Jujjemen.

Jag är officielt klar med uppdraget! Yay, hejja mig!
Känner för att göra en plusslista :)

Jag är klar med uppdraget +

Eftersom jag redovisade ovannämnda igår har jag sovmorgon imorgon +

Ricky är tillbaka i skolan imorgon 
+

Ska även bli BiNkAplugg imogon, tagga +

Därefter blir det hem till mormor (MED Ricky) +

Bara två dagar kvar till påsklov!! ++

Missade träningen idag... -

Det var Fett mkt VÅR idag! +

Jag är grovt happy på grund av alla pluss är ovan +

+9  -1 
Känns som att det går rätt bra nu, pepperiprepperipaj! Haha, DET var random xD


Happy, Happy, Happy <3

Puss och kram på er underbara <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

"Good morning starshine"

Haha. Flum låt från en flum film. Men mys och uppiggande på morgonen. :)

Galt MacDermot;Tom Pierson – Good Morning Starshine


Peppad på dagen idag, trots att den verkar tuff på pappret. Engelska, Matte och sen 2.5 h franska... Varför känns alltid tisdagarnas scheman så tröga? Sen blir det massa plugg efter skolan, ska stanna i skolan tills uppdraget är klart.

Stackars Ricky är hemma och sjuk idag.. Feber igår, då måste man vila.. Fastän det inte gillas. Ska besöka sjuklingen efter att pluggandet är klart, en liten sväng innan det bär av hem till Gnesta igen.


Puss o kam på alla <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godnatt världen!

Jag är glad, jag är bäst, jag är kär, jag är kort, jag är trött.

det ni!


Jag o finaste tjejerna <3

Puss ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det vackraste...

Heh.. och så sjönk jag ihop. Denna låt måste vara den finaste som finns, och så väldigt... väldigt.. vi. Inte tillåten i ensamt tillstånd. Jag bröt mot det, och nu saknar jag.

Maria Pensar – Det Vackraste




Älskar dig Ricky <3
Cred: Marcus

Puss o kram på alla er andra ;) <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Överpedagogisk PPT, fem koppar te, träning och våfflor.

Min dag i ett nötskal. Löpningspass med orienteringen i morse. Jag o johanna tog och genom blötsnön. Jobbigt och kallt som f*n. Spec när man sjunker ner till låren i skiten, vilket jag gjorde ett antal gånger... Ungefär lika många gånger som johanna höll på att vika sig av skratt.
Fika i klubbstugan. eller ja,, lite korv iaf.

Fick massa våfflor och soppa hos babsan i stället. Jag var kung bland våffeljärnen säger jag  ju bara!! ;)
Hemma igen lite efter fem. då var det bara att sätte sig med powerpointen som ska hjälpa mig på redovisningen imorgon. Hehe, har säkert 10 bilder på cypern med olika ifyllning, grovt pedagogiskt. Har kommit fram till att min konflikt e grovt fail. Ur konfliksynvinkel alltså. de tjafsar, det är "oroligt läge", men typ inga dör ju. De bara mesar och FN och EU gullar med de små fånarna. Småbarn I tell you, småbarn är vad de är!

Sitter nu och är speedad. studsar bara liiite upp och ner på sängem hehe. Har fått i mig Fem koppar te idag. Det är dubbelt så mkt som snittet. Hehe yay! En till frukost, en i klubbstugan, en i pausen mellan träning o babsan, och två under pluggandet på kvällen. Gott är det, trött blir man... Inte! Kommer snart att decka i alla fall, och kommer sova så bra så. Min kropp är näääästan imun mot tein, så det så. :P


Puss o kram på er alla, nu ska jag flumma med mina överdriva animationer... hehe.
<33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Plugg, Promenad, Plugg

Japp, där har ni min dag i stora drag. Cypernkonflikten, here i come! Hade bra tempo idag på förmiddan, skrev så fingrarna glödde (eller, typ..) Tog sen en myspromenad med min finaste Ricky ner till stopp för att handla lite lördagsgodis, sedan via gnesta "centrum" och sedan hem igen.
Ja, för er som undrar, Ricky var i Gnesta, hos mig, hela dagen och vi fick båda massor gjort. Det ni! :P
Blev mer pluggande när vi kom hem,, i lite segare tempo men fortfarande bra, detta känns överkomligt. :)
Sedan blev det tacos, en snabbstressad dusch och snabb march ner till tåget för att skicka hem Ricky. Han ska iväg på viktigt uppdrag i morgon (heh,, "viktigt", yeah right..) så han behövde vara hemma. E alltid illa när han åker.. :/ <3

