imorrn e dt träning och sen antagligen teater då.. kommer inte bli mkt plugg då heller.. :/  Ojojoj,, jaja, får väl sätta fart under nästa vecka ist då, så jag slipper tänka på hur mer och mer äckelnervös jag kommer bli ju närmare ferdagen vi kommer...

Nu ska jag hjälpa till med maten och sen är det iväg mot dansutområdet som gäller. :)
hmm,, insåg just att detta innebär inget msnande med mina pojkar ikväll,, kanske ska meddela detta och torka lite tårar sen.. (haha, nej skojar, de klarar sig utan mig, det vet jag)  

Puss o kram på er nu alla <333 

PS Kom och se Klassfiande!!!! 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gästinlägg: marc in da park

Hej alla töntar och pervogubbar ;P
hihi jag misstänker att ni läser detta så ja kan inte skriva nånting taskigt om er, istället skriver jag om viktor.
Viktor är fett sur idag, han bara sitter och läser ur boken "stor i käften", samtidigt som jag skrev detta sa han till isabelle: "jag har stor lust att trycka upp den här datorn i käften på dig", det är ganska så drygt tycker jag.

Ylva sitter bredvid och skriver i sin blogg mn utan proffs som jag så kan hon aldrig bli så stor som blondinbella och kissi. det var faktiskt efter ett inlägg av mig som höjde hennes läsarsiffror från 453 till flera hundra tusen. och kissi bara skrev om mig och alla googlade mig så de hittade henne.

"varje vecka är det helg", ett vist uttryck av en vis vän till mig.

Teodor säger "ROSA!!", emira jagar robin, en tjej som ser dum ut var dum mot richard :@ hon är för alltid min fiende nu när hon e taskig mot hoom, för vi är ju så gott som släkt.

WOW EN SLEMMIG ORM!!! teodor leker med en slemmig leksak men han tog i för hårt så den råkade fastna i taket.

                                                                                                             XOXO Marcus

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Förlåt "förseningen".

JAjajajaja. Jag ska blogga! :P

"Lovisa, har du inte bloggat sedan "utfrågningen"?!?!"
Eh, nej det va typ i förregår... dvs att jag inte bloggade  på hela dagen igår... farligt? Bara enligt Ylva (och kasnke Majken, men hon vet inget ännu) :P

Jag bloggade inte igår, för jag orkade inte,, och hade ingen lust. Kände inte fört, sådana dagar finns oxå, trots att de blir mer och mer sällsynta (a) :P

Sitter nu och väntar på att matten ska börja. Hade BiNkA-redovisningen nyss, före lunch, och det gick faktiskt bra. Det bästa är att skiten är över. Äntlien! och att det inte sket sig såklart :D :P
Borde jag plugga inför matten? Ricky är duktig och försöker iaf, just nu ser det nästan ut som att han skriver i blocket... ojoj. Tur att lva sitter och knappar om något strunt på datorn så man slipper dåligt samvete. Hon brukar annars va bra på att ge en "fan-jag-har-pluggat-alldeles-för-lite-och-sköter-mig-inte-alls-lika-bra-som-ylva"-ångest.. Idag är hon braaaa :D   (Haha, Y, älskar dig, och du e bäst som e så duktig, det vet du) 

Igår kväll va det gympa igen. BB va illa och svek, J o JJ saknades men jag fick träffa Ebbis och Tuffepuff och min ooooh-kompis.
Jag älskar vår gympa, man bara suddar ut allt som e igång runt omkring och bara kör. Stenhårt. Och när jag och Tuffe kör vårt vackra mimningssolo till "fly on the wings of love" på avslappningen... oh så vackert det är.

Nu ska jag skriva klart detta och lämna över till Marcus, som ska få "gästblogga" hos mig, under övervakning får det nog bli :P

Puss och kram alla <333

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Utfrågning

Ojojoj, stackars Ricky åkte på utfrågning av kära familjemedlemmarna. Och blev fett sågad på slutet.
Haha, detta är kopierat rakt av.. Ngn annan som känner igen lr finns det fler lika galna familjer därute? :P

Lovve säger:
Hej. Skulle du kunna, med högst 50 ord, beskriva dig själv? Det behöver inte vara sammanhängande meningar...

Ingmanen säger:
Hmm... gillar inte att beskriva mig själv... brukar tycka att det är upp till andra
Men, vad ska du använda det till? :)

Lovve säger:
Få tyst på Feffe :P

Ingmanen säger:
Vem?

Lovve säger:
Mammas sambo.

Ingmanen säger:
Vill han veta vem jag är eller? :P

Lovve säger:
Ja, typ så

Ingmanen säger:
Borde väl du kunna... Du känner ju mig :)

Lovve säger:
"Nu börjar jag tröttna på dina undanflykter. Nu har du bara 30 ord..."
//Feffe

Ingmanen säger:
Haha, ok.
Ärlig, omtänksam, snäll, hederlig, lite "gammaldags gentleman", Charmig , Kan väl anse mig intelligen också, annars skulle jag inte hamna på NV, glad, positiv, hjälpsam,
hm...
Vill gärna få andra att må bra och vara glada

Lovve säger:
det var 34 :P

Ingmanen säger:
aj då...
Historieintresserad kan ni lägga till också, så blir det 35 :)

Lovve säger:
Feffe känner sig nöjd med det
Mamma undrar vilka dina goda sidor är? :P

Ingmanen säger:
mina goda sidor....

Lovve säger:
hon skojade bara, hon är redan charmad ;)

Ingmanen säger:
Haha, jag vart lite fundersam
"Är inte de där goda så är det nog ganska kört "

Lovve säger:
mm Jag vet

Ingmanen säger:
Men de ville ha reda på vem det var som du sov över hos va?

Lovve säger:
"Det visste vi redan,, vi stod utanför fönstret och tittade in hela natten" påstår hon

Ingmanen säger:
på 2a våningen? intressant... ;)

Lovve säger:
Beredd för lillebrors frågor? :P

Ingmanen säger:
Sure thing

Lovve säger:
Hur lång är du!?
Och vilka lag håller du på?

Ingmanen säger:
176,6 cmjag är inte så intresserad av sport, så jag anser att det är lämpligast att vara neutral eftersom jag inte har nån kunskap om det

Lovve säger:
"BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!"
"alla åsikter är bra!"
"Man kan heja på kurdistan om det skulle vara så"
"FY FAN VA TRÅKIG!!!!"

Ingmanen säger:
ok, men eftersom jag är neutral så håller jag på domarna
Vem yttrade sig om tråkigheten? :P

Lovve säger:
Alla tre
"Nu e han farligt nära, nu skjunker han"
De ser detsom att det kommer bli deras uppgift att omvända dig nu... Att prata sport med dig
och Ludvig säger: "176 var inte så farligt"
Han e lite kaxig nu. :P

Har de skrämt iväg dig nu? :P

Ingmanen säger:
Haha, jag gillar utmaningar
Önska dem lycka till att omvända mig till att heja på nåt lag

Lovve säger:
"det tackar vi för" :P


Hmm,, var det NÅGON som orkade följa hela konversationen hela vägen ner? :P
Om inte, jag förstår er.. xD
Tyckte den va lite rolig, haha, hla familjen lackade ur vid sportfrågan. xD

Puss puss på er <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Swoch!!! kommer det säga.

Asså, jag vet inte varför, men jag känner mig så grymt upprorisk just nu..
Känner för att spräcka illusioner, rasera världsbilder, chocka helt enkelt!

Men hur? Jag vet inte ännu, men vänta bara, darra i skräck inför den grundliga och omskakande vändningen som komma skall. Hehehe, känn ovissheten krypa i kroppen som en ilande rysning.
Vad ska hon hitta på?
Har det hänt något?
Vad är det för fel på tjejen?

Ja, det ni ;)

Den långa, ståtliga, stolta giraffen ska bli ett litet, fult och elakt troll. Eller kommer det att vara tvärt om?
(ursäkta alla, teaterskämt hära xD) 

Kram på er alla, så länge. <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Debattledare!! :D

Blablablablablablabla. BiNkA suger... Men nu har jag iaf satt igång med powerpointen till microevolutionen. Det e sååå himla B, men men, det ska och bör göras.

Ikväll ska jag plugga arslet av mig. det står på mitt schema, ordagrant. Så blä, men ikväll ska jag iaf få komma hem. Så länge Sj vill det, men inte kan de shabbla två dagar i sträck? :P

Idag va värsta braiga temalektionen. Först lite föreläsning, och sen skulle vi ha små disskutionsgrupper. Min grupp på Noor, Isabelle och Daniel fick organtrandonationer. Vi satt och diskuterade, och av någon anledning fick jag lust att gå fram till whiteboardtavlan. Jag skulle förklara en teori om hur köerna skulle minska, och plötsligt sitter de två andra grupperna i rummet (Majken, Vera, Victor och Robban som hade dödshjälp, och Ylva, Teo, David och Pettan som hade prostitution) och sittade på min förklaring.

"Eh, ni kan fortsätta med ert. titta på er frågor. Alltså.." 

Sen bröt det ut. En vild diskution med mig som ordförande och då och då som diktator. Jag styrde saken med järnhand, fick t.o.m. tyst på majken, mitt i en debatt(!) det är stort. (no offence tjejen <33)  Fett illa att inte Sh-läraren såg och hörde oss, det var en grym debatt, så fett bra, och allas åsikter kom flygande genom luften. Vi kom fram till en skitbra kompromiss till problemet i slutet som jag sammanfattade. Det var bara lite illa att just Min grupp var den som satt tyst och tittade på de andra grupperna som jag styrde.

Så jäkla grym lektion, skitroligt var det. Tack alla som var med :D

Nu har vi matte,, hmm, jaja det kan väl bli bra.

Puss o kram på er allihopa <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inte okej.

Åååååååh! Jag känner mig så elak!

Bara gick idag... Bara Gick! Stackars Ricky fick ingen kram, inget "Hejdå", ingenting.. Franskan slutade tidigare än tyskan, så jag tog mina saker och gick till tvärbanan. Hade bastämt med mormor att hon skulle hämta mig vid fruängen, så visst hade jag lite bråttom, men ändå.

Känner mig inte snäll alltså... Förlåt Ricky. :(

Tycker inte om mitt schema just nu allstå, känns som om jag e på väg överallt hela tiden. En och en halv vecka kvar till föreställningarna med teatern. De andra har bara en halv vecka kvar till premiären, fatta att teatern behöver massor med tid.

Egentligen...liten fråga:
Vilken jäkla dåre bor i lilla Gnesta, pendlar varje dag till stockholm och är med i en teatergrupp, i södertälje..?
Svar: Lovisa Svensson, mina damer och herrar, världens mest godtrogna och snart sönderstressade idiot.

Grejen är, att hon gör det frivilligt, och hon älskar varje sekund av det.. av någon underlig anledning som ingen "verklig" människa kan förstå.. :P

Aja, puss och kram på er alla icke "på låtsas"-människor, för nu ska jag väl vidare någonstan.. :P

<333

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fokus!!!

Hepp, det blidde visst inget inlägg igår kväll. Förlåt majken, och alla andra om nu någon mer en denna underbara person har reagerat häftigt över detta. :P

Satt i skolan hela eftermiddagen. Skolan slutade vid 3 och jag gick... tio i 6... Skulle ju vara i södertälje för att ha teater kvart över sju, så det bästa tåget gick från årsta vid 18.18.  Kom hem till mormor kvart i tolv, då var det macka och sova som gällde. 

Jättebra, tänkte jag om att vänta i skolan, då kan man plugga lite då då.. Hehe , trodde jag ja. Fy faaaan vad illa jag är. Gjorde inte ens hela idrotten (fick den klar i väntan på teatern iaf, tack och lov) utan var alldeles för "ofokuserad" för det. Det är skärpning som gäller nu, självkontroll, koncentration och,, och,,, ja, jag får väl helt enkelt försöka trappa ner på min nyfunna "drog", om det skulle vara så. Blä, vill inte. Men det är det eller så kommer det inte att funka alls, och då.... Nej, bara bara NEJ!  :'(

Hmm,, dramatiskt? Men det lite dramatiska förndringar är vad som krävs just nu. En grov skärpning är vad som behövs, och det ska vi greja. Punkt.

Nu ska jag iväg till franskalektionen, där ska det vara fokus oxå serru!

Kan bli illa på bloggfronten ikväll oxå, för det e mer teater då, och mer seeena kvällar... Jaja, nu e det snart dags Taggad!!!

Puss o kram <333

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Promenad i södertälje..

Igår hade jag lite för mycket döööö tid...
Promenerade runt i parken vid södertälje station, hade lite tråkigt, men tog lite helt random bilder..
Hade ngn tanke med det, men men... det blev lite flum. Tror att de skulle representera hösten,, allt blir liksom lite tråkigare och tommare då.  Tyckte det var fina iaf, finns ngt djup i dem.










Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Gammla OCH nya älskade vänner!

Ja hittills har den här helgen varit helt enkelt bäst!
Igår förmiddag trodde jag skulle handla om att överleva utan alla de som var iväg på utskottsdag på ungdomsparlamentet, vilket gjorde att klassen var mkt mindre än vanligt..
Men de resterande med bl.a. Marcus, Mårten och Robban i spetsen räddade min förmiddag, stort! Vi mobbade 'pekfingertanten' på andra sidan vägen, skaffade Marcus hans miniräknare, flummade runt i köpcentret ett tag och fick uppleva en inte helt värdelös BiNkA-lektion(!). Tack grabbar, hade fett roligt. :)
Aha! Får inte glömma Amanda och Noor heller, som var med och tog hand om mig under dagen, och fick bli en lugn kontrast och komplement till de vilda pojkarna. ;)

Efter plugget skulle jag träffa Robin (Robin Johansson nr...1 lr 2? ja, inte Robban iaf), så jag satte av mot Mårtensdal. Då kommer telefonsamtalet att nej, han e vid centralen.. Aja,, efter mkt om och men, missförstånd och.. blindhet? hittade vi varandra.
Gav oss av mot Subben på hötorget för att träffa hans vänner man hört så mkt om. Trevliga människor, måste jag säga. :P

Fick sms från ylva och mötte henne på centralen. Gick runt och fördrev tid i en evighet i affärer i väntan på att alla andra skulle bli klara (Ylvas utskottsgrupp var ganska mkt snabbare än de andra) och sen mötte vi upp dem (Richard, Teodor och Majken) efter att ha lessnat på allt vad fönstershopping heter..
Åkte tillbaka till centralen (mkt fram och tillbaka alltså :P) och satte oss på Burger King. Robban anslöt sig och efter lite skratt och prat hade nästan två timmar gått och det var dags att möta teos polare (Leon och Simon hette de, vet jag nu).
Blev massa flummande på vägen till och från tunnelbanan. Jag och Ylva mobbade skiten ur stackars Majken, men dissar man gänget så får man stå ut med sånt. Älskar dig tjejen! det vet du! <3 ;)

Skickade hem majken till sitt och promenerade in på bion för å se 2012.
Filmen var... förutsägbar! Rätt okej ändå, men o så förutsägbar. Pang pang, lite gripande avsked och väldigt mycket specialeffekter. Jaja, var kul att se iaf. :) Jag och ylva glömde både drickan och godiset vi köppt till kvällen :P

Filmen slutade kvart i 12... sista tåget mot Gnesta hade gått 23.15. Men man har ju planering och underbara vänner i rockärmen. Tog tunnelbanan till Hammarbyhöjden för att sova hos Ricky (Följda av menande leenden förståss).

