Forskarskolan

Hejhej.

Nu är jag värdelös på att uppdatera igen, men ännu en gång ska jag komma med en vettig anledning. :P
Denna och större delen av nästa vecka befinner jag mig på forskarskolan på stockholms universitet. Dvs, jag går fortfarande 9-15 i "skolan". Bara det att det här är mkt mer värt.
Iaf så måste jag logga under forskarskolans gång för att kunna nå ett hyfsat betyg i projektarbete (vilket jag ju vill ha). Därför har jag startat en ny blogg, enkom för dessa inlägg. Så när jag kommer hem sent (tidigast 5, idag 9) och får tid att sätta mig vid datorn kl 8 (måndag), 9 (igår) och 10 (idag) så lägger jag min tid på den stället.

Om ni känner för att skutta över och följa mig där istället har den den geniala adressen: quantifyingsynechococcus.blogg.se 

Lättstavat va? :P


Min fina labgrupp. På väg mot nobellpris, vem vet? ;P


Nu MÅSTE jag lägga mig, ska ju upp imrorgon igen.

Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En ända Långhelg

Har inte haft möjlighet att upp datera bloggen under helgen eftersom den har spenderats ute i ingenstans mitt i dalarna. Hehe, för en gångs skull finns en anledning.... Åkte upp till sommarstugan "Lomtorpet" i torsdags morse och kom tillbaka till civilisationen nu ikväll. Jag har badat, solat, fixat lite i trädgården, grillat, brännt upp en enorm rishög och myst med min älskade Ricky.
Vi hade med oss lite plugg upp, men inget blev gjort. Jag har en labbrapport i kemi kvar, den kan jag göra i skolan på tisdag. Det har varit så skönt att kunna släppa allt allt annat och bara få vara. Nu är det bara en vecka kvar, sen är vi (nästan) fria. Jag är lycklig, och inget kan slå ner mig just nu.

Är nu hemma hos Ricky och har just spenderat säkert en timme i hans pool. Leka runt i 28 grader varm vatten känns ganska värt när man suttit i en bil (på mittenplatsen i baksätet) i tre timmar. Ska straxt krypa till sängs. Blir till att somna snart, man ska ju ta värvning imorgon. ;)


Pussar till alla <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()