I väntan på ugnen

Sitter just i köket och väntar på att ugnen ska bli varm. Två scones ligger på plåten och väntar på att få gräddas till frukost. :)

Har insett att min helg kommer att bestå av plugg, träning och mtlagning/bakning. Jaja, ibland är det så oxå. Fysik står på schemat idag, innan det bär av till innebandyn i dansut kl 4. Får se hur många saftiga bollmärken man skaffar dig den här gången (kommer aldrig glömma Ylvas från förra veckan, en olagbar svullnad efter Oscars kanonare).

Nu ska jag duka för frulle.

Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Modern konst ÄR konstigt

Var med klassen på moderna museet idag. Det var precis lika, om inte mer, wierd än vad jag trott. Skulle koppla ihop en dikt med ett konstverk, jag valde typ 12 bilder av samma hus ur 12olika perspektiv som 'konstverk'. Det fanns en ända tavla på hela utställningen som jag kunde tänk mig att typ ha hemma och titta på, och det fanns många tavlor där.

Det blev lite shopping efter museet. Införskaffade helt spontant en kavaj från HM. 200 kr, som hittat. Fett olikt mig egentligen, men ibland är man lite crazy. stort Yay på presentkort btw. :D
Köpte även present till Ricky, så nu kan man lugna sig på den punkten.

Sitter nu ensam hemma, men ska snart ge mig iväg ner till konsum. Jag ska stå för middagen idag, och eftersom Ludde ej ska äta hemma tänkte  jag hedra Annas vegetariska läggning genom att enbart göra ett vegetariskt alternativ. Bulgur med kikärter och feta, here i come. Får se om det är det som ligger på alla tallrikar i slutet av kvällen oxå (A).


Puss o kramar på er <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Årsmöte med elevkåren

Undrar näästan om namnet handlar om att mötet är till för att redovisa ett helt år, eller om det helt enkelt är menat som en hint för att det känns som att det håller på i ett år... Elevkårens årsmöte verkade som en kul grej, och visst var det ganska intressant, men att sitta kvar i 4 timmar efter skolan var inte det som var tänkt från början. Fick gå igen om de nyskriva stadgarna (bara det tog säkert 1.5-2 timmar), officiellt förklara elevrådets övergång till elevkår och rösta fram en ny styrelse. Herr ordförande Carl höll ett vackert och inspirerande (ganska självgott) avskedstal. Satt med Ylva (som är vår nye vice ordförande Grattis!), Ricky, Teo och Isabell, så sällskapet var inte att klaga på. :)  Btw, Är fett glad att jag inte skulle hem till Gnesta efteråt säger jag bara. Heh..

Igår var det träning, intervaller, där man tävlade i par. Jag sprang som en galning mot Tove, grymt jobbigt men roligt. Duschade supersnabbt och sprang upp för att fixa fikat (som snälla Feffe redan hade börjat med). Sockerkaka, mums. :) Är fett förvånad att jag Inte har träningsverk idag. :P

Har istället fått något som mina vänner kallar nackspärr. men som jag vägrar att erkänna. Det gör ont, det är fett illa! :(

Nu ska jag snart slänga fram Antologin 2 och leta lustiga dikter och intressanta noveller att välja bland. Sen ska jag inte somna supersent, har varit jobbigt trött på senaste tiden. :/

(bara jag som tycker det blev mkt smileysar?)


Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Diskreta odiciplinerade

Fick värsta skumma bilden i huvudet idag. En kort vision av ett litet rum med människor som sitter i en ring, som ett litet aa-möte eller så. "Hej, jag heter Lovisa, och jag har dålig diciplin." och så svaret: "Hej Lovisa."
Haha, fett skum tanke, men ibland kanske jag skulle behöva en liten stödgrupp. En där man kan erkänna att man har ganska dålig diciplin, och alla har samma "problem". Så kan man lista ut vad man ska göra åt det oxå. :P

Vi har inte så mkt plugg just nu, vilket sänker motivationen att ta tag i småsakerna... Blääää! Det är dessutom otroligt tråkigt att sitta och traggla kemi-, fysik- och mattetal. Och Imorgon ska jag göra kemifrågor, så det så :P

Puss <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Day 08 – A moment

Ett liv innehåller så många fina, konstiga, fruktansvärda och underbara ögonblick.