Imorse var det uppstigning vid halv 10. var ju tvungen att hinna med pendeln från la stockholm centrala kl 11.12. För hem skulle man för att hinna byta om till mjukiskläder innan kl 14.00 då dt var samling nere vid stationen.
OKKgänget drog allesamman tiill nyköping för en eftermiddag full me Laserdome! Skojskojskoj!!!! :D

Jag hamnade i samma lag som Tove, Eric, Ebba frisk, Evelina, Voldermor (valdemar, men det är roligt likt) och Alfons. Jag hade lyckats ha de ljusaste och därav mest idiotiska kläderna för just laserdome. Ljusgrå mjukisar och Ljusblått linne med VIT kant som lös som jag vet inte vad i mörkret... inte bra.
När jag tänker efter hade det nog inte spelat ngn roll om jag haft bättre kläder.. Jag är hopplöst dålig på det där himla spelet.. Det är grymmt roligt, spec med så underbara människor, med jag är,,, hopplös. xD
Dettutom missade vårt lag poängen med att det fanns baser på banan genom hela första matchen, så poängen var för skämmiga för att ens nämnas (a)
Jag och tove hade eb fin taktik iaf, som lyckades... då och då.
"Täck mig!" och så sprang vi. Haha, fett bra vi va tuffe!
Lag tre (vårt lag) fick sitta första spelomgången, och det blev som att titta på en idrottsmatch. Jag och Tuffe stirrade på poängen, kommenterade spelet och skrek "TÅLAS DET, TÅLAS DET!?!?!?!?" så fort siffrorna på resultattavlan inte stod som vi ville. Haha, fett bra igen. Man har så skoj som man gör sig ;) <3

Hade som sagt grymt kul iaf, oavsätt resultatet.
Efter Laserdomen blev det Pizza i närheten med hela gänget. Mkt prat och skratt och trötta leenden. Satt med BB och C, när de andra snott soffan. Jag och BB satt och gick igenom våra värdelösa problem, undrar hur C stod ut egentligen (har väl lärt sig att inte lyssna).
sedan var det full fart hemmåt i samma bil som C,Ö, BB o håkis. Somnade bara liiite på hemvägen, men jag har nu bestämt mig att jag hatar Clabbe. Fy fan när han på Rix FN ska förstöra varenda j*vla låt med sitt satans babblande, MITT I LÅTEN!! Pest och pina!

Nu har jag varit hemma ett tag och tagit igen mig, duchat av äckelsvetten (som är helt oundviklig när man spelar Laserdome..), och suttit framför dator (surprise va?).

Nu väntar sängen snart. Ska upp "tidigt" imorgon oxå, kvart över 10 e dt ihopsamling i södertälje, startsträckan inför premiär för teatern är nära nu!!! :D

SKa avsluta detta inlägg med att tacka till alla som gjort att min helg hittills varit så underbar.
OKKare OCH NV1or.
Jag vill påpeka starkt att ni är två av mina, smått skillda, världar. Jag är så glad över att kunna höra hemma hos båda, för det känner jag att jag gör, och ni betyder mest ALLIHOPA!
Jag kommer alltid räcka åt er allihopa, så länge ni vill ha mig kvar.. :) <3

Puss o kram på er alla nu. <333

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

:D

Jag vet att det låter helt galet, men jag känner mig så otroligt rofylld och lycklig just nu...
Har ingen aning om varför bara.  xD
Kanske kan det vara känslan man får när man avslutat ett urpumpande träningspass, för fy fan va skömt det var!
Kanske har det något att göra med den galet lugnande atmosfären jag skapat i mitt rum. Älskar det just nu!
Kanske har det med den grymmt positiva inställning jag har inför helgen och allt som ska hända då:
Bion imorrn kväll,
Laserdome på lördagen med OKK,
Teater på söndag.
Kanske (och väldigt troligt) har det med alla underbara personer jag omges av varje dag!
NV1or, vad skulle jag göra utan er? Ni är bara så.. så.. BÄST! Fattar ni det eller?

Troligen är det en underbart fantastiskt och helt askalasigt optimal kombination av allt detta.
Ja, så måste det vara! :D

Sitter med ett helt enkelt leende på läpparna när jag skriver detta, för jag är bara så glad just nu. Jag vill alltd vara så här. Kanske är jag alltid så här, men just nu uppfylls jag av det, från alla vrår av mig.
Haha, nu ska jag sluta innan det börjar verka flummigt (a)

Puss och kram på er alla älskade människor ute i världen! <333

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

eftermiddag

Ricky är irriterad, och det är mitt fel...
Teo är lite deppig, och det är inte mitt fel...

Har suttit hela dagen nu och faktiskt jobbat relativt bra. Börjar se ljuset i tunneln (den bra betydelsen) på idrottsuppsatsen nu. Äntligen!

Har suttit sista minuterna nu och stört Ricky när han ska jobba matte. Lite oskylldigt sådär, krafs på dataskärmen, stamp med fötterna och liknande. Frustrationen stiger i ögonen på honom,, tror jag bör sluta innan han faktiskt blir sur. Han funkar inte som sur, inte alls...
Och arg på lilla mig? Nejnej, får inte hända.

Teo pratar på om hur illa allting är. Hmm,, vi försöker muntra upp honom men samtidigt blir det lite serkastiska kommentarer så jag vet inte hur han tar det. Är inte säker på om vi förvärrar situationen eller inte..

Majken har satt igång och "leker" med mitt hår, undrar vad det blir,,, får väl lita på henne. Det e fett elektriskt nu iaf, haha jättekul tycker alla.., :P

Nu ska jag fortsätta plugga sista halvtimmen. Effektiv som attans!! :D

Puss o kram på er <333

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Nu ni!

Nuuu, kära vänner, ska ni få se på fan! Inget facebookande, inget msn och bara det här korta blogginlägget kommer föra min kontakt med utvärlden denna dag för nu ska jag banne mig sitta och plugga varenda ett av alla de här utdragna och nödvändiga Work Shopspassen! 