Spenderade resten av kvllen med Pappa o Anna fraför andra halvan av "män som harat kvinnor". Hehe, skamligt av en Gnestabo att se den för första gången nu, men men.. :P (a)
Sitter nu och myser i en speciell t-shirt, med en kopp te, en skål där det nyss låg lite Ben&Jerryglass o Teo o Ricky på andra sidan msn-tråden. Myys :)

Imorgon ska jag försöka orka träna,, sedan blir det våfflor hos babsan och sedan mer Cypern,, Yay! :P



Träning för ett par veckor sedan med skönaste Håkan o Ebba ;)

Puss o kram på alla fina människor <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dramatiken flödar

Har just kommit tillbaka till planet från min första dramalektion. Haha, det är precis så flummigt som man kan tänka sig. Läraren är helt galen, men fett skön. Helt trygg i sig själv, sprallig och väldigt rolig att ha att göra med. Än så länge är jag öjd med mitt val av estetisk verksamhet, hoppas bara att det håller i sig terminen ut..

Nu har alla de andra (som är kvar på skolan) gått in i 805 för att köra megabinkaplugg. Sitter ensam utanför, måste fokusera på mitt j*vla uppdrag. Kanske joinar dem sen, men känner att jag måste försöka här ett tag först.


Det delade Cypern, min konflikt...


Puss o kram på alla <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Springer ifån Cypern,,, men snart hinner den ikapp.

Idag har jag pluggat... En del. Sen pallade jag helt enkelt inte längre, utan gick ut o sprang i stället. Backintervaller, fett skönt att få ta ut sig. Men lite illa på mig att jag inte får det jag behöver få gjort gjort. Hela lördag, söndag kommer få bli plugg. Bara jag lyckas nu ;)

Taggad inför imorgon, ska ha min första dramalektion, massplugg o sen blir det hem till Gnesta för att träffa "gamla gänget" :D



Gamla goa tider med vännerna. Vill ha sommar igen! <3


Puss o kram på

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

He says I'm wierd...

Haha, har en fin konversation med Ricky och Teo, som i princip går ut på att teo förklarar att eftersom jag är tjej så spelar det ingen roll om han är mer wierd än mig,, jag är ändå värst.. Hur nu det går ihop :P



Kanske är det rätt, jag är lite galen. xD

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

"I've drawn a vail over last night"

Haha. Hela slöjteorin med mera is going down! Grymt glad att jag valde att byta ämne inför religionsseminariet imorgon.  Lars Wilks är fett b, och jag har hittat en massa bra källor om slöjorna med mera, t.o.m. ett bibelcitat som talar mot slöjor, braish att jämföra med. :D

Annars ligger jag lite på medelstadie.. Sitter på sängen med ett helt täcke om mig för att inte behöva frysa.. Ska snart hälla i mig lite hångel-te och bussmaka lite av pappa och annas choklad. Hmm.. man behöver en massa kompensation när man saknar det man blivit bortskämd med. <3 (a)

Ska jobba på  i en timme till, sedan blir det the mentalist och sedan kanske lite mer plugg om det skulle behövas. Känner att jag e i ett flow. Så länge jag slipper tänka på resten jag har att göra iaf :P

Puss o kram på er ♥ ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kryss!!! :D

Haha, jag gör inga listor, men jag vill kryssa ändå så:

[X] Macbethuppgift

Check check check check check!

Nu är det bara massa annat som ska göras, men jag har fått kryssa, och det är bra. xD :D

Puss o kram <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fyra inneboende och tre efternamn på dörren

Så var det klart då,
Feffe has arrived!!
Efter en hel dag av packande, bärande, körande, uppackande, mer körande m.m. så har han landat. Lägenheten är kaos, flyttlådor och möbler överallt, men vi hann. På En lördag tömdes lägenheten i Järla sjö och nu är feffe officiellt Gnestabo!

Idag har det varit träning med Johanna genom snö och is och slask och ja gud vet vad. Sen blev det sörpla lite välförtjänt. supergod soppa i klubbstugan.


Fyra pers, tre efternamn, en lägenhet :P


Nu står det plugg på schemat

Puss o kram på er alla <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Te klockan tre

Har just varit ute på en över två timmar lång promenadd kring hammarbyhöjden med Ricky. Vi kan verkligen prata om allt, skumma som vi är, och förstår på något konstigt sätt alltid varandra. klättrade upp för hammarbybacken, i slänten på sidan.. upplevelse. Stockholm var riktigt fint inatt, och vinden var härlig. Tanken var väl att vi skulle ut en halvtimme eller så. Det var klockan halv ett vi tänkte så,, kom tillbaka för tio minuter sedan. Tiden går fort när man är med någon man tycker om.

Nu ska det bli en kopp te och biskvi innan vi hoppar i säng och sover ut innan morgondagens flyttning ska äga rum.


Från promenaden, Ricky i gatlyktans sken. <3

Puss o kram på er <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart är den korta veckan slut :D

Fredag eftermidag. Binka hela morgonen... Seeeegt. Rätt kul klassråd dock. Haha, diggar att Vera och Isabelle inleder med: "Idag ska vi ha ett seriöst klassråd" "vi ska leka pandoras ask!" skojiga tjejer alltså xD :P
Blev en fin prisutdelning till alla i klassen för allt möjligt. Mårten: "för att han har en katt som heter Atena". Ylva: "För att hon bor så nära oss". Ludde: "för att han har mössa". Majken: "för att hon dinglar med benen". och lite annat random.   Själv fick man en kit kat efter som jag "sammanbinder vår klass med A-klassen". Hehe, Tack tjejer :P :D

Båt-grejen i BiNkAn var seeeeeg. Pallar inte detta just nu liksom. Jag, Majken o Ylva stannade kvar i biologisalen och flummade lite med bra musik och en whiteboardpenna. Haha fick in jätteroliga pikar på Majken, utan att behöva göra ngt alls. Blev jagad runt borden, läskigt :P <3

Sen blev det flum lunch med tjejerna och Olle, Alex o Ricky (vi var några till med de droppade av..) Jag, majken o ylva hade lyckats få samma låt på hjärnan och satt o asflabbade hela lunchen igenom. Undrar om ngn annn fattade hur roligt det faktiskt var.. (a)

Sitter nu och ska väl plugga lite i väntan på att Ricky presenterar sin uppgift och får MVG i foto.

Dagens låt: Kikki Danielsson – Bra vibrationer

Dagens wierd idé: Alex, som fått för sig att jag o Ricky är KK. :P

Dagen gilla: Inget Gnesta utan hem till hammarbyhöjden (oj. Ja, jag kallar det visst för "hem") med Ricky och stanna hela kvällen <33


Puss o kram på er alla fina <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Illa spotify... :(

Lovisa är inte riktigt nöjd.
Hittar skivan med alla de internationella bidragen i ESC 2000. Yay! Spelar hela skivar rakt igenom (och sjunger givetvis till alla) Nör hon sen vill hitta låtarna på spotify finns vinnarna Olsen Brothers – Fly On The Wings Of Love, Sveriges bidrag Roger Pontare – When Spirits Are Calling My Name och sedan en enda låt till... av 24!  Suck alltså.

Nåja, antar att man får nöja sig med det man hittar...
Här är den ända låt som spotify känner för att bevara fån år 2000 eurovisionsschlager:
Brainstorm – My Star


Puss o kram o godnatt alla sötnosar <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tänkvärda Titlar...

Under allt plockande i hyllorna hittade jag en del böcker jag inte sätt på länge (eller inte alls).
Tyckte dessa titlar hade lite man kunde tänka över...



Väldigt bra bok och väldigt bra fråga. Finns det någon gräns??


Hahaha. Var bara tvungen att visa denna eftersom jag själv just lärt mig att de konstiga små risklumparna med rå fisk är ätbara. Känner mig dock fortfarande som en nybörjare (a)


Kännde att denna var Klockren.
Klart det finns Barn som är över 18 år.

Två böcker man allt skulle vilja läsa, bara för att få se om de har svar på alla svåra frågor.
Dessa är tillägnade till de som känner sig träffade. ;) <3

Puss o kram <33

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Omflyttning... Snart är vi där!

Vardagsrummet ser dubbelt så stort ut...
Mammas (det som ska bli mitt) rum ser dubbelt så stort ut.
Det står lådor överallt.
Jag har alla mina saker uppdelade i två rum.
På Lördag flyttar Feffe in!

Ja, idag var det först BiNkA på morgonen. Anders var bättre än vanligt, Haha, tror på idén att han ansträngde sig när den nya rektorn satt där. Sedan var det engelskatal, fick presentera mina fina tankar om Dalai Lama. Skönt att ha det ur världen, nu kan man få ha lite temafokus och slippa tänka på resten. :)

Efter lunch dissade jag o Ricky plugget och försvann bort till hammarbyhöjden. Ricky fick Sitt tal skrivet (och uppläst med en, enligt en flummig Lovisa, väääldigt rolig accent. säger bara "the töööööääääääks". 
Själv hann man skriva både frågeställningar, begränsningar, syfte och början på en inledning på updraget. Yay, nu är det bara grovgörat och flummandet kvar. xD

Sen blev det 4-tåget hem. Mötte Ö på "hans" tåg och pratade lite på vägen.
hemma blev det matlagning och sedan mat när alla hämtats hem. Smarrig köttfärssås à la Lovisa + Mamma :P

Och så var det bara att sätta igång. tre hyllor skulle plockas tomma, flyttas runt och fyllas igen. Mina två hyllor hamnade en i mammas rum och en i luddes, medan mammas vita nu står i vardagsrummet. Kartonger har fyllts och vi har försökt förbereda lägenheten på att ta emot alla Feffes möbler som kommer farande från järla på lördag. Kommer bli en jobbig dag...


Dagens flyttfail 1: Mamma beslutade sig äntligen för att ge upp sitt uppslagsverk från 2000 på 25 volymer som stått i min bokhylla. Jag packade duktigt ner dem i en flyttlåda.     Alla i samma låda... Hmm.. Denna låda blev sen omöjlig att bära och kan ändast släpas längs med golvet om den ska flyttas,,, Fail.

Dagens flyttfail 2:
Jag o Ludde ska bära in hylla i hans rum. När det ska ställas upp i hörnet lyckas jag hamna mellan hyllan och väggen, och kommer inte bort.. Min k'ra lillebror står och asgarvar en stund innan han snällt hjälper mig att flytta undan åbäket. Fail.




Aktiv torsdag för ett tag sedan..
Cred: Marcus


Puss o kram på er <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Och så kom plugget igång..

Hehe, en hel helg, och en halv studiedag, utan  ngt pluggande alls. Nu har jag iaf tagit tag i detta och börjat på mitt engelskatal. Känns ganska lätt, finns mkt man kan nämna om dalai lama, och en massa kloka citat av honom.

"Oroa dig inte. Antingen kommer det lösa sig och då finns det ingen anledning att oroa sig, eller så kommer det inte lösa sig och då kommer oro inte göra någon nytta" - Dalai Lama

Klok kille ;)

Nu ska jag fortsätta,, puss på er <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1km, 4 månader och 1 mil

Namnet på inlägget känns som en väldigt fin sammanfattning på mina tre senaste dagar :P


Fredag:
Matteprovet i fredag (som skulle gå åt helvete) kändes faktiskt helt okej. Många andra gnällde, finns risk att jag failat jag med, men det känndet ok.
På håltimmen spelade jag värsta skumma spelet med olle. "home sheep, home" Haha man skulle styra tre får från ena sidan av skärmen till den andra. Sånt kan man roa sig med, i rätt sällskap kan allt bli skoj ;)
Stack sen iväg o simmade med Ylva o Majken i eriksdahl. bestämde oss för att ta i lite extra, när vi inte hade ngn tidspress, och slog till på att simma en hel kilometer. Hade fin motivation av simmarkroppen på banan intill. Haha älska när majken vänder som om och börjar väsa "har du sett!?" "Klart jag har sett!" sen vänder sig ylva och utbrister "Wow, kolla han på banan.." "Vi vet!!" XD
Sen blev det tub hem till majken för pluggkväll, trodde vi.. Gräddade pannkakor åt mina tjejer, diggade musik o flummade lite, mer än så hn vi inte. Fail på oss? :P
Mötte upp Ricky, som varit borta hela dagen, i gubbis och tog tåget hem till mitt söta lilla Gnesta.

Lördag:
13/3= fyra månader tsm med finaste Ricky. Spenderade hela dagen tsm. :) <3
Började med att, efter frukost på sängen, gå upp till freja för att se lilla Tina spela handboll. Synd på en förlust mot gnestatjejerna, men vi tyckte de var så duktiga så, trots att vi inte vågade heja fullt ut :P
Hade ingen lust att bara gå hem efter det, såååå fint väder kräver i princip en utomhuspromenad. Jag hade bestämt att det var vår, så det var vårjacka och högklackade stövlar som gällde, Våroutfit, yay!
Strosade ut till frustuna och hälsade på "han däruppe" i kyrkan. Mysigt med sol och inte alltför mkt blåst. Stannade till på Humbles för att introducera gnestas caféstolthet för Ricky, köttbullemacka ftw!
Efter att ha visat lilla Ricky halva Gnesta kom vi hem. Massa mys och vad som måste ha liknat OS i kittling. Började med "Hej, jag är ett täcke" *asgarv* och slutade med rivsår, en sprucken läpp och allmäna smärtor. Vi är nog egentligen inte helt hälsosamma för varandra... Men allt görs i kärlekens tecken ;) <3
På kvällen kom Elin över (frida var dum och sjuk, soff var dum och trött) och tittade på Melodifestivalen.
KA-TA-STROF att Anna vann... Hemskt hemskt, nu är vi så körda. Hur tänker svenska folket egentligen?
En lite tröst fick bli fina samtalet med Elin efteråt (medan Ricky sov sött med huvudet i mitt knä) om Freja, 9B och annat. Mys tjejen, du är bäst <3

Natt, Lördag-Söndag:
Vaknar, ngn gång mitt i natten, med ngt som ligger över halva ansiktet på mig.. Och något låter,,, högt. Fattar efter en stund att det jag har i ansiktet är Rickys arm, eller snarare armbåge, som han lykats lägga tvärs över. Och ljudet är samma Ricky som, hör och häpna, Snarkar! Högt! Inte okej alltså.. :/ :P

Söndag:
Upp kl 8, och halv 10 iväg ner till mossen för träning med OKK. Långpass.. Joho man tackar. Lötbodal, Hållsta och sedan tillbaka, via dansut, till klubbstugan. Blev till slut en mil ren löpning,, Jobiiiiggt, men grovt coolt att man orkade hålla ut :P  stackars ricky fick sitta ensam i klubbstugan och läsa i nästan två timmar medan jag bytte om, sprang, stretchade och duschade..
Sedan var det lite möte med Beirut (länge sen) om Sommarlovsäventyret och lite prat om ranking och val till O-ringen med Christian och Örjan.
Hade namnsdag i fredags, så tog med mig Ricky hem till Babsan för lite småkakor och två timmars struntprat.
Sedan hem igen och lite bloggskrivade, har tagit lite tid, då en viss väldigt söt liten fillur behöver min uppmärksamhet lite då och då. Och det är ju inte precis så att jag inte beviljar honom den uppmärksamheten <3 ;)


Jag o finaste <3
Cred: Majken för bilden, Ricky för fixet


Puss o kram på er alla sötnosar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Godnatt

Hmmmmph... inte taggad inför morgondagen..
Delstegsprov i matte, fy fan. Det här delsteget har inte varit roligt... :/
Ricky kommer att vara borta hela dagen, begravning i dalarna, :(

Men!
Förhoppningsvis blir det en vettig BiNkA med "båtarna" och lite plugg gjort på håltimman... 
Sen blir det pluggkväll med Majken o Ylva (kanske fler).


Puss o kram <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

och så föll det..

i två och en halv dag orkade jag med allting, sedan han kroppen ikapp mig och sade ifrån. Ingen vila, dålig och för lite sömn, fullt tempo hela tiden.. Igår blev jag trött. det blev inget plugg alls när vi ommit hem till ricky. Han satte sig duktigt med matten (igen, efter evigeheer av det i skolan) och jag låg lagom utslagen brevid och gjorde test på fb.. Jaja, det viktiga var engelskan. Nu är restan en bit fram iaf så jag tycker mig kunna sakta ner och börja andas igen lite nu.
Sitter i matsalen nu, ricky har precis försvunnit iväg till sitt matteprov och jag ska sätte igång och plugga lite nu, trots att huvudet fortfarande är lite tungt. Sovmorgon hos Ricky i morse (till kl 8!!) räddade nog hela mig. Får se om det blir träna ikväll, femta dagen i rad kan bli lite mkt, och Ö's kommentar om vilodag börjar ringa i huvudet. Spec med tanke på hur ledsen kroppen var igår...

Aja, nu väntar religion och matte...

Puss o kram <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pendeldate, 7-promenad och simsim med fina flickor :)

Haha, tycke det är jättefint att Ö nämner på Fb att han ska orka upp tidigt och "inte missa sin date" och en våg av frågor brakar loss. Alla verkade få en massa kul tankar och idéer. Hehe, bara för att han snäll nog att ta 6-tåget med mig för att jag skulle upp och simma idag på morgonen. Busigt busigt, JAG var örjans date idag :P

Var lite väl lättövertalad tror jag och beslutade att lyda Ö's råd och promenerade från Stockholms Södra till Eriksdahlsbadet. Stockholm är ganska lugnt och fint kl sju en morgon i mars. Sol som går upp, blå himmel och ganska glest med människor på gatorna. Ingen stress och fint väder, myys.

Mötte upp Majken o Ylva på eriksdahl, simmade 600m och slappade sedan i bubbelpoolen. Tjockt mysigt. Sedan blev det ganska långt fix och båda flickorna fick sina lockar flätade. Fick superfina sjalar av Ylva, inköpta i London. Fett coolish, hehe :)

Sitter nu alla tre i skolan och har just haft ett samtal med David. Tack och lov för honom!! Mcbethuppgiften flyttad och nu känns allt mkt bättre.
Men behöver iaf plugga nu (har ju fortfarande ganska massa saker att göra)

så puss puss på er <333

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Pepplåtar

Tagga, dansa runt och digga. :)

Flo Rida – Jump [feat. Nelly Furtado]

Ke$ha – TiK ToK

Kalomira – Secret Combination


Eller kör hela listan (under utveckling, men ändå) :P

Taggtråd o Pepparkaka

Puss <333

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hahahaaaaaaaaaaaaaa!

Det är något allvarligt fel på mig!!
Jag är trött i hela kroppen. Jag har ont i nästan hela kroppen. Jag har tränat tre dagar i sträck. Sprang en bana ikväll på nästan fyra kilometer (vilket är fågelvägen. Lovar, jag sprang längre) genom skare och uppför tunga backar.. Är sluuut. 
Imorgon tänker jag kliva upp kl 5 för att hinna med 6-tåget från gnesta för att simma med bästa tjejerna. <3
Ovanpå allt detta har vi massa plugg. Prov som är på g, inlämningar m.m. Och jag ändå så Grovt glad. :D

Det är lite smått sinnessjukt, vem gör sånt här egentligen? Haha JAG gör!!!! går runt och ler för mig själv, mår bra helt enkelt. Kan det våren? Kan det vara all träning som skickar upp endorfiner och adrenaling och gudvetvad till hjärnan? Kan det vara att jag råkade bli utvilad på lovet och nu är tillbaka igen, fit for fight? Är det alla underbara människor jag har omkring mig, som motiverar mig till denna glädje varje dag?

Vad det är är Så mår jag bra av det!!!

Nu ska jag skriva klart aktantmodellen över cypernkonflikten och sen ska jag sova så jag inte typ dör imorgon på tåget, för det, har jag räknat ut, skulle vara ganska tråkigt och fail,,, xD

Puss o kram på er alla underbara ! <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Planering Måndag: Check!

Jag har följt min planering för dagen!!
Jag har skrivit mitt engelskatal, och övat på det.
Jag har tagit reda på hur man böjer franska verb i imperfekt (tack Noor!) och övat på dem
Jag har repeterat de andra glosorna i franska.
Jag kommer kunna lägga mig före tolvslaget.

Jag känner mig lite fierce (lhdns) :P :D

Hade varit helt kanon bara mina fina små pojkar kunde få komma i gängorna lite... Jobbar på att peppa dem allt jag kan.
Kämpa killar! Jag tror på er <3 :)


Puss o kram på alla <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Back on track efter lov! :P

Jag mår fett bra idag. Vaknade med ett leende på läpparna, satt o flina hela vägen mellan gnesta och stockholm, bara för att det var en så  fin dag, och jag hade bestämt mig för att,,,, ja, för att idag är en bra dag. skitfint väder, det är Vår i luften!! :D :D :D

Flum basgrupp med massa garv med Ylva o majken. haha palla att när nya rektorn undrar om det var några som vaknat med tanken "äntligen" i morse flög våra tre händer (enbart) upp i vädret direkt. Haha orka oss xD <3

Tema med david var skoj, bara svenska i princip o lite om manligt o kvinnligt språk med en deeel kanske lite vinklade åsikter. Bra lektion iaf. :)

Sprang iväg en stund och fick träffa bertil, skolan skolsköterska (Ja, och han är barnmorska oxå!) för hälsokontroll. "Ditt blodtryck tyder på att du är vältränad", "din syn är finemang, drick en redbull så kan du praktisera som örn", var två av komentarerna som fick mig att småle och sträcka lite på mig.
Att jag sedan tydligen tappat två millimeter kändes inte lika skoj,,, haha fail på mig, behöver inte bli kortare. :P

Sedan blev det mysig promenad efter lunchen med majken o ricky till gubbängen för att hämta majkens träningskläder. gosväder! ännu en gång: Våren är på väg!!! Tog lite fina bilder på vägen oxå, kommer säkert dyka upp på facebook lr ngt när majken har tid. Säkert tillsammans med alla grymt sexiga bilder jag och majken tog på idrotten när vi gymmade arslet av oss. Beach 2010, here we come, haha :P

var sen tvungen att ensam åka hem till lilla Gnesta igen. Kom på att detta var första gången på evigheter som jag åker till och från stockholm på samma dag.. weird.. Behövde komma hem så pappa kan få sällskap till mitt utvecklingsamtal imorgon. Kl 8, avfärd halv sju... yay! :/

