Livets vägar

Idag har varit ännu en bra dag, med ett litet undantag (säg ngt utan baksidor?). Har skrivit förut att missförstånd händer så lätt, spec när alla agerar mellanhänder och svar inte kommer fram. Det är fint att lita på människor, det är något att värdesätta, men det är också något som alltför lätt kan ifrågasättas... Min tillit finns kvar, jag hoppas att dagen inte har medfört ngn skada, nu när allt ordnat sig.

Men som sagt har det annars vara en bra dag :)
Vaknade av vekarklocka hos R vid 7. Behövde, och Tänkte inte heller, gå upp då. Älska när det är så!!! Kaaan dock ha blivit lite för länge, för fick bli en rask pronemad till skolan för att hinna precis till BiNkAn. Väl där var jag fett trött (Anders måste vara ngt form av sömnpiller), kunde med nöd hålla ögonen öppna..  Därefter blev det lite genomgång inför imorgon, redovisning om PGD på morgon efter BGS, taggad? kanske...

Efter lunch följde jag med Ricky hem för att fixa hans fotouppgift. Vi lekte med kameran, fick äntligen användning av den lilla bil vi totalmobbat den senaste veckan. Själv fick man vara motiv på en hel del bilder. Prövade runt med lite olika tankar och råkade bli lite djupa (sånt händer...) vi fann "livets vägar" på väg tillbaka till lägenheten. Tillägnade tre av dem till våra finaste vänner, i det facebookalbum som nu finns på Rickys profil :)

Kom sedan hem (med ett sent tåg, hammarbyhöjden hatar mig..) och sen va det iväg på gympa med OKK. Fett najs, man blev grymt trött och mådde sådär bra efteråt. Stort Gilla på det! :D


Här är ett par exempel från dagen vägar (diggar essa bilder grovt, ibland är vi, som sagt, fett djupa):


Livets väg: En lång jävla uppförsbacke...



Livets väg: Ibland går det bara utför...

Har efter detta funderat lite...
Om vägen antingen går uppför, vilket är jobbigt, eller utför, vilket är illa, innebär det att livet är bara bra om det är platt? Eller... när det står stilla?  Kanske är en tolkningsfråga, var och en för sig tycker jag iaf att bilderna har ett vettigt och bra budskap :)

Sitter nu och får en massa blder från Ricky från idag. Kommer nog att nytt inlägg inom kort med övriga resultat från idag :)


Puss o kram så länge <333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback