Laborativt prov...

Hade alldeles för lite tid idag under det laborativa provet. Lade ner lite för mkt tid på mitt fläckfria diagram, och plötsligt så hade jag 5 minuter på mig att sammanfatta mina iaktagelser och mina slutsatser. Tror dock att de flesta hade brottom i slutet, halva klassen var kvar när lektionen egentligen var slut.   För övrigt fick vi vår resistor att brinna under själva labben, inte kul. :/
Fick sedan ett "inför nationella"-prov i engelskan lektionen efter, kul när skallen var lagom bortblåst. Omar e dessutom lite läskig när han vaktar, serius buissness... "Inga hjälpmedel!!!"

Nu sitter jag hemma och jobbar med mitt tal som jag ska hålla som den muntliga delen av nationella proven i Svenska B. Bytte ämne rakt av, men nu känns det som att jag kommit igång. Tackar vår älskade Bosse för inspirationen, haha.

Ikväll blir det träning och prepp inför fysikprov part 2 som går av stapeln imorgon. Stör mig fortfarande på att det känns lätt....


Vissa lektioner vill man bara... Kaos!

Pussar o kramar <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag hade bestämt mig för något jag skulle göra, men så glömde jag vad det var...


Så tokigt det kan bli...


Puss <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Eftermiddag

Tjotjooo.

Kemin idag var fett ovärd. Vi skulle tillverka estrar utav karboxysyror och alkoholer (för icke naturare innebär det att man blandar två illaluktande ämnen och hoppas att få fran ett nytt som luktar gott). Det gick sådär, och det var mest de illaluktande delarna som känndes av. Vår kemilärare är grovt förvirrande och uppstressad, gör inte lektionerna bättre...

Ikväll ska jag grädda pannkakor åt familjen och plugga lite svenska och fysik. Ska bara slita mig från soffan först, väldigt skönt att sjunka ner i när jag kom hem. Lillebror snarkar här brevid just nu. :P


Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag morgon :)

Slog ärligt personligt rekord i morse hos tandläkaren. mindre än 10 minuter från att jag blev uppropad till att jag stod och knöt på mig skorna igen. Röntgen x4, en snabb koll och ett "det här ser ju bra ut". Fett awesome jag är, mina tänder har aldrig haft hål eller något liknande. yay!

Igår var det tävling som gällde. Jag sprang ganska långsamt, men orienterade bra. Tappade väl ett par placeringar, men det var ju inte så allvarligt i vårt lag. På kvällen blev det soppa och våfflor hemma hos babsan, mums. :)

Nu sitter jag hemma och bloggar medan Ricky käkar frukost. Han sov bara vidare när jag gick upp i morse.. :P Sen ska vi snart ta tåget mot sthlm. Enligt sl så är det så tråkigt att om vi missar 10.30-tåget så går inte nästa förrän 13.00, vilket skulle innebära att vi missar vår ända lektion. Pinsamt det vore.


Pussar <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Årstaberg btw

Jag har insett att jag har glömt att publicera värsta grejer fån igår... Dumma mig..

Igår vid 1-tiden skrev mamma och feffe på kontraktet för en bostadsrätt i årsta!!! Jag ska äntligen få bli 50% stockholmare på riktigt. Det känns fett skönt att vi äntligen hittade ngt, och att mitt pendlande kommer att minskas till hälften nästa termin. Kommer att ca 10 min buss eller 10 min gång + tvärbana till skolan, hur najs är inte det?

I början av Juli flyttar vi in på Siljansvägen 72 (om jag minns rätt). :P



Nu ska jag krypa ner och ladda inför morgondagen.

Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En sån där dag...

Idag har humöret gått lite upp och ner. Jag har sprungit runt och gjort inget spec vettigt, utan bara varit. Hälsat på farfar och babsan, varit hemma hos mamma, chillat runt här hemma. Inget vettigt alls. Tror att jag har lite för många av dessa dagar. Förut så uppskattade jag dem ganska mkt, nu så känns de överflödiga.

Tänkte jag skulle hinna slänga iväg ett blogginlägg innan Earth hour tar vid, då man ska stäga ner så mkt elektroniskt som möjligt. Ska se till att hinna värma mitt tevatten innan oxå. Kommer dock att fuska lite, eftersom att downtown abbey börjar vid nio kommer teven stå på ca halva släck-timmen. menmen, man kan inte vara perfekt :P

kommer nog med ngn mer nyhet innan sängen.