Jag minns när första föreställningen av "Gnesta - På liv och död" skulle spelas upp. Det var en skolföreställning, så halva frejaskolan höll på att sätta sig utanför i bänkraderna. Jag hade varit hellugn hela rephelgen, och dagarna inför premiär. Jag visste att jag skulle sätta allt, att det var lugnt, vi kunde det här. Men fan vad nervös jag var. Jag kramade Berit och Conrads händer i mina och fokuserade på att andas. Vi hade hängt ihop och stöttat varandra genom hela repperioden, det var vi som hade huvudhistorien att förmedla. Det var jag och C som hade huvudrollerna. Jag tror at vi alla var nästan lika nervösa, trots att Conrad försökte verka lugn. Berit var lika hetsig som jag. Alla det senaste direktiven vi fått från Mats surrade i huvudet, det var så otroligt jobbigt, samtidigt som det var precis det ögonblicket vi väntat på i flera månader.
Stunden så Bandet drog igång inledningslåten var jag helt borta... Sedan tystnade musiken och Ludde med medhäng sprang in på scenen. Därifrån ägde vi allt.


Ensemblen från "Gnesta - på livoch död", vi var ett bokig och ganska random ihopplockat gäng. Vi tog oss an en text om livet som något så ointressant som att vara tonåring i Gnesta. Det var antagligen inte det bästa man sett, men ni kommer alltid att ha en plats nära mitt hjärta, och jag kommer aldrig att glömma tidn tillsammans med er.


Från reptiden, C, B, Jag och musiktove

<3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Julia och Romeo?

Ah, shit.. Nu blv det ett sånt där uppheåll igen... Fy på mig.

Veckan har flytit på som vanligt, lite lektioner, täning, plugg (men ganska lite för att vara min klass).
Såg Julia och Romeo i torsdags med G Asplund som prällen. En intressant tolkning med en Romeo som står på balkongen och en julia som "på kärlekens vingar flyger över muren". Dessutom hade de 4 Romeo och 4 Julia med i föreställningen, som bytte eftersom. Lite förvirrande för mig som inte sett pjäsen i sin helhet tidigare, men kul att se. Bulten ägde, bara så ni vet ;)

Just nu sitter jag och gör ingenting, bortsett från att jag väntar  på att min kladdkaka ska bli färdig. Kl 4 blir det träning, så jag kan mumsa med hyfsat samvete iaf :P :)
Ikväll kommer Ricky, och verkar som att vi ska träffa tjejerna hos Elin. Mys :)

Ska försöka att se till att nästa inlägg inte dröjer lika länge. :P


Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skrämseltv...

Waah! Kollar på Lyxfällan, och bruden är ju helt galen. 10 000 kr kläder/månad. 12-15 000 mat/månad. Förbrukar 48 000/månad, och hon är ensam....
Skrämselteve funkar, jag ska/får aldrig bli så! :o

Snart blir det träning, tagga! Kommer att sova gott inatt efter det. :)

Pussar <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snyftartrött...

Har spenderat hela dagen i södertälje med teatergänget. Gustav, Sandra, Lisa och jag har diskuterat text i flera långa timmar. Löparen kan bli precis hur skruvad som helst, när vi får diskutera fritt blir det gigantiska hamsterhjul och flygande pillerburkar. Hehe, nej men visst. :P

Har just tittat på One tree hill. Det, tsm med en ganska trött Lovisa, resulterade i gaaanska mycket tårar och snyftningar. Tur att man är ensam framför teven...
Nu är det amazing race, mindre tårar då. kl 9 blir det morden i midsommer. Känns som att jag kommer sitta fast framför teven ikväll, men orkar inte bry mig. Är galet trött av ingen anledning alls känns det som, Jag tar en soft kväll ikväll. ;)


Pussar <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gårdagen.

Igår var en väldigt bra dag, med tanke på nästan allt utom pluggandet.

På morgonen blev det en dryg timme löpning med pappa och signe. Riktigt härligt, men eftersom jag inte "orkat" äta frukost innan så blev det lite jobbigt att springa på tom mage efter ett tag. Springa utomhus äger föresten alla sorters löpband som finns. Äkta löpning tar en någonstans, och totalpajjar inte knäna på en med alldeles för hårt underlag.
Kom hem, åt och fastnade framför teven. Pluggade matte ca 30 min innan jag föjlde med pappa hem till farfar. Tittade på skidskytte och fikade. Ibland åste man ägna familjen ilte tid.

Kvällen spenderade jag med två av de finaste tjejerna från gnesta: Frida och Elin. Käkade på woken som ligger på bottenvåningen i vårt hus. Hade grovt roligt åt tjejrnas teknink med att äta med pinnar. Tur att vi satt i ett hörn så personalen inte såg oss. xD Gick upp till mig och tittade på Let's dance och drack varm mintchoklad (det ni!). Supermys. 

Sen blev det wii-kväll för hela slanten. Lillebror hade slarvat bort sina nunchuks, så vi var liite begränsade. Elin bröt ihop under hysteriska skrattanfall då den lille ninjakatten från Boogie skulle sjunga "Walking on sunshine", men övertydliga munrörelser och pasande moves. Efter det var det svårt att sjunga över heved taget. Helt galet! Sen gick vi över till tennis, baseball och bowling. Vi har grova skills, om någon undrar.

Hmm... Vet fortfarande inte vem som åkte ur Let's dance igår... måste kolla upp det. :P

Idag lir det att ta tag i det plugg som jag inte orkade igår, dvs lite fysik och kanske mer matte. Ricky kommer (förhoppningsvis) om ca en timme. yay. Ikväll blir det ett besök på elektron för Gnestarevyn. Tagga! Hoppas den är lika bra som förra året. :)



Snyggingen som fick Elin på fall ;)


Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Day 07 - Your best friend

Folk kommer antagligen tycka att det är jättesött, eller lite småtragiskt... Men jag tror inte att jag har en bästa vän. Jag tror ärligt att min pojkän är min bästa vän.

Ricky.
Ingen känner mig bättre än du. Vi spenderar otroligt mycket tid ihop, och har under dessa nästan 1 1/2 år som vi kännt varandra kommit varandra väldigt nära. Jag tror att du vet allt om mig nu. Du känner till mina små egenheter och har överseende med alla min påhitt. Jag kan vara världens barnsligaste med dig, diskutera djupa frågor eller plugga matte i flera timmar tillsammans med dig. Vi kan skratta åt småsaker i flera timmar, leka i snön eller bara mysa och ha det bra. Det spelar ingen roll vad det gäller, vi fungerar i alla lägen. Efter att ha pratat med dig en dag skojade jag om att du var en tvilling jag aldrig fått. Jag är glad att du inte är just min tvilling, men jag har aldrig hittat någon som förstår mig bättre, och som delar mina tankar och värderingar så mycket som du gör. På något sätt är vi samma skrot och korn. Det är underbart att ha en vän som du, även om du är mer än så för mig.

Men egentligen så tycker jag inte om uttrycket Bästa vän, som i att man bara får ha en...

För jag har ju även några OKKare, klasskamrater och Gnestatjejer som står mig extra nära. Och några övriga oxå. Det är helt fantastiskt att kunna ha så många underbara och fina människor. Egentligen är ni alla mina bästa vänner, för ni är helt enkelt bäst. :P



En bästa vän är den som upfyller (det mesta) av detta. Sen får jag ha hur många som helst. ;)


Pussar på er <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vad i..?

Varför publicerar inte dumma blogg.se mitt senaste inlägg? Jag har just skrivit Day7-inlägget, men det vill inte dyka upp.

Fick MVG i historia idag. Hadekris på vägen hem från skolan. "Jag kan inte säga nu, jag ska gå igenom allt du gjort under kursen och sedan ger jag dig ett förslag. Det står på din eds när du kommer hem."  Psyyyk. Men när jag väl kom hem stod de tre stora bokstäverna där. Lycka.

Har även haft boksamtal på franskan idag. Gick väl okej, men är ingen guldunge i just det. :P
Tränade när jag kom hem. Styrkegympa med OKK, riktigt skönt. Sedan blev det handboll tsm med Pappa och Ludde. Sverige skötte sig och vann, inte mer. Mot Chile ska vi ju krossa. :P

Jag har bestämt att stanna hemm imorgon på min "lediga" fredag. Tog med mig fysik, matte och svenska hem, så jag är laddad inför helgen. Imorgon ska jag jogga med pappa och signe, träffa farfar och plugga. Framför allt ska jag sova ut.


Puss o kram <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Day 06 – Your day

Jahapp.. Känns som att denna kategori kommer att bli som ett ganska vanligt inlägg :P

Vaknade 06.30 av min elaka väckarklocka på andra sidan rummet
Frulle, kläder på och sedan iväg med 7.30-tåget.
9.00 var det fysikföreläsning. Därefter gjorde vi fysikuppgifter fram till Lunch.
Läskig köttgryta som smakade okej.
Sedan mer fysik, gick ganska okej, teamade med Ylva ;)
Mattelektion, intro till Matte D. Kommer att bli klurit, big time.
Ut och pugga matte i korridoren, sedan in i arenan för mer föreläsning.
De sista talen för dagen (kanske t.o.m. veckan).
Hem till Ricky för franskaplugg, mellis och mys.
Iväg till kärrtorp för visning. 20 min promenad, mötte upp mamma och feffe och sedan fick trängas med barnfamiljer och äldre par i den mysiga men inte mer än okej fyran.
Skjuts hem till Ricky.
Meer franska, glosträning med Ricky.
Nu är det snart mat.

Där var min dag i väldigt snabba drag :P

Pussar på er <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Visning?

Idag har det mesta startat upp... Fysiken är igång ordentligt och vi har smygstartat med Matte D. Cos, sin och tan, bläää, men det kommer nog :P Känns så facinerande att vi har läst mer än hälften av vår matte nu. Fett skönt!

Sitter hemma hos Ricky nu men ska snart ge mig iväg till kärrtorp för att spana in en 4a tiilsammans med mamma och Feffe. Och sju andra familjer. Kul att det är hur många som helst som kommer på Förhandsvisningen när den riktiga visningen är på söndag... Menmen, måste ju börja gå på lite visningar nu, så vi hinner fitta något trevligt att bo i till sommaren. Stockholm kommer aldrig bli sig likt. ;)

När jag kommer tillbaka ska jag försöka skriva dag 06-inlägget, om Ricky kan släppa mig så pass länge. :P


Bjuder på bilden, ger cred till soff. snööö! :P



Puss på er nu <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Day 05 – Your definition of love

Det finns en sorts kärlek som till en hund, en bästa vän, en familjemedlem, en plats, . Och så finns det den speciella kärleken som jag tror att alla eftersträvar här i livet, och den har jag försökt definera många gånger...

En gång resonerade jag fram till detta:
"Jag tror inte att det finns en definitiv känsla för att vara kär, att två personer nog aldrig kan känna exakt samma känsla och att denna känsla som en person har för annan kan ändras med tiden eller efter omständigheter. Om man är kär beror så klart vad man känner för den personen, men jag tror även att känslan har att göra med att man väljer att tro att man inte skulle kunna känna "bättre" för någon annan. Dvs. att man känner så starkt som man skulle kunna känna för någon. Vissa får ett enklare val än andra, broende på hur starkt man känner för den andra personen i fråga. Det är därför det kan vara svårt att veta om man är kär eller inte, eftersom det kan vara svårt att veta om man skulle kunna känna mer, eller om man kan bestämma sig för att helt enkelt tro att nej, nu har jag nått toppen."
Sparat från en gammal msnlogg.

