Slutet

Tror att det är dags att släppa det här nu... Jag började skriva i bloggen när saker hände i mitt liv som jag behövde ventilera ut och skriva ner. Nu har jag mindre och mindre lust att skriva ner allting i bloggform, och inläggen kommer mer och mer glest. Jag behöver inte bloggen längre. Jag umgås, jag lever och jag mår grymt bra. Har jag ett problem har jag enskillda personer att vända mig till, via annat än genom ett public inlägg. Jag känner mig säker i livet just nu, jag mår bra, och från och med nu kommer jag sluta skriva här.

Bloggen kommer att finnas kvar, om det händer något som måååste skrivas om, eller om jag kanske i tvåan eller så kommer beöva den igen. Men regelbunde bloggande är borta nu, jag ska leva Irl istället, för jag mår sådär lagom eller alldeles för bra just nu.


Puss på er <33

Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()

"Alltså ett solklart MVG!"

Med dessa ord från min dramalärare har jag nu fått in alla bedömningar från första året på gymnasiet.
Ett litet VG i franskan, efter 0 engagemang... Annars står de trestora bokstäverna under alla årets ämnen. Känns bra, känns riktigt bra. Nu kan jag släppa allt, i sinnet oxå, och gå på sommarlov på riktigt.

Nu ska jag iväg hem till pappa och sen ska jag möta Ricky vid tåget (50 meter därifrån) Haha

Pussar <33

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Skogstroll och Skogsödlor, you're in my <3

ja,, och så blev det så här igen,,, dåligt med bloggande, ett inlägg för att ursäkta sig och sedan total torka igen. jaja, den har funnits i över ett år nu, och känns som att jag behöver den mindre och mindre, vad nu det kan bero på... 

I helgen var det årets sommarlovsäventyr. två dagar, 9.00 - 17.30 med en grupp på 9 småbarn som skulle sysselsättas med träskfotboll, orienteringsbanor, äventyrsbanor, grottbesök, höskrindeåkning, skogsbrännboll m.m. Inte konstigt att man blir trött efteråt? av någon anledning avverade jag igår mitt 8 å i en alldeles för stor, färgskrikig t-shirt med loggan med Majsan på bröstet. Detta blev 5e året jag är med som ledare. Man kan inte låta bli att sluta upp än en gång när frågan kommer. Det finns en viss tjusning i det hela, och jag skulle aldrig kunna tacka nej om jag inte behövde. Ungarna kan vara supergulliga eller irriterande eller vedervärdiga, ofta får man lite av varje. Men det ger på något sätt så mycket tillbaka.

Känns som att jag bara svamlar, men det innebär en viss kick att stå med ett rak led av ungar med stora ögon och se dem göra som man säger. Eller att dra med sig en förälder ner i den störta lergropen i fotbollsträsket. Även om jag klagar över det ibland, är jag alltid glad att jag kom tillbaka, även detta år.

Gröna laget var i år ett riktigt praktexempel. Stort tack till mina små plågoandar, ni var lätt den minst fruktansvärda gruppen hittills. haha <3  

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHH.................  GRÖNA!!

Pussar på er <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

"Då möts vi ikväll, under balkongen"

Gammal visa från ngn skoj fars tror jag. :P

Våra kära treor tar studenten idag (hurra för dem) så dagen har spenderats hemma i gnesta. Ledig :D  Har suttit och filat på fältstudien i princip hela dagen suttit på balkongen i solen med datorn i knät. Hehe, har inte varit så effektiv, så det fick ta den tid det tog.. (a) Nu är den iaf inskickad och till lsut kan man slappna av.
Mamma har varit hemma och sjuk idag, så har fått umgåtts med henne massor. Mys. :)
Skull ha tränat ikväll, men halsen har varit dum mot mig sedan helgen, så fick bli en lång dusch istället.

Nu blir det The mentalist och lite mera mys framför teven. Imorgon är det "relationsdag" i skolan. Yay.... Får se hur det blir. Ska förhoppmingvis klippa mig på eftermiddan och sen kanske springa b odomloppet med feffis, får mammas plats eftersom hon är sjuk. Hoppas halsen kan vara nöjd till imorgon kväll.

Pussar o kramar <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så bra det kunde bli helt enkelt <3

Aa, precis. Helt askalas helg fick jag. Med marknadslopp, slagsmål om fanta, mys under filtar på iskall altan, te i mörker, promenad i fleacetröjor, Gnestadag, träffa massa "long time no see", shopping längs storgatan, silverhjärta med gravyr (<3), vattenkulor, musikuppvisning med Michael Jacksontema, kubbspel, godisskål, "volleyboll", promenad genom gnesta med gammal vän, storflytt, uppackning, nytt hörn, promenad efter diskmedel, pratstund vid fontänen, första natten i nya lägenheten. Mycket, och mycket bra.


De som gjorde helgen bäst <3
(bilder från förr, kanske framgår ändå)



Bild från balen på tre av mina snyggingar ;)


Hetaste ever, bärplockare ftw <3


Finaste i världen, älskar dig <3


Pussar på er alla ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Den baddräktstid nu kommer

Hittade på Facebook. Ärligt, fett skoj. xD


Den baddräktstid nu kommer, när magen är för stor. ♫
Dåvalkar bara sväller, och celluliter gror. ♪
Generande behåring, lyfts fram i solens ljus.♫
Nej stranden verkar boring, vi stannar inomhus. ♪
De krav som sommar´n ställer,förstör vår ledighet. ♫
Vi sitter där och gnäller, fy fan......vad jag är fet. ♫
Fast vem vill motionera, när man kan sitta still. ♪
Nej låt oss revoltera, vi tar en kaka till.

HAha, ja , vad ska man säga? Tar en chokladbit istället ;)

Idag var det sista BiNkAprovet ever. Poängterade med att skriva "Over and out" med stora komstäver på baksidan av provet. Imorgon tänkte jag naila mitt MVG i drama. en enda lektion på dagen, alla andra lediga. Men jag står med gott mod. :D

Har försökt skriva fältstudie ikväll, men det gick sisådär. Somnade, helt utslagen istället (känns som att jag behövde det i så fall). Har iaf "bara" diskussionen kvar nu, och den har jag t.o.m. börjat på. Det här ska gå ;)

Superladdad helg. Imorgon blir det Marknadsloppet, lördag är det Gnestadagen för hela slanten med bästa och sedan hos Sundis på kvällen för att undvika alla små fjortisar som ska dra i sig sin första fylla m.fl. 
På söndag går flytten. Hela hjortstigen ska flytta in i den nya lägenheten. Ska bli roligt, men kommer säkert ha en hel del ångest och nostalgi, men det kommer att bli bra. Känner det på mig. :)

Nu ska jag krypa ner hos min finaste lilla Ricky och mysa mig till sömns. har haft en sån där diskussion om allt ikväll, 100 sidorspår och lite uträdda småsaker. Älskar att vi kan göra sånt <3


Bild på partajgänget från Gbg.
Nytt projekt på G? Gillas stort :D <3

Puss o kram på er allihopa <3

Pussar o kramar

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja, jag är värdelös...

... på att blogga just nu.
Allt är i gång för fullt, sommaren är snart här och nedräkningarna är i full gång. Drama, fältstudie, debatt och BiNkA-prov, allt som är kvar, sen får jag SOMMAR!! <3



Paaaarty i helgen. 50årsfest med bästa personalen.

Ngn som behöver assistans så känner jag tre nyblivna proffs ;)

Pussar på er <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()