Nu ska jag skriva klart mitt tal i Engelskan (hmm,, har hittat frågorna nu, duktigt) och sedan blir det lite franska och förhoppningsvis rellativt tidigt i säng. Kanske hinner blogga igen innan jag sussar... vi får väl se :P

Puss o kram på er alla underbara!! <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pics från dagen :)


Skönaste löparkompisarna


Jag och Ebbis :)  


Haha, Håkan va lite off...

Sen blev det fart på honom :P


Eh... ni vill inte veta xD


Puss <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Flum på långsjön, på och genom skaren xD

Braig dag idag :D
Missade lunchen med finaste sthlms-vännerna iofs, vilket var lite illa, men har istället haft fett sköna träningspasset och fått träffa bästaste Klemminge-folket :D

gjorde lite fin tabbe på morgonen, vaknade tidigt och kom på att jag glömt att ställa klockan. tröck igång mobilen och leda mig att sova sista 45 minuterna. Kl 8 flög jag upp och ut i köket. mitt i fukosten kommer jag på att: hoppsan, träningen börjar ju 10, och jag skulle gå upp 9... heh, en timme tom tid. Spenderade den duktigt med att fylla i loggboken inför nästa vecka, och det ser inte roligt ut... inte alls. Men men, har ett helt sportlov av slöerier att sota för. :P

Träningen idag var fett skön, och jobbig. Långpass på långsjön. Ja, På långsjön. Kors och tvärs med kontroller uppe i skogen runt omkring. Skaren på sjön höll rätt bra, och man sjönk bara ner i det yttersta lagret ngn decimeter, i skogen var det hopplöst.. Underbart att då ha alla konrtoller på kullar och  berg. :/ 
Hade iaf fett skoj med Håkisbråkis och Ebbisbebbis, flumade runt lite och pratade en del strunt. Grymt fint väder var det och skönt att få komma ut och spring. Har saknat mina träningar. 

Sista kurstillfället idag oxå. Nätsan ingen hade gjort läxan, men det gick ändå. Vad har jag lärt mig...? Att det heter attackpunkt, och att svaret i princip alltid är "rakt på". xD
Fett illa bara att jag kanske inte kommer kunna åka på  Team-ett resan i år. Blä om den skulle krocka med ATR-festivalen.
Teater vs. Orientering  
STA vs. OKK
Göteborg vs. Värmland
Vill inte behöva väljaaaaa... :'(

Nu ska jag äta lite, och sen ska jag plugga. hmm *suck*

Puss o kram på er finisar <333

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

the cykle of magont

Har upptäckt att jag följer ett mönster, det började igår och har fortsatt under natten. Bläbläblä, fattar inte detta, har aldrig varit så här jobbigt förut. :(

Härär iaf mina steg:

steg 1: ont ont ont!

steg 2: alvedon brus

steg 3: ont ont (vrf har skiten inte börjat verka ännu!?)

steg 4: utslagen och smärtfri

steg 5: relativt bra

steg 6: onda börjar komma krypande igen..

steg 7: tillbaka på steg 1.

är just nu i övergången mellan steg 3 och 4. Tar tillfället och tappar upp ett bad så jag kan ligga utslagen och smärtfri i badkaret :)

Puss o kram på er <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

"Skjut inte upp till morgondagen det du borde göra idag".. för du vet inte hur morgondagen kommer se ut.

Suck!! Jag skulle ha pluggat igår, men det funkade/blev inge p.g.a. vissa faktorer (b.la. en viss R och magont) blåste de planerna all världens väg... "men jag kan ju göra det imorgon" tyckte jag då.. Ha! Vaknade med ännu värre magont och har inte kunnat göra något på hela dagen, bara legat och bett att alvedonen ska fungera lite fortare och sedan sovit hopkrupen på sängen. Svårt att skriva tal om indien lr samla fakta om cypernkonflikten i det tillståndet...
Fan Fan Fan, nu kommer de kommande veckorna vara ett rent h*lvete när det gäller stresso plugg. Aja, får helt enkelt ta det, det får vara värt en hel vecka av lugn och mys. så det så :P

Ska försöka ta mig ner på innebandyn sen, behöver träna och det brukar vara skoj. Även och hela sahl-paavo- och tingströmligan är iväg, shopping på Ikea... :P




Fika med de bästa imorgon, tar tankarna tillbaka till världens bästa alla hjärtans dag med samma gäng <3
(fast det tydligen kan bli fler än så imorgon)  
Cred: den som nu höll i kameran :P

Puss o kram alla underbara <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Spår av saknad...