Just det, ni hörde rätt, motivationen har inte återvänt men piskan i bakgrunden sköter det nödvändiga.

Puss o kram på er <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Rödblå :)

Nu har jag städat färdigt rummet! Slängt saker, torkat allt och damsugit. Yes yes yes yes yes! Det ser fett najsigt ut nu, ska bara hålla sig till farsgubbens 50 årsdag så e uppdraget slutfört.
Har upptäckt att mitt rum inte har ngn poitisk åsikt. Just nu har moderaterna erövrat Det stora blå skåpet, och kristdemokraterna har slagit sig ner i form av blåa sängkläder på min lilla bädd.
Men! Sossarna har den röda bokhyllan helt i sin makt samtidigt som vänstern slåss med kd genom att ha hela sängen full med sina utsända soldater (dvs min lilla samling kuddar med antingen formen eller motivet röda hjärtan). Ett stort slag äger rum, men alla har sin egen del.
Den tveksamme hittar styrka i de grå väggarna och det lilla vattenfallet som sjänker lugn från sin fondvägg.

Ja, det finns mycket man tänker och minns när man städar.
Det blev en totalrivning av min lägenhetsmodell från nian, (vrf hade jag sparat den egentligen?) som ändå påminnde så mkt om freja och mitt älskade 9b (var finns vi nu?) och mitt lilla kaos av kartor gav mig flera små mer och mindre lyckade återblickar mot året som gått i orienteringsväg.

Så kom vi till de finaste minnena av alla. De torkade buketterna från "Gnesta- på liv och död" kan helt enkelt inte hänga kvar och samla dam i upp- och nedvända buketter. Klippte ner dem till knopparna och utökade innehållet i den lilla blomkorg som hänger över "sossehyllan". Blev fett fint. Alla lyckönskningskorten (oj, långt ord..) sitter nu på anslagstavlan.
"Till Lovisa från mormor och Eva"
"Till Lovisa från Mamma och Stefan"
"Vår lilla akris, Farfar och Babsan"
"Vi jublar och applåderar. Pappa, Anna, Anna-lena"
"Lovisa, fantastiskt jobbat! Kram alla Tingströmmare"
Ska aldrig aldrig aldrig aldrig slängas. <3

Fett skum jag är egentligen... Att städa ett rum leder till politiktankar, nostalgi och blomarrangemang..
 haha xD

Så nu är alltså rummet rent och lite tillpiffat. Nu ska jag börja begrava min stackars hjärna i BiNkAn... VILL INTE!!!! *Snyft* Men liiite, och så ska jag jobba jätteduktigt imorrn på WS. Har ju planerat nu,, tagga tagga tagga. Först ska vi ha BiNkA, med ÄT-klubben och lyssna på skum musik. Jodå, bra dag väntar.

Puss på er för stunden. <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rien engelska today...

Hmm... Sitter i skolan,,, men har ingen lektion. Maria a sjuk, vilket innebär fritt jobb på engelskalektionen. Usch och fy va B att bara sitta.. Men men, det får gå. Ska skriva på DD-rapporten och plugga franska tror jag..

Igår var jag värsta duktig,, nästan. Inget facebook på heeeela kvällen, och fick en hel del gjort. Råkade bara fastna på msn med Ricky, vilket kan ha sackat pluggtempot lite. :P
Sen blev det gruppkonversation Med Ö och R... Korsandet av två av mina annars skilda världar, hur ska detta gå? De verkade överleva båda två iaf, men Hur råkade vi komma in på att Ricky skulle med till O-ringen i sommar!? :O Måste kolla med honom sen på lunchen hur allvarlig han var... Nog för att han är den som skulle kunna klara av chocken, men ändå,, känns rätt galet. :P

Aja, vi får se hur det blir med det, kanske falskt alarm, eller bara en rolig idé.
Nu ska jag sätta igång och göra lite nytta har ju skaffat mig typ världens grymmaste planering och det vore bra att kunna hålla den.
Det innebär ju iofs att jag måste städa rummet imorrn men so be it!

Puss puss och kraaam <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stövlar ! !

Visst ja, imorgon ska jag inviga mina nya stövlar!!! :D
Har prömenerat runt lite i lägenheten med dem för att känna efter, imorgon blir det stora testet: Kommer jag eller kommer jag inte klara av decimeterhöga klackar? Stor risk för totalfail första dan iaf... Att gå nerför i trappor e jag fett nervös över, just i klackar kan det gå hur som helst :P
Haha känndes fett bra idag iaf, jag känner hur jag blir längre i dem, får se vilka jag helt plötsligt når upp till imorgon. xD ;D 

Puss o godnatt på er. <33

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Bra dag går mot sitt slut.

Idag blev det....: Mer teater! tänka sig! :o
Var först tänkt att jag skulle sitta bredvid och se på, och att Lisa svärd skulle sköta Pajens åtaganden. Men den stackarn mådde inte bra, fett surt för henne. Hoppas fan inte att det e ngt allvarligt. Hon skulle iväg till doktorn och kolla men jag tycker hon kommer vara frisk och kry till fredag åtminstone.. Senast!

