...

3 dagars SM på Gottland. A-final i sprinten, fett nöjd. :D Nästa gång ska det gå ännu bättre (då ska jag löpträna innan) :P

Har just insett att det är lov imorgon. Galet värt. :D :D

Min kusse hyller 19 idag, Grattis Tobbe :)

Nu ska jag sova :P

Puss <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Är tankar straffbara?

Så var det onsdag igen, och en heldag med föreläsningar är nu avklarade. Fysiken bjöd på ett MVG, Kemin på en explosion och matten på mera integraler. Nu sitter jag och försöker formulera min essä till något vettigt. Har bytt ämne två gånger ikväll, men nu verkar jag ha något som kan hålla ända ner till två sidor. Bara jag hinner klart till fredag. Ska ju åka på fredag morgon till SM på Gottland, funderar på att ta med mig datorn och skriva på vägen ner. Bara jag har ett internett därnere så jag kan skicka in den oxå, annars blir det probleeem. :P

Tiomilarepet igår, gick inge vidare, tabbe till 1an och så var det med det... Fick sova hos mormor sen, myys, och sovmorgon i morse till kvart över sju (!)  Najs najs.

Så ska jag spinna vidare, djupa tankar på G när man blandar Kallocain med Dumbledore och Mannen utan öde. Har för övrigt insett att jag nog inte kommer använda 1984 till inlämningen (som jag läste spec av den anledningen). men men, tur att den var bra iaf. Rekomenderad till de som vill ha en bra klassiker att bocka av från sin "borde läsa"-lista ;)


Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klemmingekampen

Gårdagen var fett mysig. Var hos felix tsm med Frida, Soff och Fabbe. Vi chillade snackade (felix gnällde på oss tjejer som pratade alldeles för mkt) och kollade på film. Blev trassel och Gustav 2, basic feelgood, lagom barnsligt. Sedan satt vi i säkert två timmar och spelade upp youtubeklipp för varandra, tänk vad man kan fördriva tiden. :P

Kom hem och la mig vid halv två eller så. Superbra när jag skulle upp tidigt idag för att åka ut och hjälpa till på Klemmingekampen (för er som ej vet, det är en orienteringstävling min klubb anordnar). Ångest när klockan ringde kvart i sju, men så är det... Fick först hjälpa till med markan, sedan stå och kryssa av löpare i starten, och sedan tillbaka och fortsätta i markan. Och sen så blev det till att plocka ner hela TC också, yay.
Blåste som bara den hela dagen, fick bl.a. jaga kaffemuggar och skedar :P

Var sjukt trött när jag kom hem, så det fick bli ett avsnitt vampire diarys att ladda om framför. Sen dess har jag duschat, funderat över varför ingen kommit hem, plockat undan på rummet och nu ska jag ta tag i lite kemi inför provet på måndag. Tävling imorgon så finns inte så mkt tid då... Tagga!!


Puss <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

svenskatal färdigskrivet, check.

Nu har jag skrivit färdigt mitt tal. Och printat ner stödord. Imorgon är den störa dagen: Muntliga nationella!!! eller?

Tränade tidigare på kvällen. Tråningen hette "Springa in i väggen" och vi sprang efter brunbild och vatten. Halvsvårt, men kändes bra. Ricky fick sitta och plugga svenska i klubbstugan. Bara 1 vecka kvar till SM på Gotlland nu btw. Yay. :)

För övrigt så suger missförstånd och att vara oense. När man börjar irritera sig på varandra fastän det är grymt onödigt. VG+ suger också. Eller snarare så suger det att inte kunna vara nöjd med ett VG+. Ibland önskar jag att jag kunde gå i en icke überklass, så ett missat MVG inte skulle vara samma sak som ångesttankar och sömnproblem... Jag vill kunna vara nöjd... :(

På tal om sömnproblem, dags att hoppa i säng nu.


Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Om man ska hitta något är det bra att veta vad man letar efter.

Skoj träning idag, provlöp inför tävlingen på lördag (som jag ej får springa, hemmaplan). Tog bana 11 som ska springas av D50, D55, D60 och H70. Yaay, men tove snodde åt sig D16 först, och kännde att jag inte skulle hinna hela D18 banan innan mörkret.

