Älskade <33

Passar det inte att jag, på din födelsedag, nu skriver det inlägg jag funderat på så länge. Trots att jag skrivit om mina vänner, som klasskamrater, orienterare och teatrare har du ännu inte kommit upp. Du får helt enkelt ett eget, för du spelar i en egen division.

Ricky:
Du är den finaste människa jag vet. Alltid snäll, alltid lugn, alltid trygg. Jag träffade dig lite kort, som en kille i parallelklassen, som oxå gick ordförandeutbildningen. En kväll hittade du mig på facebook, och av någon anledning började vi prata. Det gick så enkelt med dig, att prata om allt. Vi hittade likheter mellan oss överallt. Jag skojade redan då om att du var en tvilling jag aldrig fått.
Vi stretade emot länge, sade emot alla kompisarnas förklaringar om att vi hörde ihop, att det syntes på oss, "Nej, vi är bara väldigt bra kompisar". Tills fredagen den 13e, då vi vände på allt vad otursdagar heter, och "gav upp kampen" mot allas idéer.
Jag är så extremt tacksam för allt som hände, även de små törnar vi faktiskt hade på vägen, för allt har lett oss hit. Jag kan prata med dig om precis allt, vara helt öppen med vad jag känner, tycker och tänker. Du förstår allt jag menar, trots att du lyssnar på det jag säger. Du står ut med mig, trots min konstoga historia, min jobbiga humor, min dryga retsamhet. Av någon anledning tycker du om mig ändå. Och jag känner mig bra, bara för att du tycker att jag är bra. Du kan lyfta en hel dag med att bara sitta och låta mig luta mitt huvud mot din axel. Du gör det värt att pendla en timme upp till Stockholm och en timme hem. Jag kan vara mig själv, till 100%, med dig, för jo, av någon anledning tycker du som sagt om den mig. Vi fungerar likadant du och jag på något sätt. Vi är väl lika konstiga helt enkelt. Vi har ett samförstånd som jag tror att det måste vara en på miljonen att hitta. Som jag trodde från början finns det risk för att du är min tvillingsjäl.
Det finns så mycket att tycka om dig för:
För att du blir fem år gammal, så fort det snöar ute.
Att du håller om mig och kysser mig för varje konstig sak jag gör.
Att du verkar kunna ha överseende med allt och alla
Att du är 100%igt ärlig, no mather what
Att du är extremt kittlig överallt att du flyger i taken om man nyper dig i sidan.
Att du stolt kan ha på dig en knallrosa skjorta, bara för att reta teo.
Att du alltid kan lugna ner mig, och andra, när vi stressar upp oss över livet och allt.
Sedan finns åter 1000tals logiska och ologiska saker, för jag tycker om allt du är, allt du gör, och allt som har att göra med dig.

Detta inlägg gör dig egentligen inte rätta, för jag Kan inte printa ner i ord hur mycket du betyder för mig.
Jag älskar dig mer än någonting annat här i världen, och jag kan bara hoppas att du kan förstå ungefär hur myket det rör sig om.

Grattis på födelsedagen, du finsate, så ska jag gå och lägga mig brevid dig och sova med huvudet mot din axel, bara för att jag kan, och aldrig skulle vilja gå miste om ett tillfälle at få göra det.


Nils Erik Richard Ingman
Jag älskar dig! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fin helg med finaste :)

Den här helgen har varit en bra helg. Jag har bara gått runt oh mått bra i princip hela tiden. :P

Började med MVGt i fredags, bara helt underbart helt enkelt. Yay!
Sen tog jag med mig Ricky hem, tog nästan två timmar o 20 minuter (Illa SL!!!) och var i stoert sett kaos, men när man har världens finaste (och framför allt lugnaste) människa med sig, tar man sig lätt igenom det också. Hem o äta lite snabbt för sen skulle vi ner på Revyn. Var fett rokig i år, och kunde glatt konstatera att Ricky tyckte likadant ( var lite orolig att han skulle tycka vi bara var konstiga, men..).
Julgranarna, Pissoaren Svininfluensadansen m.m. var tjockt najsa. Tror nästan att allt var roligt. Wow, bra jobbat revygänget :)

Igår vaknade vi (jag o R) vid niotiden. Jag gick upp o fixade mackor o te och så blev det frukost i sängen. Myyyyys! Tog lite tid innan vi kom upp efter det bara,,,, blev lite lagom chockade när vi kom ut i köket, huset var tomt och klockan var kvart över.... wait for it,,, FYRA!!! Helt galet! men att få ligga o mysa med sina finaste en hel dag får bara så vara värt det.
Tog tåget tillbaka upp till Sthlm (två timmar denna gång) för att få kunna vakna här.

I morse var det sång på morgonen, då hela familjen Ingman och lilla Lovisa firade Nils Erik Richards 17e föelsedag. Spenderade dagen först i hammarbyhöjden med tårta, sedan på husvisning ngnstans.., på Pizza hut (aldrig varit där förut, men lär inte bli sista), sedan bowling i högdalen med Todde, Ylva o Majken. Fett roligt, vi måååste göra saker som dessa oftare <3 till sist tillbaka till hammarbyhöjden (Jag T o R) o kolla pp "Quest for the holy grail", fett skum film, och helt värdelöst slut. fatta liksom inte :P 

Har bu lämnat av teo nere vid hamarbyhöjdens centrum för hemfärd mot tyresö. Ricky o Micke har sjunkit ihop framför "Bands of Brothers". "Det e ju inte precis någon tjejfilm" fick jag höra, nej, men då så. Då bloggar jag färdigt o j´kan komma och sova framför teven sen ;) 

Fattar knappt att det är skola imorgon.. Taggad på att träffa alla, inte pepp för resten. Spec inte att gå upp tidigt (tack för att man är i sthlm iaf, så man sparar ngra timmar).. 

som sagt, bra helg, framför allt en my helg. och nu ska den få sluta med lite mer mys, även om jag inte orkar koncentrera mig på krigsfilm.. :P 

Puss o kram till alla <333 


 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SÅ JÄVLA BRAAAAAA!!!!!!!!!

MVG MVG MVG MVG MVG MVG MVG MVG MVG MVG MVG MVG !!!!!!!

Älska PH på fredagar med Anders just nu! Mitt prov var redan rättat. Som jag trodde en del slarv på 1X2-delen, men sen var det en tre-bokstävers-kombination på ALLA resterande frågor (utom PGD frågan som jag inte skrev..). Tre stora bokstäver tvärs över framsidan på provet M. V. G! Ursäkta tjatet men jag e så grymt speedad just nu! Och glad! Och ALLT!!! :D :D :D
Varför finns det ingen att krama i närheten?!?!?! jag smäller av!

Får köra mer peppmusik och dansa runt inombords tills de andra är klara.

Puss till världen, jag är lycklig idag!!! <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mamma mia! :o xD

Jag var helt enkelt tvungen! Hittade hela albumet från soundtracket från Svnska musikalversionen av Mamma mia. Jag håller på att DÖ av texterna, så himla roligt det låter. xD

All din kärlek kan du lämna, i tryggt förvar hos mig
om så jorden skulle rämna, i tryggt förvar hos mig

All var bara kallt o grått o trist, när jag ringde igår från Gränna
Dålig mat o resor o till sist, bara ville jag vara hemma.

Tack för alla sånger, för ord o toner
Vem behöver religioner?


I din kropp, En vulkan
Hela du bara skakar och vill att jag blir likadan
Men du är bara ett barn
 


(M, om detta är i närhet av dina texter från musikalen ber jag om ursäkt) :P <3


Mamma mia



Nu, åter till Vem är jag? (låter inte alls schizo? :P

Puss o kram <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ensam igen då..

Jahapp, så kom det ännu en fredageftermiddag att spendera i ensamhet.. Estetval för alla, utom Lovisa. Sitter i korridoren och får vänta 2.5 timmar på resten. Men jag älskar er ju, så vad gör man? :P <33

Biologi på morgonen och uppstart för ett nytt tema. Näringsvävar m.m. ska det handla om de kommande veckorna. Verkar inte spec svårt, och en del matte i . No problemo :)
Gick igenom lite frågor på provet från igår oxå.. Verkar ha gått bra ju! "Har man gjort så här har man visat MVG-kriterier", "har man visat detta är det ju MVG", "Det är ju en tydlig MVG-kvalité" Och jag, majkn o ylva satt bara och nickade med leenden i ansiktet "så gjorde jag" "jag skrev så" m.m.  Bra känsla på det.

E fett taggad inför kvällen oxå. Ska på Revyn med Mamma,  Ludde, Babsan, Farfar o Ricky(!). Haha, vad ska en stockholmare o göra på Gnestarevyn egentligen? :P   Hehe, vi ska göra Gnestabo av honom, stackaren. :P <3

Ska springa iväg och hämta hörlurar nu, och sedan får det bli lite plugg.. Ska försöka att inte slösa bort den här tomma timmen *hosthost* igen.. :P


Haha fett hett från matten i onsdags :P :) <3
Cred: Marcus

Puss o kram på er <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Biologi... That's all there is....

Ja fy fan... Konstant i två dagar har vi pluggat inför morgondagens BiNkA-prov. Transkription, translation, Geleletrofores, vektorer, alleler, genom, DNA, RNA, kvävebaser, Kromosomer, gener, genotyper, fenotyper, monogen, polygen, haploid, diploid, plasmid, intermediär, korsningsscheman, retrovirus, pluripotent...
Begreppen surrar som jagvetintevad i huvudet. Bläääääää!

Igår spenderade jag ca fyra timmar med enbart biologiplugg. Vi va mellan typ tio o femton stycken som satt och försökte förklara på tavlan, överrösta varandra, slå upp saker, studera powerpointer... OMG. Fatta hur vi håller på. Lärare och Elever och föräldrar som fanns i lokalen p.g.a. öppet hus stirrade ganska grovt, och då stannade jag ändå inte hela tiden ut då teatern i s-tälje kallade. 

Idag var det Jag, Teo, Ricky, Majken, Ylva, Olle och Alex som stannade i ytterliggare ett antal timmar. Alex var inte med igår så vi fick ta om... Allt. Men tro det eller ej, vid halv sex-snåret ungefär kunde han det. Vi andra lös av stolthet :P :D

Sitter hemma hos Ricky nu, och har precis gått igenom begreppslistan en sista gång. Vi har även läst högt ur kapitlet ur darwinboken vi fick och gått igenom lite gentekniker. Jag orkar inte mer nu. Det jag inte minns just nu ska jag trycka in sista timmen imorgon mellan 8 och 9 då vi ska ha sista av alla dessa binkatimmar. Imorgon vis lunch är det över.. Då är provet förbi. Jag är taggad, samtidigt inte.. Har bestämt att det kommer att gå bra, och det ska det göra. Punkt.

Ska nog joina familjen Ingman framför teven nu, där det visas ngn film jag, genom att enbart lyssna på deras kommentarer sinsemellan, inte fattar ngt av :P
Tack och lov att jag inte tog pendeln hem idag. Hade säkert kommit bort i snöovädret, och sen hade det varit halv sju-tåget som gällde upp imorgon. Fy fan! Nu blir det iaf sova till typ sju. Yay! ;)

Puss o kram på er alla <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lovve vs. Kiwi: It's over, bitch!

Jag har nästan lyckats ikväll. Stort alltså. Kiwirapporten gapade tom och hånande, samtidigt som den stressade mig med sin närvaro i full ofullständighet... Jag gav den så j*vla hårt på moppo!!! Nu är skiten klar, och jag e fett stolt (fast jag kanske inte borde, har inte pluggat ngt annat på hela kvällen) men labbrapportens press är i alla fall puts väck. HA! prestige! Jag vann! xD

Detta har jag lyckats med, trots att jag tog ut signe en sväng. Tänkte gå vanliga, korta rundan på ca 10 min. Sen "kanske man skulle upp till Dansut o vända". Där träffade jag ju Ewa och Alice som tippsade om att soff var i nöd: Fast i ett franskaträsk. Jag o signe gick hem till henne för att pigga upp lite :P  Va så grymt skönt att komma ut och bara gå och ibland springa vid signes sida, sparka snöklumpar framför sig, obekymrat. Stjärnklara kalla nätter är bäst, då mår man riktigt bra.
Råkade vara bort lite mer än en timme, kom in fett hyper och satte in dödsstöten på rapporten.

Jag kom på att jag vill göra en "gilla/ogilla-lista", en sådan där som Ylva o majken gör. :)

Gilla:
Jag är klar med Rapporten!!! (om ni hade missat det)
Min PGD är oxå klar, för ett tag sedan så jag behöver inte tänka på den
Jag fick träffa soff idag, har saknat
Hon pratade om en filmkväll, fett taggad på det!
Tränade värsa duktigt idag på idrotten, vilket tilldelar mig gott samvete.
Jag ska vara med på pluggkvällen imorgon! Det fixade sig så jag inte behövde åka hem!
Jag ska på teatern imorgon!
Jag har varit hemma hos pappa ikväll, och jag bor här nu igen, är inte på besök.
Jag mår fett bra efter promenaden med signe!!

Ogilla:
Jag måste upp tidigt imorgon... sjutåget på en tisdag.. :/
Ö har just påminnt mig om hur sällan vi ses nuförtiden, och har kommit på att jag träffar nästan alla mina gnestabor fett sällan nu för tiden.. :/
Ricky är inte här!! Jag måste klara mig utan honom en hel natt till. :( <3

Tack och lov blev det fler gilla än ogilla, kanske därför jag är i grunden uppåt just nu? :)

Puss o kram på er alla <333

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Skärp mig!

Jag är fett illa ibland...
Nar lämnat av Ricky vid tågstationen, och går hem. Blev inget träna idag, har inga skidor och då e dt svårt m skidorientering.. Men då kan jag ju göra dt plugg jag egentligen skulle göra igår som inte blev av. Tror ni det sker lr? neeej då. Lite facebook, spotify och två inlägg på blogg nr 2 (INTE "snuttegull"!!) varav ett kommer frambringa en del oro bland mina kära vänner, och det andra kommer bara anses som lite småskumt :P Hur som helst gör jag iaf Inte det jag ska. Labbrapporten är fortfarande inte klar. Har skjutit upp eftersom den ska inom "ett tag", men snart e dt ju dags, läge att fatta dt nu kanske?!?

Såg ju Avatar igår iaf. Den var precis så grymt bra som alla sagt. man hade ju ngnstans i huvudet att "den är säkert lite överskattad.." Inte en chans! Så j*vla bra!!! Så, nu har jag sagt det, jag e såld! :P

kanske ska ta tag i lite saker nu,, lr iaf försöka och kanske låtsas som  om jag faktiskt gör ngt vettigt. Har lite illa motivation just nu. Den var uppe ett tag, nu har den sjuuuuunkit igen.. hmm. :/
Är dessutom lite i ett stort förvirringsstadie, om man nu kan kalla det det. Hatar att inte ha avgörandet i sina egna händer, men jag hoppas och tror på att mitt liv Inte ska behöva gå i kras.. Positivt tänkande ;)


Teo påminnde mig om denna dag, fina minnen med fina vänner. :) <3

Föreställning 1 av 4, Innan det hunnit bli mörk.
hmm, trots att det är på håll: Ngn som känner igen soldaten? ;)


Puss okram <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Laddar för bio :)

Idag e jag uppåt!
Tog med mig Ricky hem att träffa mamma igår, för första gång... Gick bra, och nu e min finaste även accepterad på Granbacka :P :)
Blev rätt sen middag (alla kom hem senare än trott, och familjen Svensson-Blomberg-Pettersson har rova nyckelproblem...) och sedan låg vi och slötittade på Let's Dance. Har missat två första programmen denna säsong, men nu ska jag väl fastna i år igen :P   Har redan en stooor favorit i Mathias (jag, tsm med garanterat typ halva svenska folket.) och Agneta får gärna komma på andra plats. Mest för att hon dansar med Tobias. För han är BÄST!!!! Har varit det alla sässonger, hur fjollig han än är, då och då :) <3

Idag har varit en fett oproduktiv dag... Ligger kvar liiite för länge i sängen och orkar bara inte gå upp. Inget tar initiativ, och så har hela dagen gått :P   Fick iaf köra "amerikansk-film-dagen-efter-stil" haha, ljusblått klär mig ;)
SEn blev det lång dusch och en svag tanke om plugg.. Aja, fick lite gjort, men inte mkt. (tanken var att "Lördag förmiddag, då ska vi plugga", eh jo visst..).

Nu e dt förberedelse för avfärd mot sthlm och heron. Ska äntligen få se AVATAR! yay!! värsta dyr var den, men enligt alla ska den ju vara bara sååå värd.
Ska se med Ricky, Feffe o Ludde. Mamma åkte iväg på kurshelg för naturpasset i morse och kunde inte följa med.. Borta till imorgon. Synd om henne. :/ :P
Ska bli tjockt najs iaf, laddat för fett bra kväll. :)

Puss o kram på er alla <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bilder från dagen:

Här är några exempel från min o Rickys produktiva och framför allt roliga eftermiddag :)


Började hos den grovt översnöade bilen:


"P-bot!? Jag som gömde den så väl..."



Fett fin bild på min sötaste. Och se: ett naturligt leende ;)  <3



Last man (bottle) standing! 
(Jag tyckte det var fyndigt iaf..)

"Haha! Spring fram o ställ dig, Jag vill ha en bild på Lilla Lovve i Stora Skogen!"
Va inte så svårt att få till :P



Stora skogen var lite läskig...

Älska denna:

"Mitt Liv är en pjäs,
Världen är min scen,
Människorna i den är min publik,
Och Jag är den o så skicklige huvudrollsinnehavaren!"

Fett ego på dt, jag vet, men bilden inger den känslan.
Världen låg för mina fötter, underbar frihetskänsla och mitt storhetsvansinne svävade iväg lite :P (a)


Får räcka nu tycker jag. Lagom mkt bilder o klockar är lite mer än lagom :P


Puss, kram o godnatt på er alla <333

ps. behöver väl inte skriva dt, men Cred: Ricky på i princip alla bilder (undantag flaskan och Ricky himself) :P

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Livets vägar

Idag har varit ännu en bra dag, med ett litet undantag (säg ngt utan baksidor?). Har skrivit förut att missförstånd händer så lätt, spec när alla agerar mellanhänder och svar inte kommer fram. Det är fint att lita på människor, det är något att värdesätta, men det är också något som alltför lätt kan ifrågasättas... Min tillit finns kvar, jag hoppas att dagen inte har medfört ngn skada, nu när allt ordnat sig.

Men som sagt har det annars vara en bra dag :)
Vaknade av vekarklocka hos R vid 7. Behövde, och Tänkte inte heller, gå upp då. Älska när det är så!!! Kaaan dock ha blivit lite för länge, för fick bli en rask pronemad till skolan för att hinna precis till BiNkAn. Väl där var jag fett trött (Anders måste vara ngt form av sömnpiller), kunde med nöd hålla ögonen öppna..  Därefter blev det lite genomgång inför imorgon, redovisning om PGD på morgon efter BGS, taggad? kanske...

Efter lunch följde jag med Ricky hem för att fixa hans fotouppgift. Vi lekte med kameran, fick äntligen användning av den lilla bil vi totalmobbat den senaste veckan. Själv fick man vara motiv på en hel del bilder. Prövade runt med lite olika tankar och råkade bli lite djupa (sånt händer...) vi fann "livets vägar" på väg tillbaka till lägenheten. Tillägnade tre av dem till våra finaste vänner, i det facebookalbum som nu finns på Rickys profil :)

Kom sedan hem (med ett sent tåg, hammarbyhöjden hatar mig..) och sen va det iväg på gympa med OKK. Fett najs, man blev grymt trött och mådde sådär bra efteråt. Stort Gilla på det! :D


Här är ett par exempel från dagen vägar (diggar essa bilder grovt, ibland är vi, som sagt, fett djupa):


Livets väg: En lång jävla uppförsbacke...



Livets väg: Ibland går det bara utför...

Har efter detta funderat lite...
Om vägen antingen går uppför, vilket är jobbigt, eller utför, vilket är illa, innebär det att livet är bara bra om det är platt? Eller... när det står stilla?  Kanske är en tolkningsfråga, var och en för sig tycker jag iaf att bilderna har ett vettigt och bra budskap :)

Sitter nu och får en massa blder från Ricky från idag. Kommer nog att nytt inlägg inom kort med övriga resultat från idag :)


Puss o kram så länge <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag har jag varit duktig!!!

Fattas bara nu att jag får in ett inlägg i bloggen oxå, så e dt snudd på optimalt!

Igår va en helmysig kväll med Majken, Ricky, Teo o Ylva, Eller Totte, Nisse, Todde o Byllis (välj själva :P ). Pluggade liiite men hade väldigt kul ist. moffade godis, och sedan pizza, tog lite härliga bilder o flummade. myyys, Älska!

I morse gjorde vi rätt för gårdagens tjockande, när alla gick upp onödigt tidigt (iofs, va dt samma tid jag brukar vakna i Gnesta menmen..) och tog oss till Eriksdahlsbadet. Jag o Ricky blev iofs sena, klockan ville iiiinte ringa, hux flux så var klockan halv sju, uppsann!! 
Blev iaf 600 m simning, lite bubbelpool och stretching efteråt, sedan skön dusch. Så känner man sig som en ny människa och går runt med en nöjd känsla i kroppen.

Har sedan suttit o pluggat m Ylva o Majken (tar vanliga namnen, orkar inte :P) Min franska OCH Engelska ppt är nu klara, puh, ikväll ska pratet runt övas in bara. :)
Har även lyckats trycka upp Transkription o Translation på tavlan och förstått det. Yay!!

Nu e dt snart lunch, hungrig som jagvetintevad, sen fystest på idrotten (mer träna, goodie) och så pluggkväll med massa fina människor från NV1orna.  Sen hem till mitt kära Gnesta, Träffa kära mamma och plugga lite mera.
Men en duktig och braig dag blir det, det har jag bestämt nu, och det känns som att det kommer gå vägen. :D

BTW, så är SBS lr SBK e helt värdelösa förkortningar!!! INGEN använder dem, INGEN vet vad de betyder och de är bara.... Nej, de e helt enkelt fåniga...    Men nu vet jag iaf..

NU e dt lunch (de andra skriker)

Puss okram alla <3333

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Suuuushi!!

Hahaaa! jag kan visst blogga när Ricky är i Gnesta!

Fast annars e dt inte så bra koll på oss när vi e tsm,, Tina hade match idag, I Gnesta mot Gnesta. Vi skulle se den, lätt! Vad händer? Jo, vi anläder till Gnesta, nästan en halvtimme efter matchens Slut! Feeeet fail på oss xD De van iaf, och tjobo var där. haha, han som inte skulle först :P

Jag har iaf varit duktig idag och vidgat mina vyer. Jag har ätit sushi!! Va fett läskigt, massa grunker som man skulle äta, dricka, doppa i, hälla över, smeta ut på och gud vet vad... Hade en tallrik med fem små fack inehållande fyra bitar "riktig" sushi, wasabi, ingefära, yakiniku, yakitori (ja, ricky hjälper mig med de svåra orden) , klibbris, och lite grönsaker, bredvid en skål soppa (som smakade typ julvört..) med alger i, ett litet fat med soja att doppa bitarna i, en liten tekopp (liknde en minimal kruka), en likadan med yakitorisås att hälla på riset och tillslut ett stort glas vatten. Allt utom det sista skrämde mig mer eller mindre xD  men vad gör man inte för sin lilla Nisse*? <33
Det va iaf rätt gott, typ allt utom ingrfäran. Och wasabin vågade jag iofs inte smaka "ordentligt" på :P

*Efter en konversation på msn med teo och ylva, och ricky här brevid, har vi alla nu fått nya smeknamn. Därför kommer Ricky numera oftast dyka upp i mina inlägg under namnet "nisse". Teo är numera "Todde", Ylva är "Belvis", Majken är "Totte" och jag, har fått den Stora äran att få berikas med namnet LILLAN! Hoppsan sa, ngn som kunde gissat i de banorna? :P

Haha, nu ska jag iaf stänga ner dator och ge Nisse tillbaka den del av min uppmärksamhet han egentligen vill ha, han känner sig så bortglömd annars (a) <3

Puss o kram o godnatt på er alla <333

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fredag eftermiddag..

Jahapp... Alla andra har gått iväg på sina estetval nu, och då menar jag verkligen ALLA. Undantaget är Alex o Cissi (lhhns) som tog sina saker och gick hem. Klokt val. Och så lilla Olle som snällt sitter kvar här med mig, och väntar på Ylva. De ska iväg senare, till statshuset så jag kan ju räkna med att jag lär bli ensam de resterande fredagarna fram till vecka 12, då vi går in i period D och jag äntligen får mitt drama.
Ska vara duktig och använda dessa stunder i veckan till allt plugg som finns att göra. PGD, Labbrapport och engelska står det i loggboken. Tog bara första stunden till att uppdatera bloggen lite, eftersom jag har blivit lite totalilla på det, nu igen...