Jag fick hursomhelst köra genomdraget idag. Och det gick värsta bra! Vi var askalas, allihopa. :D
E så gryyyyymt taggad inför föreställning just nu så det finns inte. Nervös, (redan, uschusch) men oh så grymt taggad.
Sen fick vi leka polacker oxå, förde städfirma inne på saga med snyggaste mustacherna.
(på tal om mutsacher måste jag bara inflika att Ricky gjort sig av med sin nu, haha äntligen xD)
Skrubba golv med tandborstar, myyyysigt. xD

Sen va vi hos Babsan för att fira Pappa och Farfar på Fars dag. Mys pys med massa god mat. Och så kolla vi på Djurgården-Assyriska. Fan att djurgården inte kunde förlora, fy fan va skönt det hade varit! xD :P

Nu e klockan 00.00.
bara en liten notis :P

Hmm,, känner för att hjälpa Gustav lite: om ngn vet en låt med skol- lr "ensam och värdelös"tema så kan ni väll kommentera och berätta kombon funkar ännu bättre. Det eller sötsliskigt "allt är underbart och alla älskar varandra" funkar oxå.. Foaljemusik till teatern :P

Har allmänt varit en riktigt bra dag som avslutades med ett avsnitt "morden i midsommer" och sen lite chatt med Ricky och Teo (Ovanligt, lr vad säger ni :P)

Jaja, det ska väll vara allt för stunden.
(kan inte skriva "för nu". Efter tre år med Bosse, kan jag höra "översättningsfel" ringa i öronen vid blotta tanken)



Puss o kram på er alla <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nytt mitt-i-natten-inlägg.

Jodå, jag börjar bli bra på detta nu. komma hem lite sent, sätta mig framför datorn, hamna i konversation på msn och så skriva ett blogginlägg som avslöjar hur sent jag är uppe om nätterna :P
Hmm,, idag e dt ändå bätttre än igår, men lite väl sent dock :P

Usch, känns som att jag har så mkt för mig, och så mkt på gång i huvudet hela tiden och ändå så flyger bara dagarna förbi.. Stanna!!! Jag hinner inte riktigt med!! vet inte riktigt hur jag ska göra heller. Orkar inte ta tag i allt.
Hur kan det, trots det, gå rätt bra för mig just nu? Ingen som vet,,, Jag fattar inget alls.

"Dagarna passerar, åren går så fort..." Har jag för roligt är det därför tiden rusar iväg? om jag har tråkigt, kommer jag kunna lugna ner tempot på tiden då?
Men jag vill ju inte ha tråkigt,, jag älskar mitt liv just nu egentligen.  Känner mig lite splittrad, ujujuj.

Ska kanske sluta gnälla,, har jag ngt att ens gnälla om? Jag vet inte.
Oj, vilket flummigt inlägg det blev nu, kanske e rätt att man blir lite galnare på natten :P
Nu, tillbaka till chatten med hälften av den vanliga skaran.. :P <3

Puss o kram på er <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kulturnatten

Ja, snart ska man då iväg. Sov läääänge imorse, däckad fram till 12. men nu e jag taggad och på G för ett bra framförande idag. Sen ska jag upp och få träffa kära moster som kommit ner från ö-vik och nu är i sthlm. :)

Btw, Ngn mer som önskar man kunde styra sina drömmar? Lr åtminstone förstå dem... Helst skulle jag bara vilja ta bort dem och sova lugnt och tryggt, ngn som har en bra taktik för detta lr måste man vara en naturbegåvning? Hmm,, ja, man kan ju alltid drömma (hahaha fyndigt va, dörmma om att slippa drömma xD)

Nu ska jag börja säga hejdå till mina favoriter på tjatten och dra mig ner mot stationen.
Om någon önskar se mig frysa sönder i kort kjol i s-tälje kan ju ta sin in till stan vid kl 5. :P :) 

Biljetter till den riktiga föreställningen ska btw finnas att köpa på ticnet från måndag ungefär. Haha nu blev det mer reklam.. :P

Puss o kram på er <3333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagen är över...

Japp, en fullspäckad dag till ända då.
Lyckades med det jag skrev om igårkväll (någorlunda iaf) lever gör jag, jippie! :P xD

Kom hem sent som attan idag.. kvart i tolv, jujjemen. Hade teater som började med helsköna uppvärmningsövningar, haha älskar den biten när vi står i en ring och kör galna ramsor:
"hej, jag heter begnt, och jag jobbar på en knappfabrik..."
"babasuuuba"
"...hänger dem på sträcket för att droppa och droppa."
"titta på teve, titta på teve", "duchkabin, dörrmatta dörrmatta!"
med flera. så jäkla roligt xD 

Efter det e man fett uppvärmd och taggad så vi bytte om till våra hyberheta skoluniformer och körde ett riktigt hyfsat, om än alltför kort och snabbt, genomdrag. Min monolog satt riktigt bra om, jag får säga det själv, och allas koncentration var mkt bättre än sist. Yay us! :D

Kommer bli så sjukt kul med premiär och övriga förestälningar som står för dörren. E bara lite vemodig om att allt snart kommer vara över.. STA ftw! <3

Har även shoppat skor idag!!! :D
Blev ett par mellanhöga svarta stövlar med lite för hög klack för att det ska vara hälsosamt, men
nu kommer jag nästan bli acceptabelt lång jämnte mina klasskamrater. xD och så var de fett snygga oxå (a)

Nu sitter jag i ÄNNU ett nattsamtal med Ricky och Teo, och idag har åter Robban anslutit sig. Stackarna hade ju väntat hela kvällen på att jag skulle komma hem till datorn, så söta måste man ju spendera sin tid med :) <3

Får inte bli uppe för länge, imorrn ska jag vara taggad inför Kulturnatten i s-tälje, och göra reklam för "klassfiende"..
Men nu räcker bloggandet för stunden..