Pussar o kramar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bulgur-repris

Har matdag idag hemma hos pappa, så jag tänkte ta och köra en favorit i repris: bulgur med kikärtor och feta (med paprika, spenat och lite annat oxå, som inte medföljer i namnet). Maten ska stå på bordet när pappa kommer hem vid 8. Man känner sig så duktig när man lyckats vara huslig. Ska bara tänka ut en bra efterrätt oxå, är det fredag så är det.

Annars ska jag bara chilla ikväll, det ska bli fett soft. Blir nog Let's dance-finalen, om jag är ensam om att vilje se på teve. Lär bli nedröstad annars.

Nu ska jag iväg och handla.

Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fysiken flyter faktiskt frammåt

Sitter i skolan på min annas helt fria fredag och går igenom vad man ska kunna inför nästa veckas två fysikprov. Det är förvånadsvärt lite. Lite samband m.m. Känns som att jag har koll, men känns även som att det borde vara svårare. Haha, skumt egentligen, att man blir nervös av att man tycker att man har koll. :P

Nu ska jag repetera lite mera, skadar aldrig. Sen ska jag njuta av att helgen är här. Kanske med lite shopping? :D


Puss o kram <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag

Sitter timmen innan franskan och pluggar lite halft inför dagens test... Annars sitter typ alla inne och kollar galna klipp på youtube. Det finns sååå många retards i världen!!!

Början om 25 minuter, det kommer att gå åt f----nders, menmen.

Ikväll är det träning som gäller. Känner fortfarande av vristen sedan snedtrampet i tisdags, men det ska nog gå bra. Måsenstaffett på söndag. Jag, Johanna och Håkan i ett elitlag i öppen klass. Hehe, kommer säker bli bra :D

Imorgon är det fredag (hehe, bara för att), då blir det chill. Springa med pappa och lite fysikplugg. :)
Nu blir det franska.

Puss o kram <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En god gärning iaf

Har kännt mig ganska illa ikväll. Inte-göra-nånting-rösten vann, medans jag-borde-plugga-rösten fortsatte att ge mig ångest.

Har iaf hjälpt lillebror ikväll, med att först gå igenom hans ppt till hans stora författarporträtt på fredag, och sedan fixa en ny header till hans blogg. Den var ganska simpel, men en klar förbättring. Hux flux så fick man känna sig lite teknisk, händer inte ofta. :D

http://bajenbloggarn.blogg.se/


Nu ska jag nog ta kvällens sista kopp te, och sedan dra mig mot sängen. Imorgon blir det svenska och franska, "yay". :P

Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Update

Jag tänker att jag ska blogga... Så gör jag inte det... Fatsän jag har ngt bra att skriva om, så blir det inte av. Suck, jag suger på det här. Men men, det kommer ett inlägg lite då och då, så får väl den som vill läsa det.


Sedan förra inlägget (som var för alldeles för länge sedan) har lite allt möjligt hänt.. ex:
Jag har varit i Romme med skolan. Det var en helt awesome dag!! 
Pga Rommeresan utvecklade jag en liten förkyling till en lite större sådan, så min hals har varit psycho.
Jag har deltagit i OKK Winter Tour. Gick fett bra, synd bara att jag var utom tävlan...
Jag har köpt ett par ljusblå converse (mina första) och officiellt förklarat våren närvarande genom att använda dem tsm med min vårjacka om dagarna.


Just nu har jag fett tråkigt. Enligt loggboken ska jag plugga franska just nu, men jag orkar verkligen inte det. Allt annat som jag satte upp att jag skulle göra idag har jag gjort, och jag har faktiskt gjort ganska mkt (eller lite grann iaf) inför delstegsredovisningen imorgon. Jag lägger hälften energi på att övertala mig själv att det är lugnt och att jag kan chilla (med argument frn föregående mening) och andra halvan till att försöka motivera mig att plugga ändå. Det går inte så bra...

Ska genomgå ett par invärtes ronder till med mig själv, sen ska jag ge upp och se på skit-tv lr ngt liknande. Ibland får man det.


Puss o kram <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

It's a djungel out there...