Alltid ska man hitta spår i lägenheten, alltid ska man lyckas sakna lite extra.. <3



Ganska grov fail... men lite cred att han lyckades ta sig hem utan Sl-kortet.


och så altid detta vatten glas. Alltid halvtomt och alltid kvar.. :P


Puss o kram <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Begränsningar o ett för tidigt möte

Hmm,, ibland kan saker bli så onödigt jobbiga. Ibland blir jag så less på att ha det som jag har det. Ibland är det så illa att jag är som jag är...
Nu gäller nya regler, vilket kommer innebära låsningar till gnesta vissa veckor. Det är bara att acceptera, men lär ju inte få slippa pendeln lika mycket som förut. Trodde jag även fått det att skita sig totalt, men det verkar som att jag fick mer förståelse än vad jag trodde. Ett vad som skulle kunna kallas sammanbrott av oro och spillda tårar i onödan.
Tur att jag iaf vad det än gäller har världens finaste vid min sida. Hade aldrig orkat med det här utan dig. Kan verka som ingenting, bara fånigt att stressa upp sig over, men det tär lite för mycket för att jag hade pallat det utan dig. Av någon anledning så orkar du lyssna på mig och stå ut med mina små fräsningar som ibland kommer som svar.

Har även kommit till den fina insikten att jag är äldre än jag är, men att det inte kommer gå att få någon att förstå det. Hade finaste samtalet med ett "om jag bara vore 25". Haha, har iofs ingen aning om hur det kommer se ut då, med det var en fin tanke och en väldigt söt diskution om hur allt hade varit om det vore idag. Vårat möte skedde för tidigt helt enkelt, och hade passat oss bättre om en 8-9 år, men hade det blivit samma sak då, och vilka hade förutsättningarna varit..?



Livets väg: ibland svänger det
Cred: Ricky

Detta blev ett lite suddigt inlägg, men jag förtår och behövde få det ur mig. Sorry alla som hajjar nada :P

Puss o kram o godnatt <333

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

En full garderob...

..är väl allt jag åstakommit idag.. Sependerade kvällen igår med att plocka ur och sortera alla kläderna i min "garderob" hemma hos mamma. Hela förmiddagen idag har jag burit över dessa kläder och plockat in dem i de två garderoberna i mammas rum, som nu ska bli mitt(!) :)  Har inte haft ngt emot att bo i vardagsrummet, erbjöd mig frivilligt och har trivts i min hörna, men ska bli lite skönt att få ett eget rum här hos mamma oxå.

Har även dansat runt i hela lägenheten till årets melodifestivalbidrag. Haha "IL SALVATORE!!!!" i äkta musikalstämma , "You're making me hot-hot-hot, you're lifting me up-up-up" med asheta dansmoves och lite "I've been spinning around in cirkels..." snurrande villt på stället.
Har en teori att 90% av alla melodifestivalbidrag kan bli bra om man ger dem tillräckligt med tid och spelningar, vilket jag ser till att göra :P :D


Några pics från för att sammanfatta förmiddan :p  :


Det vackra resultatet av mitt.. "slit" :P :)
Tyckte ett tag att herregud, jag har ju inte alls överdrivet med kläder!
Sen kom jag på att det blå skåpet hos pappa är ganska fullt det oxå xD


Eh,, när var de här poppis? Mammas gamla "ha på sig Hemma där ingen ser för att de är varma men fula"-skor.
Bara jag som tycker att de är misstänkt lika ett par Uggs? :P xD


Kom på att det inte blir ngn utförsåkning detta sportlov. Illa :/
Saknar Romme från förra året, Älska! <3


Talar väl för sig självt, kan känna igen mig ganska mkt. :P

Nu ska jag äta en skitlunch framför teven, sen blir det kanske lite försök till plugg innan det bär av mot södertälje o en helkväll med mina gamla Klassfiender som jag saknat så. :)  Ska äntligen få föreställningen som finns på dvd nu. hoppas jag kan bli stoltare denna gång än när jag fick se "Gnesta- på liv och död" ( hehe, ja, visst var den söt, men det var Bara för att det var Vi som det var värt att titta :P ).

Puss o kram på er <33

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()