Sprang iväg och tänkte att allt skulle gå fint. Och det gick väl ok (utom ett virrit vägval till 2an) fram till kontroll nr fem, som jag för mitt liv inte kunde hitta sprang runt, runt, stirrade på stenen jag skulle ha och fattade 0. Sprang vidare till nästa, ingen kontroll där heller... När jag kom tillbaka fick jag bekräftat att: Nej, det satt inte skärmar uppe på alla kontroller. bara ett fåtal. Det satt ju pinnar med lappar istället (som jag hade sprungit runt och tittat på hela vägen). Kände mig ganska korkad, men sånt är livet.

Fick för övrigt springa halva banan i skymning, och var tvungen att ställa mig på öppna platser i skogen för att kunna se på kartan. Men det var roligt, och jag tog mig runt (stolt). Sen blev det dusch och fika men gänget, najs. :D

Det var en lång redogörelse om något ganska ointressant. Hihi. :)



De är svårt att hitta något som inte finns där man letar...


Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vadå överklass?

Idag på engelskan blev jag tillsagd att min engelska är posh, vilket tydligen betyder lite överklass. Snoffsig alltså. Sen när är jag snoffsig?! Allt pga men väldigt brittiska engelska, och använder vad läraren kallade för "question tags". I'm certainly not posh, am I? (ganska stort k bry på detta, men jag blev lite sårad)

Jaja, annars har jag prövat mitt tal på vera, ricky och majken. Känns rätt bra, nu ska jag bara skriva klart det oxå. :P Nu ska jag ta tag i frankan en stund, innan jag sticker iväg till mamma för att hämta grejer inför kvällens träning.

Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett helt halvt tal

Har knåpat ihop ett helt halvt tal nu ikväll. Känns ganska bra, nu ska jag bara plira ihop en avslutning så jag har något relativt färdigt att läsa upp för mina kära vänner imorgon när vi ska fuskredovisa för att skaffa respons innan redovisningen på fredag. Har ingen aning om det blir bra eller dåligt, om jag har vettiga källor och synpunkter eller ej. Får hoppas att mina kära vänner är ärliga mot mig imorgon. :)

För övrigt så har jag idag gjort värsta tabben idag. Sprang ifrån min mobil hemma hos Ricky, så nu är jag utan telefon tills imorgon. Suck...

Sitter och tittar på Gynekologen i Askim med pappa och Ludde. Skumt program, men pappa bestämmer. :)


Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så var det söndag...

Läste just igenom mitt inlägg från igår. Syns ju bara liite på stavningen och at jag var ganska trött. x)

Idag sov jag ut till halv 10, innan jag tog mig upp, åt frukost och kröp ner i mammas säng istället. (a) Har skickat iväg lite sommarjobsansökningar. Fast jag vet att jag inte gör det i så stor utsträckning som jag borde. Suck, men något ska det väl bli? förhoppningsvis..

Har damsugit lägenheten nu, och torkat i mitt rum, vilket inte sker tillräckligt ofta, det kan jag lova.
Nu ska jag försöka få inspiration till mitt tal. Börjar få känning att det finns risk för en favorit i repris av panikskrivningen från förra gången. Fast det gick iofs ganska bra då... men borde inte behöva bli en vana med panikplugg, det är inte hälsosamt (sist tröck jag i mig 4 koppar te på tre timmar). hehe..

Tror för övrigt att gjorde en uppryckning på högskoleprovet jämfört med förra året, med nästan 15 rätt eller så. Fick iofs gissa mig till svaren på NOG-delen, men det är ju ett ca iaf. LÄS-delen gick för övrigt bättre än förväntat. Det gick inte ELF.. blä.  Men vi får se hur långt det räcker, man kan ju hoppas att den enorma ökningen deltagare sedan förra öret var en stor bunt med tards så jag stiger i mängden. (a)


Pussar till er <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Högskoleprov, check

Gick upp kl 6 imorse.. på en lördag... Sedan åkte jag till södertälje för att sitta och skriva prov i 5 timmar. Men det är ju sånt man gör, eller? :P Höll inte på att inte ens hitta till skolan jag skulle till (skyller allt på eniro), hade ingen att prata med när alla andra känner varandra, men men. På ngt sätt känns det värt ändå, sumt va?
Nu är min hjärna helt bortblåst, och det är knappt så jag orkar hänga med i tevereplikerna. Sitter och pratar lite med stefan som lagar mat just nu. Alltid superavancerat när feffe får göra som han vill (men så blir det gott oxå) :)

Nu ska jag duka bordet, och sedan ska jag återvända till mitt komaliknande tillstånd efter maten. Yay :P

Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()