Sitter och tittar efter sommarjobb. Fy fan va snirkligt det är. Har man dessutom ett värdelöst cv (eller knappt ngt alls) så är det ännu segare. Ibland känns naturlinjen lite smått värdelös, när den ska ge en alla möjligheter man vill till att skaffa det jobb man vill ha.

Suck!

Nu ska jag leta vidare, sen blir det lite tråååkig kemi och så hem o träna.

Puss <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

En löpare på isen...

Ibland skiter sig saker, och det får man ta. Tiden finns inte alltid till, ambitionerna är för höga och man måste släppa taget till slut. Vi får ta nya tag istället.


Gårdagen var askalas, om ngn undrar. Fixade smarrig mat hemma hos Elin, riktigt fancy med rostbiff och rödbinssås.  För ovanlighetens skull fick vi Elin att titta på melodifestivalen (det blev som det blev, hoppas Saade klarar sig bra i ESC). Till det blev det dipp, grönsaksstavar och chips, lite choklad och te.
Så kom Soff och det gamla gamecuben dammades av. Har inte skrattat så mkt på äldigt länge, shit va illa vi körde. XD helt plötsligt var klockan halv två :P

Det var hur som helst en underbar kväll, tack tjejer, ni är bäääst! <3

Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

uki374......

Naee, nu blev det ju fel! Är det pinsamt när jag automatiskt skriver in skolmailen när jag försöker logga in på bloggen, fastän jag använder hotmailadressen här? Kanske bara lite sorgligt... :P 

puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Solskenspromenad

Började dagen med en frukost med nybakade scones, och sedan en promenad på 2.5 timmar tsm med min finaste Ricky. Så blir det när vaknar vid 8 och känner sig utvilad. Det var helt underbart i det fina vädret. Tror våren äntligen är här nu :)

Nu har jag skickat hem min sötnos med tåget och tagit en dusch. Om ca en timma ska jag möta upp Elin och Frida på stopp, där det ska handlas inför kvällen. Det är ju melodifestivalsfinal ikväll! Har väl ingen favorit, men hoppas att vi inte skickar ngt lika som förra året iaf. :P   Det kommer bli n supermys kväll, har saknat tjejerna <3


Pussar på er <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nytränad

Så hade man klarat av dagens träningspass. Tack vare Johanna + 3 icke närvarande ledare så fick jag, tsm med förstnämnda, leda träningen. Vi var fett få, instruktionerna var lite svårtydade och skivan hackade, men det gick bra. Man blir ju extra trött när man ska hålla på och prata samtidigt. :P

Nu blir det Engelska, Fysik och matte. Har inlämning x2 + 1 prov imorgon, på min annars lediga fredag.... Men det ska säkert gå asbra :)

Puss o kram <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Day 10 – What you wore today

Stickad lång tröja (julklapp från feffe förra året, han har stil)
Svart linne
Jeansleggings
Svarta curlingkängor

lagom orginellt :P

Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Morgon igen

Ska alldeles strax gå ner till tåget, men tänkte att jag skulle hinna starta datorn innan. :P

Jag måste ha drömt och svenskaprovet inatt, för jag vaknade med en fråga i huvudet som jag inte kunde få bukt på. När jag väl kommit ur sägen var den borta... skadad eller?

Nu ska jag springa ner.

Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Seriöst suck på alla -ismer...

Har sedan jag kom hem fokuserat på plugg inför provet imorgon. Det är stört tråkigt. Romantiken kontra Realismen och Editg Södergrans liv med inslag av hennes dikter. Och så massa stört tråkiga faktafrågor...  Imorgon är det över, tack och lov, men vi får väl se hur det kommer att gå.

Annars har vi haft föreläsning x3 idag. Kemiläraren är hopplös och rörig, och det blir ännu tydligare när man har Johans genomtänkta och relevanta föreläsningar både innan och efter. Är det supersvårt att hitta en bra kemilärare? Det borde ju inte vara helt omöjligt..?

Nu ska jag gå igenom lite till innan jag ger upp och går och lägger mig. Ska bli så skönt att sova.



Passande bild, trött chey... (älska Spanien!!!)

Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Day 09 – Your beliefs

Oj, hade typ glömt det här... bäst att jag fortsätter antar jag :P

När folk frågar mig om jag är kristen, så svarar jag att jag är komfirmerad. Det brukar inte duga åt dem. Antar att det inte gör det här heller, så jag ska utveckla lite.
Som naturare så funkar det inte riktigt att vara fullt ut kristen tycker jag, det blir alldeles för mycket kollisioner, och vetenskapen är ganska svår att förkasta. Jag tror inte nödvändigtvis att Gud har skapat jorden och allt som finns på den. Men jag tror att det finns något större än oss, jag tror att det finns något/någon som vakar över oss lite grann. En tro och en gud är för mig väldigt personligt, och ingen har en likadan bild som ngn annan. Därför har jag nästan en "personlig" Gud, som jag tycker finns för min värd. Han har inte spec inflytande, men han finns, och han lyssnar nog ibland. I brist på något som skulle passa bättre krokar jag ihop min tro till kristendomen, bär mitt konfirmationskors kring halsen och tänker gifta mig i en kyrka. Jag tycker själva att jag har en aldeles lagom blandning mellan vetenskap och religion. :)
Hoppas att ingen blev förvirrad, det är lite rörigt med tro...

(för övrigt tror jag på kärleken, det goda i människan och fysikboken, hehe)

Pussar på er <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mer Maskerad åt folket!

Gårdagen blev supernice! :D
Alla på maskeraden hade tagit initiativet ordentligt och var verkligen supersnygga. Vi hade en lumière, en clockswortg (var ju lilla jag), en gaston, en toker, en askungen, en tingeling, Gus och Jack (mössen från askungen), kajsa anka, mimmie pigg, långben, Robin hodd, äpplet från snövit, en av sångbrudarna från Hercules m.m. Ingen halvhjärtat där inte, men så blir det när man umgår med teaterfolk. Hade vldigt roligt, Tack alla :D

Imorse vaknade jag hos mormor. Upp och ut för att hacka is från hennes (värme?)pump. Sedan iväg med tåget till södertälje tillbaka till Flickis för ett rep. Löparen kommer lätt att bli en "vad är det är?"-föreställning. Men en bra sådan. :)

Ikväll har jag ätit en "coq du vin" som feffe rört ihop. Ambitiöst och gott. Sedan har jag suttit med litteraturboken i högsta hugg och besvarat de sista frågorna gällande modernismen. Efter amazing race (som börjar om ca 5 min) blir det matte och/eller engelskalogg. Yay, lovet är slut och plugget är tillbaka. :/

Puss på er <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tick tack...

Idag har varit en ganska chill och händelselös dag. Var ute och sprang med pappa, vilket var najs. Annars har jag typ spenderat dagen till att göra min klockkostym till ikväll. Ska vara på plats om några timmar nu, innan ska vi upp till mormor. Tagga på feeest. :)   Jag kommer att se lite lagom störd ut, men det får vara. Är ju inte där för att ragga eller så (hehe) så det spelar inte så stor roll. Kommer nog kunna ha en bild imorgon att visa på hur snygga vi var allihopa. Har fått nys om en väldigt intressant tingelling, hoppas att sdet stämmer. xD

Nu ska jag börja göra mig i ordning.

Pussar

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så var man tillbaka då...

Veckan i Spanien var helt underbar. Massa träningar (8 st), tävlingar (3 st), fina människor, underbara landskap och sooool! Orkar inte beskriva det mer än så, var så himla mkt som hände. Några bilder får räcka:


Första dagens första träningspass!


Taggade för ännu ett träningspass


Jag och Håkis på Gibraltar. Älska utsikten!


Bara för att alla är så snygga! xD


Jag, Håkis och Edvard


The Gang! (dock inte alla från resan)


Med två ebbor på väg ner mot de härliga vågorna.
Ja, jag badade i havet!

Dagen hittills har spenderats med plugg. Modernism, symbolism, naturalism och realism är precis så tråkigt som det låter. Tror jag höll på med Strindberg i säket en timme... suck. Funderar på att ge upp för idag och fokusera på något annat istället.

Ska på party imorgon kväll btw. Fina Anna fyller 20, så då måste man ju spendera några timmar på flickis för att fira det. Maskerad med Disneytema är det dessutom, fett skoj. Måste iofs tillverka en klockkostym, kanske bäst att man sätter igång?

Puss o kram på er <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()