Sitter i coola hörnan, med en gul ballong över huvudet. med texten "Lovisa" på den. Söta Marcus (och mårten) Köpte dem i leksaksaffären igår och har gjort idag till "Lovisadagen". Haha, folk tror att jag fyller år eller liknande, lilla fina marcus, vilka påhitt han kan komma på.. :P <3 

Haha, stackars Olle fick nästan en chock när han hörde mig knappa som en galning på tangenterna, han trodde jag faktiskt pluggade. Svar: nej, då går det inte så här fort. :P
Vi sitter med hörlurar och spotify på båda två, "vi försvinner in i våra egna världar" citat: olle.

Längtar till tre, usch redan nu... Ska ta med mig Ricky hem till Gnesta och sen ska vi upp till frejahallen och heja på Tina som ska möta Gnestas flickor. Stackarn kommer dt e sååå pinsamt. Vore fett skoj om Ludde kunde komma oxå, men den fegisen vill inte säga att han e nyfiken på henne.. (a)

Nu ska jag ta tag i allt. 2h plugg rakt igenom. Bläää! men då kan man ha kvällen ren utan dåligt samvete. Yay! :D

Puss o kram på alla. <33

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Spotifylista.

Tadaa! Ylva ville ha min spotifylista, så det e väl bara att lägga upp den och göra min kära väninna till viljes :P
Alla får ursäkta att den är så pass skum. ALLT jag har lyssnat på har hamnat här, men finns mkt bra och en hel del jättebra. :P :D

Blandat


Sitter nu och borde plugga. Frågor om Filmen Shooting dogs (fruktansvärd film, tung och tårframkalande) har fått en del frågor om den nu som jag ska ta tag i. Sen ska NV1a ha matte och sen e dt vi. Har på planeringen att jag ska plugga matte själv, den tiden som Ricky m.fl. har lektion. Blä! men jaja, jag ska väl (om inte frågorna tar längre tid, vilket de lär göra när jag bloggar ist för att svara på dem..) 

Har haft seminarie på  morgonen. I etik om debattartikeln, nu kan jag få släppa rullstols bundna i Gnesta komun.. Sen har vi diskuterat massa (konstigt, vi?) kring filmen, svarta vs. vita människor, liite religion där jag fick alla mot mig (a) och hur man rellaterar. Älska våra diskutioner, de kan vara hur flummiga som helst, men av ngn anlednoing är de fett bra och seriösa. När vi råkar ha en whiteboardtavla i närheten blir allt bara bättre!  :D :P

Nu ska jag väl ta tag i.. ngt... eller?
Jo, det ska jag! Nu! någonting :P

Puss o kram <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En etapp avklarad.

Puh. Nu har jag pluggat massor. Hela franskan e skriven på svenska och bara ett stycke återstår att översätta. Känns bra, ser att det iaf finns ett slut i tunneln, hoppas jag når fram oxå . :)
Tog en halvtimmes paus före middagen (därför ni kanske hittat mig på msn, trots det jag skrev tidigare) sen ska jag ta tag i engelskan, pamphletten e i princip klar (blev enkel och informativ) och ska flumma runt lite kring min powerpoint så även den kan få ordna upp sig lite :P

Nu plockas tallrikar fram, och jag tar upp halva köksbordet, bör nog hjälpa till..

Puss på er <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Duktig dag.

Idag känner jag iaf att jag kan känna mig duktig, och vet att jag kommer få ngt gjort.
Har varit o tränat på morgonen. Jobbigt som f*n. fatta när stefan (som lagt banan) ger oss kartan och nämner att "jag tänkte att vi skulle pullsa snö så mkt som möjligt". bläää! Typ alla åkte skidor, var bara Jag, Stefan, Edvard o Arne som sprang den nedrans banan. Kan tala om att de alla tre har ganska mkt längre ben än jag, kan springa ganska mkt fortare.. Men jag hängde i!
Sen kom vi tillbaka, och mina löparkompisar stack ut på skidorna de med. Jag hämtade nyckel och sprang hem till pappa för att hämta min "full koll"-bok, till kursen vi hade senare.
Dusch, fika och sedan som sagt kurs. Hållpunkter, stråk och struktur var dagens tema. Vi fick planera sträckor och välja vägval. Klurigt ibland, och ibland är det ju "bara att kötta".

Nu har jag kommit hem och bara hunnit sätta mig vid datorn o skriva detta. Ska göra franska och engelska nu, tänker viga heeela eftermiddagen åt det. Msn- och facebookförbud fram till kl 8 ikväll, på eget initiativ, så vänta mig inte tidigare.

Måste bara lägga in att min mamma e bäst! Hon har köpt mig en påse söndagsgodis, eftersom vi inte köpte något godis igår. Precis vad jag behövde för att kunna ta mig igenom den här eftermiddagen. Och nu när jag har tränat så duktigt så får jag una mig lite godis ;D

Nu väntar pesten,
Puss o kram på er alla <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Random bilder.. :P

Hittade lite random bilder på mobilen som fick hoppa in i datorn (nu när jag har hittat sladden) :) :P

      
Mina två favviskatter, Rocky o Svante <3



Lisa med en lite väl extrem "polackmusche" från Rent Hus på Saga



Hittade bild hos mormor på mig nr jag va liten, bjuder på den xD
(taskig kvalite, jag vet..)

     
Hu kommer det sig att majken dyker upp på nästan varje bild... ? Linsluuuus! xD



Haha, mårten tycker det är sååå mysigt att kramas med Majken, eller?
(feel fre to hate me)




Tuffepuff gömmer sig i andra änden. Lika farlig som en kanonkula? ;)

Det där får räcka för ikväll, mer bilder än halva 2009 typ :P

Puss o kram på er <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Finn fel :P

Haha, hittade dessa roliga bilder i mobilen, minnen från kakslottet då vi skulle göra "en ska bort"-leken. Hahaförsta e såå bäst. xD




Vem hör INTE till familjen sahl paavo?



Vem är INTE död och av sten?



Vilka kommer troligen inte leva lyckligt i alla sina dagar? :P 


Hittar du felet?


Pussis <333

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Silverspoon :P

Uch.. Sitter och läser ylvas o majkens bloggar. Där de talar om hur mkt de gjort idag. spec majkens kan få en att känna en gnutta (lr meeer) dåligt samvete-.. Menmen..

Nog för att jag inte pluggat ett dugg, men jag har iaf samlat mig och städat mitt rum(!) så nu ser man golvet och vilken färg hyllorna i bokhyllan har :P
Kl 4 bar det iväg till mölbo och OKKs årsfest. Alltid lika skojs att träffa alla, och hade riktigt kul med Tuffe och gänget. var sååå nära att komma till final i tipspromenaden, menmen, hade loosat där i vilket fall :P

Massa utdelningar av vandringspriser, lotterier, mat o fika. och så en talangjakt som jag absolut inte förstår hur allt blev som det blev i.. 
Blev ju stolt KM-mästare för ett tag sedan, och idag fick jag bli uppropad och tilldelad min 4:e silversked, här e en vacker bild av den, innan den hamnar bland det andra i hyllan ;D



Hmm, var dum att låna Luddes dator till detta, och nu ska han ha den tillbaka.. Får väl logga in på min egen nu, tänkte bidra med lite bilder (tro det lr ej) har ju fått höra att jag e såååå dålig på dt :P

Puss o kram tills vidare <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Starten är över.

Hmm, har jag börjat bli som en viss miss M? Skriver ut alla svajjar i bloggen...
Det är ingen fara, det är uträtt och okej nu. Folk kan lugna ner sig om de vill. Var en överdos saknad bara..

Idag började skolan iaf. Sov hos Ricky, så jag kunde gå upp vid kvart över sju. Naaajs :D :P
Blev kiwigegga på BiNkAn, fick fram lite DNA som inte gick att få ur provröret. Lyckat. Teo lekte vetenskapsman och profet, hmm... lyckat combo? :P
Sen blev det extreemt lång lunch med Majken, Ylva, Teo, Ricky, Robban, Olle o Alex. Alex, som ska vara med i paradise hotel när han blivit stor. Sen ska det bli victoria's secret-modell och till slut fiskare på gränsen till norge. Djupa diskutioner vi hade kan ni ju gissa ;)

Började på matte B oxå, och det kommer nog bli rätt bra. Verkade inte alltför svårt, och inte alltför tråkigt heller. Oh, känn på den! :P
Hade PH, och satt sedan kvar och pratade med Ricky, Teo, Marcus o Mårten. Blev lite flum om allt möjligt, och Marcus fick höra att hans råkar vara en av orsakerna till mig o Ricky. det tyckte han om att höra. och mårten fick ett flertal gånger använda sig av yttrycket att "det beror på...". xD :P 

Blev wook och morden i midsommer väl hemma i gnesta. frös nästan öronen av mig på vägen från tåget. bläää!
Sitter nu och väntar på att den brittiske lille barnaby ska avslöja mördaren, och att ngn av mina små pojkar ska vilja återända till msn. :P

Puss o kram på alla <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fel...

Ibland blir det bara så fel!!

Man fattar det aldrig förän efteråt, vad man har gjort och vad som hände och vad man borde ha gjort.
Något så litet kan bli så stort. Ett vägskäl, bokstavligt, och ett lättsinnigt och ogenomtänkt beslut fick det att bli fel. Ett missförstånd uppstår så lätt. Inte bra.  :(


puss <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

På Donken med flickorna!!!!

Sitter på Donken med Ylva. Och numera Majken. Hon kom instormande, en halvtimme efter bestämd tid, med ett "förlååååt!! Jag är en dålig människa!!" Haha ingen fara Majken, vi förlåter dig ;)

Dagen har varit chill. Sprang fruängsrundan i morse, i nollgradit klart väder. Skitskönt! Sen blev det ett låångt och kurerade bad med massa bubblor, yay! :D Fick vänta en evighet på att vattnet skulle bli under typ 100 grader så man kunde hoppa i,, fail på mig att jag aldrig lär mig :P

Sen var det en snabb lunch med lillebror och sedan tåget upp till sthlm för att träffa tjejerna.
Ylva nämnde det som en "plugg/tjejträff". Heh.., pluggandet funkar ju kanon just nu ;)
Men det e skit samma! Ja, jag törs säga så! Plikten får väl helt enkelt vänta en liiiten stund. Jag tänker inte ta initiativom ingen annan gör det iaf (a)

Nu kommer Majken med våra "förlåt-pajer", mummms, det kanske var värt att få vänta på henne? (a) :)

Puss o kram på er alla <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

okej okej, jag bloggar väl då! :P

Jag har varit helt värdelös på att blogga, jag vet! har inte suttit vid datorn, och om jag faktiskt hamnat här så har jag bara inte fått för mig att blogga. Jag vet fy fy fy fy fy på mig.