Puss o kram på er alla <33

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hoppsan...

Ojojoj. Klockan är mycket men jag har ingen större lust att gå och lägga mig.. Dels för att jag inte är trött än, och dels för att jag inte riktigt är säker på att jag längtar till skolan imorrn längre.. :P
Där väntar nämligen korsförhör av Majken och Ylva som har fått för sig en massa...

Jag ska inte säga att jag inte förstår dem, efter att ha funderat en stund, med lite hjälp, menf jag örnekar brottet. Så e läget, så det så. Jag måste bli försiktigare med vad jag gör, säger, antyder m.m. suuuuck, inte bra det här blev. när man inte tänker sig för..

Aja, kanske e bättre att jag faktiskt försöker sova och samla krafter tills imorrn istället,, Haha jag ska då allt lyckas överleva alla utfrågningar.

Ni som inte fattar något av detta,,,, synd. xD

Puss o kram o godnatt på er <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

"Om kärlek är vad man gör, vart fan går då gränsen mellan att vara din vän, och att älska dig?"

Har pratat massa teater med Robin på pendeln de senaste dagarna, och minndes då detta citat från "All den tid vi håller". Tänkvärt kanske, för hur är det egentligen? Tänker man tillbaka lite mer än ett år var jag ju mästaren i att förneka att jag klivit över gränsen, borde jag veta då? Eller kommer jag vara lika hopplös nästa gång?

I pjäsen handlade det iofs om en tjej som undrade om sin tjejkompis, och nja,,, Jag är väl rätt säker på den punkten i alla fall. :P 

Pluggandet går åt fanders fortfarande, vet inte vad jag ska göra men känner ändå ätt det finns ngt jag borde göra.. *suck* 
Sitter nu och lyssnar på savage garden och Barbados om varatannat och har en låååång och intensiv diskution om Tjejer, killar lik- och olikheter m.m. Det började med twilight, nu e vi på mycket djupare och allvarligare plan. Jag tror vi berör hela mänsligheten snart.. xD


Puss o kram på er <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

WS.

Sitter på workshop och gör alldeles för lite.. Ylva, Ricky och Teo e här runt om och e ungefär lika ofokuserade,, tack för det iaf :P

Vi babblar nostalgi, feelgood-filmer, fördommar och massa annat. Vi är fast i två timmar till, ungefär, så suck suck suck, det e bara att kämpa vidare. Marcus har börjat msnbombat mig, ojojoj inte bra. xD

Hej så länge, puss o kram. <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Älsklingsgay!

Hehe, jag är fortfarande gamla vanliga jag, det blev inget mer pluggande. Jaja, blev ett lite småskumt blogginlägg i stället på blogg nr 2. Värst vad den har kommit igång, vem lr vad har fått mig så inspirerad måntro? (hehe, ingen som vill vara den antar jag, med tanke på hur inläggen var igår) :P 

Nu ska jag ha sedvanligt failjemöte i Mamma och Feffes säng, jag och tjobo ska ha vår dagliga störningsstund :P

E btw i extas just nu, har lyssnat på Barbadosklassiker och sjungit med.
JA! Jag e helt körd på Barbados, ett helbögit dansband, och jag står för det, lätt!!! Sjunger för glatta livet alla texter jag kan (dvs alla) och dansar till och är bara allmänt lycklig! Magnus Karlsson kommer alltid vara min sötnos, jupps, bög och allt som han är. ;)  

Haha dagen bekännelse blev det där: (a)

Puss, kram och godnatt på alla nu. <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

"The end"

Now, my dear friends, am I happy to announce that my english letter is done. :D
Ska bara låta mamma kolla igenom och leta stavfel och annat slarv som inte duger. :P

Har btw klarat av mitt stopp hittills. Duktiga jag! Majken föll för trycket för över en timme sedan, Ylva vacklade, men jag vet inte med henne.. Jag SKA klara det. Punkt och slut och så var det med det.

Funderar faktiskt på att fortsätta plugga ed ngt annat nu,, ujujuj, hela världar öppnar sig när man trycker ner några communities (lhdns). Ska ta en paus nu iaf, så mkt e säkert, för överambitiös har jag inte blivit riktigt än. ;)

Puss o karm på er <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lev nu.

Något mina NV-kompisar kommer att halshugga mig för, men detta är min åsikt.. :P


"Idag är morgondagen du oroade dig för igår"

Imorgon kommer idag att vara igår och övermorgon kommer stå för dörren som ny morgondag.

Tänk på din framtid, javisst,

men glöm inte att en gång var detta den framtid du kämpade för,

och när du når det du kämpar mot nu, kommer säkert nästa mål uppenbara sig i horisonten.

Du kommer aldrig kunna leva i något annat än nuet,

så se till att njuta av det!

Puss på er <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stopp!

Ja, stopp var ordet, för idag är det exakt vad jag har: Facebook- och MSNstopp. Bestämde det tsm med Ylva och Majken imorse, men det e först nu, när man kommit hem, som det märks av..  Kommer säkert bli massa onödigt bloggande istället bara därför, men jag ska allt klara detta.

Egentligen borde jag helt enkelt kunna "glömma" att Majken sa det, payback för feta dissen idag då hon bara försvann när jag och Ylva kom från matten. Tomt i matsalen, tomt vid skåpen. Längst bort hittade vi Ricky, men Majken? nej, hon gick med Olle...
Vi gick och satte oss på donken, då ringer det från skanstull minsann. "Förlåt, jag glömde er!" tack tack för det...