"Det vi kallar kärlek är ingen känsla.
Det finns mycket som vi låter passera under  "kärlek",

Men har vi någonsin haft två identiska fall under just den beteckningen?

Skulle inte tro det, nej.

Därför förklarar jag härmed kärlek för att inte vara något annat än ett samlingsord.

Ett uttryck vi använder för att specicera något vi känner,

För att kunna intala oss att andra har kännt samma sak.

För vem vill känna något för någon som ingen annan gjort tidigare?"

Från en ensam tankestund

"Vad är kärlek?
Kan Kärlek försvinna?
Kan kärlek dö?
Föds kärlek i så fall?
Och vad krävs för att det ska ske?
Vad är det som har hänt, den dagen då man plötsligt inte känner likadant för personen framför sig?
Har man tappat bort kärleken då? Eller har man lärt sig att ignorera den? Har den övergett mig och flugit vidare? Eller har den helt enkelt tagit slut? Kontot är tomt, jag har andvänt upp det jag fick i början... Det är bara få som råkar få ett som helt enkelt räcker livet ut.
Kan det kanske vara så att kärleken har tilldelats samma lagar som energin?
Den kan inte skapas,
den kan inte förstöras,
den kan bara övergå i nya former. 
Kanske svalnar glöden, och övergår i vänskap.   
Kanske dyker en ny förälskelse upp, så kärleken helt enkelt föflyttar sig, byter koncentrationspunkt.
Eller så har den inga ramar, inga regler, ingen ordning.
Och det är väl det som är hela grejen..
"
En annan fundersam kväll

Jag har varit kär ett antal gånger, och varje gång är det olika... Min kärleksverklighet har därför förändrats lite då och då.
Just nu är kärlek för mig en blandning av trygghet, närhet, tillit, värme, samförstånd, sexuell attraktion, vänskap och mycket mer. Det är en känsla av att ha en annan människa som bor i en. Även om man inte tänker konstant på den, så finns den där. Man kan vara sig själv, eller något annat om man skulle vilja det istället. Man behöver också kunna uppskatta personen tillbaka, och kunna ge samma sak som man får. Kärlek behöver balans. Man behöver också fysisk kärlek, och vara attraherad av den andra personen. Man behöver både insida och utsida, i lagom mängd som varierar från person till person.
En optimal pojkvän eller flickvän tycker jag är en bästa vän som man kan tänka sig att ligga med, om det är tillåtet att vara så direkt på...

Men som sagt. Min uppattning om kärlek förändras hela tiden. Den ända åsikt jag alltid haft om kärlek, som jag har kvar och vet alltid kommer att hålla, är att jag aldrig kommer att förstå den helt.
Jag är bara lycklig att den existerar.


Det här blev alldeles för mycket,,, jag vet att jag är skruvad :P


Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det känns nästan lite konstigt...

Vad är det egentligen man gör när man är hemma en vardag och solen fortfarande är uppe? Jag är inte riktigt van :P
Hade baras bgs och fysik idag. På engelskan hade halva gruppen seminarie jag var med i den andra halvan. Och just nu har klassen historiaseminarier för fulla muggar. Jag hamnade i den ända gruppen som måste vänta tills på torsdag...

Tror jag ska ta mig en liten vilare nu, och sedan blir det finlir på franskan och prep inför historian. Senare ikväll är det träning med OKK, Tagga! :D


Pussar :) <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godmorgon

Såg ganska nyss halv-sjutåget lämna stationen, full av stackars arbetare. Själv  satt jag ensam i vardagsrummet med min frukost och fem stearinljus, och såg bilar parkera här nedanför. Ibland blir man skadad av att bo så nära stationen.
om lite mer än 20 min går mitt tåg, så jag ska plocka ihop mina saker, borsta tänderna och hoppa lite på lillebrors mage nu, innan jag ger mig av. Tisdag idag, med fysik, ingen engelska och ingen historia... Wierd, min dag försvann just :P


Puss och godmargon på er <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag har hängt en del av min barndom över dörren

Den glittrar och är grovt ivägen. Signe vågar inte gå igenom det. Men nu hänger mitt älskade regnbågsfärgade draperi över min nya fina dörr. Mitt fina, supertöntiga draperi som jag haft i jag vet inte hur många år, och som är här för att stanna. Nu blev lägenhetens nya rum mitt rum. Fattas bara ngt nice att sätta upp som fondvägg oxå, så e det perfa sen.
Någon som har några förslag på vad man kan göra med en ca 2m bred, rätt hög vägg, omgiven av tråkgrå väggar och mestadels vita möbler?

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och må bra på mitt rum :)

Puss och godnatt <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska.
Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår.
Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma.
Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys.
Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter.
Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Provade testet som Noor hittade och fick detta svar. Det låter faktiskt ganska mycket som jag,,, fascinerande.

Btw så har jag skrivit en sida fransk bokrecension nu, och har fortfarande saker att säga. Hell yeah!

Pussar

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Day 04 – What you ate today

En skål flingor (icas special), mjölk och russin. En kopp te

3 skivor leverpastej

Skolans köttbullar och potatis med lingonsylt och brunsås

En specialpatron och en pingvinstång (det var synd om mig nr jag fick vänta i södertälje)

macka med ost och skinka, och en kopp te.

Korv med mos.



Med undantag av rad fyra så känns det som en halt okej dag. Det lär bli minst en kopp te till ikväll oxå, kan jag informera om. :P


Puss <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ultimat småbarnsdag! <3

Igår var bästa dagen någonsin!!! Spenderade flera timmar ute i snön med finaste människorna. Vi åkte pulka, snowboard, stjärtlapp och soppåse. Hur roligt som helst, man gör sådant alldeles för sällan. Så skänt att kunna vara barnslig, hoppa runt i snödrivorna och skita i om ngn såg en. Det är för övigt grovt hett med dyngsura termobyxor och färgglada tumvantar.
Vi byggde även ett snölejon i Elins trädgård, och Frida fick en snögubbe med sexigaste mustachen framför ingången. Yaay!
Sedan blev det innebandy med orienteringen.. Galet jobbigt efter allt springande upp och nerför backen. (har ont i rumpan idag, vet inte om det är pga träningsvärk eller efter alla fall i pulkabacken)

På kvällen fortsatte barntemat när vi spelade Mariocart på Gamecube och sedan tittade på Mulan och halva Harry Potter och de vises sten. Och så en massa godis så klart! :D

En helt underbar dag, men vem kunde veta att man blv så trött av att göra saker man spenderade alla sina dagar med, för bara några år sedan? :P


Idag blir det teaterrep på flickis. Ska ner och möta Mats vid stationen nu. Tagga tagga!

Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Day 03 – Something you really want

Det låter tråkigt, men jag skulle verkligen vilja ha mer tid. Ett par extra timmar på dynet eller en extra dag i veckan. Det finns så mycket jag vill hinna med, så mycket jag måste acceptera att jag inte hinner med, och så många pesoner jag önksar jag kunde spendera mer tid på. Dessutom skulle jag ju kunna börja sova ut utan att få småångest. :P

Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Day 02 - Your first love

I min låg- och  mellanstadieskola hade klasserna delats in i 1-2or 3-4or och 5-6or. När jag gick i trean kunde jag alltså redan då spana på killarna som var ett år äldre (de var fyra styken). :P  Jag blev tillsammans med Adam, och var nog det en nioåring tycker är att vara kär. Jag vet flera som lekte fråga chans m.m. på rasterna och var tillsammans i en vecka eller två dagar, men jag och Adam höll ihop i flera månader. Efter att ha gjort slut i fyran (när han gick i femman) blev vi tillsammans igen året efter, vilket höll ännu längre.
Det kanske inte är så speciellt tidigt, men jag tycker inte att de jag tyckte om innan Adam var tillräckligt för att räknas som kär.


Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snöstorm

Shit pommesfrittes! Det är typ feta snöstormen utanför. Snön vräker ner och täcker allt. Vi har slutat hoppas på att få fram bilen idag, så vi får gå och handla till fots. Jag tänker bara gå till ica, inte längre. Mamma babblar om stopp som ligger på andra sidan gnesta jue...  Har lagt fram att om jag bara går till ica kan jag gå hem och baka morotskaka sen, så den är färdig när de andra kommer hem. Tror det funkade ganska bra som argument. ;)

Om ni inte hör av mig på ett par dagar ligger jag säkert i någon snödriva och fryser. I så fall: Hitta mig!
Nu ska jag ge mig iväg... Let's go!

Puss <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Göna hissen, och en ( ).

Hade en supermysig kväll igår. Fick ett ryck 10 i 8 att jag och mina tjejer skulle titta på farsen som började kl 8 tillsammans. Vi bara tag i Elin som kunde, så hon började spela in så jag sulle hinna dit utan att missa (älska dagens teknik). Vi tog en promenad via soff, fridas och mathildas hus. för att samla upp våra vänner och skriva mystiska meddelanden i snön.

På vägen skakade vi snö ur träd, svingade oss utför slänter och klev runt i meterhög orörd lössnö m.m. Elin, du är en helt awsome lekkamrat! <3

Efter att ha tittat på gröna hissen (typ en timme efter att det skulle sändas) lagade vi varm choklad och satt o pratade strunt i ngn timme. myys på er tjejer!  Längtar till helgen, då vi ska ha en lekdag :D bara jag kan hitta pulkor och vinterkläder m.m... har ingen aning om var de kan finnas (fy på mig).


Fler som vet hur man leker i snö <3

Pussar och kramar på er

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Day 01 - introduce yourself

Hejhej.
Jag är en glad liten flicka på 17 år. Bor i en liten håla som kallas Gnesta, pluggar i den stora huvudstaden. Pendlar 3 timmar varje dag, men intalar mig själv att det är värt det. Lyckas för nuvarande att ha vänner på båda orterna, vilket jag är stolt och otroligt lycklig över. Jag springer orientering på fritiden för hemmaklubben OK Klemmingen som råkar innehålla några av de finaste personerna jag vet. Jag spelar även teater i amatörföreningen STA från södertälje (där jag oxå har hittat en massa underbara personer). Jag satsar ganska hårt på skolan, och ser kanske ut som en pluggis i mångas ögon. Må så vara. Nv2B heter min superfina klass, och vi råkar vara den bästa klassen på Kunskapsgymnasiet Globen, hell yeah!

Jag är sån där typisk person som är glad så gott som hela tiden, vill kommma överens med alla. Det är alltid roligast att se den positiva sidan, och jag tror verkligen att mn har så kul som man gör sig. Jag trivs bäst bland människor jag tycker om. Jag tycker om att kunna fåna mig, och slippa vara allför seriös. Snabba kommentarer är något av en specialitet. Jag står gärna i rampljuset, och tar lätt den ledarroll som finns, men jag klarar även att stå i bakgrunden som stöd åt någon annan.

Jag är ganska kort, älskar musik, har pyttesmå öron, missar aldrig melodifestivalen, läser gärna och ofta böcker, skriver gärna eget, vill vara både 5 och 25 år just nu, har separerade föräldrar, myser helst framför feel-good-filmer, aldrig kommer bli en äkta naturelev, har ingen favoritfärg, fastnar alldeles för lätt vid datorn, lekte i skogen när jag var liten, avskyr att städa mitt eget rum, är väldigt kramgo och är ganska dålig på att blogga regelbundet.