Men lovet har varit väldigt fullt och samtidigt väldigt chill.
nyår spenderades först med pappas halva av familjen hos babsan, julafton på nyår, fick bli ersättningen får julafton i örnsköldsvik. Ricky dök upp med tåget, lagom till julklappsutdelningen och fick sedan försöka besegra babsans klassiska berg av fikabröd. Han klarad sig iaf någorlunda för att vara utomstående, kan vara chockartat i andra fall :P
Sen var det hem o byta om, för det gick från jul till nyår på två timmar. Kortaste veckan i världshistorien ;)
Kvällen spenderades hemma hos soff med henne o elin. mös framför film och sedan ut och dricka pomac till fyrverkerier. Jag tänkte poffa, jag försökte poffa. men flaskan ville inte! Liiiite cred till Ricky som lyckades tillslut, men iaf :P    En liten eloge till hela Gnesta som höll sig till tolvslaget med att smälla raketer. Var dött, fram till 10 i tolv, sedan brakade varenda låda i gnesta till, och vid ett var det tyst igen. Konstigt folk det bor här :P
Blev lite mer mys framför teven, och lite allmänt flum. Av någon anledning finns det nu en hel del mindre smickrande bilder som kan kalla fram en heeel del fel tankar om stackars oskylldiga Lovisa. Litar på soff att de  inte kommer lämna den kameran.. ;)

Efter nyår gjorde jag egentligen absolut ingenting.. Jag pluggade inte, jag tränade inte, jag socialicerade knappt heller. Jag va med Ricky, och det var helt enkelt tillräckligt för att förgylla mina dagar :) <3
(ledsen alla som känner sig åtsidosatta, jag behöver er oxå det vet ni! <333)

lämnade av honom i måndags på väg upp mot mormor. Kussarna var på plats och vi spenderade hela kvällen till förberedelse inför mormors 70 årsfest. Bord dukades, bordsplacering skulle ordnas, allt skulle förberedas. Och av någon anledning var jag den enda av fyra kusiner som ständigt var i salongen och/eller köket och hjälpte till... konstigt..?
Igår kväll var et fest för hela slanten. Pensionärerna droppade in vid 4 och höll sig sedan i farten till klockan närmade sig elva och tolv. Orkaen går aldrig ur 60plussare verkar det som.. :P Jag sprang som servitris hela kvällen. Tallrikar, vinkaraffer, tårtfat, kaffekoppar you name it! Återigen, Jag som sprang absolut mest av alla kusiner.
Idag blev det undanplockning och plugg hos mormis. Sedan hem. Har alldeles för mkt plugg, men har nu listat ut att vi bara är inne i vecka 1. min planering hade tjorvat ihop sig lite men nu e den nästan utdragen igen. Jag vill bara spy på den helvetes franskapresentationen, men även den har jag bestämt mig för att klara av. *punkt*

Imorrn blir det plugg på dagen och sedan upp til thlm för plugg/tjejträff. Ska möta dem på donken och snacka igenom... ja, det lär väl bli allt. Har saknat tjejerna grymt. Har träffat en gång på hela lovet, majken har jag inte sett sedan filmnatten hos ricky!!
Kommer garanterat få en fet dos gnäll över att jag bloggat så Extremt dåligt, men men,, nu har jag iaf räddat det som räddats kan genom detta :P 

Nu räcker det iaf, detta blev tillräckligt långt. :P

Puss o kram alla <333 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hmm.. gnäll?

Hittade 34 olästa inläggpå blogglovin när jag loggade in idag. bland de sista fanns dessa.

Från Ylvas blogg:
Och imorgon när jag har en pluggeftermiddag med Majken och Lovisa inplanerad. Topp! Eller, Lovisa vet inte om det än. Jag skulle gissa på att hon är alldeles för upptagen med Ricky för att kolla mobilden eller blogga. Fy skäms på er! ;)

Från Majkens blogg:
Och Lovisa: Grov bloggabstinens!

ojojoj. Ja, det är Rickys fel. jag ska skärpa  mig,, snart :P

Puss på er :P <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Off.. så värt det!

Lägger in ett litet instick i bloggtorkan. Kommer antagligen inte hinna skriva något vettigt på ett tag. sist var det i onsdag, och det kan som sagt ta ett tag innan nästa uppdatering kommer..

Det får helt enkelt vara värt det. :p
Ricky är i Gnesta och lär stanna ett par dagar. Då ratas datorn ;)
Puss o kram på er allihopa <333

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()