Det blev rätt nice där iaf, vi pratade nostalgi: barprogram, adventskallendrar och Sommarlovsmorgon så man blev helt... Ja, nostalgisk.  xD

Nu ska skriva på engelskabrevet, förhoppningsvis ska det bli klart nu. :) 
Om någon ser mig inne på MSN, eller facebook (vilket absolut inte kommer hända ikväll men OM OM OM) Förbanna mig med de fulaste ord ni kan!

Finns på mobilen om ngn vill ngt :)

Puss o kram på er <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Den mänskliga faktorn..

... har jag helt enkelt för mycket av just nu.
Kom på när jag stod framför spegeln och borstade tänderna att "helvete! debattartikeln!!" Fick sätta igång datorn igen för att börja leta.. Sitter nu och väljer om jag ska ta en För att homosexuella ska få gifta sig i kyrkan, en För återinföandet av dödsstraff (håller inte med henne, men den är intressant. Kanske just därför) eller om jag ska fortsätta leta efter Jonas Gardells debattartikel För homosexuell adoption. Står massa saker om den, överallt, folk som är upprörda m.m., men ingenstans kan man få LÄSA artikeln... illa alltså..

Ännu mer illa var faltiskt att jag hade glömt, eler iaf höll på att glömma.. Fan om man börjar bli slapp alltså, diciplinen börjar läcka.. Det ska inte få hända. Stark fokus nu, lovet är över och huvudet måste tryckas tillbaka på plats, pronto!

Nu ska jag läsa lite i min skruvade bok skaffa sig lite huvudverk så man somnar fort sen) och så ska jag sussa ordentligt i natt.

Puss o kram på er <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så grymma!!

Jag har skickat runt dem till några, de finns upplagda på Facebook, men jag kan helt enkelt inte låta bli:
Affichproverna har just kommit och ska iväg till tryckeriet, SÅ J*VLA SNYGGA!!!

Har två allternativ, någon som har åsikt om vilken som e bäst kan ni ju kommentera, annars e det bara att titta och njuta :D



Änglar i kaoset...





Eller de vi egentligen är...




Här har ni ju dessutom all info, Kom och se!!!

Kramar <33

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Vad händer?

Mina axlar, min rygg och min nacke... jag tror helt ärligt att de håller på att dö.. Det värker, spänner och känns inte bra. promenera hem från tåget var en pärs, att träna funkade helt enkelt inte. Går på alvedon och varmt te.
Feffe tror att jag kan få fått ngt kärv på grund av gårdagen, i så fall e det bara payback..

För gårdagen var bäst!
Hade tea första lektionen, vilket iofs var sådär,, läste en helskum men lite småkul novell. Ska svara på frågor och fundera djuuuupt om allt i den, får väl se hur det blir :P

Sen var det simhopp. Fett skoj!!! Lite rolig uppvärming med springa på sviktmatta, hoppa häck och i rockring och sedan falla bakåt och hoppa studsmatta.

Sen var det övningar från enmetersavsatsen och från enmeterssvikten. Bakåtvolt, spik, hoppa långt m.m.
Efter det dyk från trean och sist fria hopp. Det fick bli två från tiometers.
På hopp nr 2 skrek jag hela vägen ner. var bara tvungen, fick många blickar av kamraterna på sidan.

När vi trodde vi skulle gå och duscha och fara hem tyckte Eric att vi kunde "gå ut och slå skolrekordet i vattenrutchkana", vi sprang alltså ut i äventyrsbadet. :D
Jag slog inte rekordet, men prövade vattenrutchkanan.. 08.89 blev tiden, slagen med 12 100delar av Ricky, som jag tävlade mot... Vann i stället över honom i att härda ut uppe på kanten på utomhuspoolen. Majken och Teo gav upp rätt fort och Ricky gav efter.... tja vi kan väl säga att han gav upp frivilligt ;)  (a)

Sen slöade vi lite i bubbelpoolen, Majken slog Marcus i simning (tur var väl det, simtränaren mot biffen. :P )
Sen tog jag och Majken låååång tid på oss i dusch och bastu, snackade massa skit, sådär som vi tjejer gör, och lät pojkarna vänta utanför under tiden. :P

Drog vidare till Donken efteråt, Jag, Majken, Ricky, Teo och Mårten. Marcus släppte vi iväg på egen hand, han skulle visst hem. :P
Var bästa eftermiddag/kvällen med bästa människorna (stackars Ylva att du missade bara,,,) <3


Puss o kram på er alla <33

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Myspysfaktor hög!

Nerbäddad i sängen..

Datorn i knät....

Vännerna inlogade på msn...

Varmt honungsvatten...

Lavendelolja i vattenbad på nattuksbordet...

Ljusslinga tänd i fönstret...


Ibland får man ha det för bra helt enkelt :)
Ricky och Teo (åter igen) och nu senare oxå Robban gjorde min kväll.
Och så fick jag träffa illa Maxie en stund, utanför irl naajs :) <3

Imorrn ska jag börja vända tillbaka dygnet (hur nu det gick, med den här natten) och så ska jag träffa mina små buddies irl. Upp till sthlm för att tsm me Teo se Ricky leka lillsoldat. Kan bli hur som helst, men det verkar kunna bli lyckat :P :)
Sen ska jag och Teo hinna leka i hissen också, DET lär bli intressant xD

Puss, kram och godnatt till er alla <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()