Till sist, men kanske viktigast av allt, så är jag sedan lite drygt ett år tillbaka tillsammans med den finaste killen i hela världen. Han är den som står mig absolut närmast. Ser ni mig är jag ofta två. ;)

Nu vet ni mina basic facts (och lite random saker).

Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag oxå!

Jag vet att lla redan har gjort den här, men varför inte?

Day 01 – Introduce yourself

Day 02 – Your first love

Day 03 – Something you really want
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment

Vi startar senare idag ;)


Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Svingelskogen

Wazzup!

Igår blev det lite vettigt iaf. Träning på kvällen med backlöpning, fett jobbigt men altid skönt när det är över :P

Hade sedan nostalgikväll igår, när jag somnade till Svingelskogen - den blå stenen. Älska gamla kassettband! Lillebror har citerat smartur räv hela morgonen. "Nu hoppar tallkottarna groda, och broderar korstygn." Hur kan man inte må bra av en så random räv? :P


älska <3


Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu måste jag börja. Eller.... snart iaf...

Tänkte att jag skulle plugga idag. Det har gått sådär kan man väl säga. Har läst 1 1/2 historiauppsats iaf, kollat EDSen och skjutit fram franskan... fy på mig! Men jag orkar inte. Jag är slö, jag har inte fått panik än, bara lite halvångest inför att det är mindre än en vecka kvar till skolstarten nu.

Om två timmar är det träning, innan den ska jag hinna äta (havregrynsgröt med banan och russin) och plocka ihop väskan. Kommer använda detta till att argumentera för att jag ändå inte hinner göra ngt vettigt nu.  Ibland är det inte lika positivt att vara så övertygande (a) :P



Så här galen var jag av allt pluggande i höstas.
cred: Majken

imorgon blir det bra, då ska jag få saker gjorda!


Puss o kram så länge <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Så blev jag fail igen

Äsch. Trodde verkligen jag skulle kunna blogga iaf en gång om dagen. Nu har det gått ett par dagar utan inlägg. Skäms på mig. :P

Men jag har haft fullt upp. Natten till igår sov jag första natten i mitt nya rum hemma hos pappa. De (pappa och anna) har smällt upp en vägg, täckt av bokhyllor, i ena änden av vardagsrummet. där bakom bor jag nu. Knappt två meter brett, men långt så det räcker :P

Idag ska jag börja titta på plugget igen som legat helt på is under jullovet. Kan ite lova att det kommer att gå bra, men jag ska försöka. Hatar att höstterminen håller i sig fram till vecka 2, så man har massor av stegredovisningar och kursavslutningar över lovet...
Suck!



Puss o kram på er <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nyårsdagen

Lååång sömn inatt. Kom hem vid femtiden efter en helmysig kväll i södertälje med teatergänget. Skaffade en ny bekantskap med Pär, riktigt trevlig kille. Mycket skratt och söta bilder. Här är några:


Nyårsskålen

Hoppbilden

Tänker låta bilderna tala för sig själva, finns fler på facebook. Det var en supermysig kväll. Tack alla!



Har sovit som en sten hela natten, och sedan bara legat kvar i sängen och myst. Typ det bästa med nyårsdagen, att man kan  sova hur länge som helst. trist e ju att en hel dag på jullovet försvinner.

Vet att jag skrev att det skulle bli en summering av 2010, men den får bli väldigt kort. Kan ju försöka komma undan med att jag ser frammåt istället m.m. :P

År 2010 var året jag
gjorde göteborg osäkert tillsammans med mina klassfiender
deltog i mitt första SM i orientering 
reste till Rom
och London
flyttade från hjortstigen (mitt barndomshem) och blev lägenhetsbarn på heltid
firade ett år tilsammans med Ricky <3
pluggade sönder hela vårterminen
och sedan hela höstterminen oxå :P
lyckades hålla i mina gnestavänner
samtidigt som jag kom närmare mina vänner i stockholm

Året har varit fett bra, men detta får räcka för stunden (kanske fyller på listan eftersom)

Puss o kram på er <3





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()