Sista inlägget 2010...

Gott nytt ååååår på er alla!

Sitter hemma och laddar inför ikväll, har lagt upp alla möjliga outfitts på sängen, packat ner sminket m.m.  i väskan. Om 30 min sticker jag till Ricky för mat och fix, sedan blir det nyårspartaj i södertälje! :D Har kommit på att mina vänner har väldigt bra musiksmak, när jag kan använda inboxen på spotify som taggalista. Sen är det i princip tre pers (Ricky, Elin och Majken) som står för inskickad musik, men iaf. :P

Hinner nog inte blogga mer idag, men får väll försöka slänga in ett om mitt 2010 imorgon när jag till slut har vaknat. Ska då även berätta om hur kvällen blev.
Btw sörjer vi alla LillGustav, som spenderar sin nyårsafton med svinkoppor över hela ansiktet. Så himla synd, kommer sakna dg ikväll!

Glöm inte att pussa någon och smälla champange/pomacflaskor vid tolvslaget. ;)


Massa Pussar på er, ha det bäst! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skottdagen.. eller?

Har varit och skottat snö hos Rickys farfar idag. Nu när man bor i lägenhet hos både mamma och pappa så blir det inte mkt sådant, så det var riktigt roligt att få springa runt i snön. Hade mitt nya superunderställ på mig från ullmax, så inte frös man inte. :D

Träffade teatergänget idag oxå, så nu har man helt plötsligt planer inför nyårsafton. Yay. Och projektet Löparen är i rullning, ska bli riktigt skoj.

Nu sitter jag och funderar på om man ska spendera kvällen med mysfilmen Allt en tjej vill ha, eller om det blir Van Helsing... Sitter hopkurad under en filt med en kopp te iaf, så känns inte som att det an bli fel, ngt av det.


Partygäget once, hur snygga är vi imorgon? :P


Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En dag på stan

Idag har jag dragit runt på stockholms gator tillsammans med Ricky och Oliver, en barndomsvän till Ricky som helt otippat befann sig i stockholm. Kul kille iaf, han gled runt med oss, lunchade på en jättemysig thaikrog och åt yougurtglass inne i gallerian. :)

I shoppingväg har jag shoppat lite snygga underkläder och bytt ut min julklappstopp på gina mot tre reaplagg (man får inte vara dum). Var totalkaos inne på gina. Fick lämna killarna vid dörren och själv ta mig fram bland alla fjortistjejer i gigantiska jackor (förlåt om ngn känner sig träffad, men det Var faktiskt så).


Nu sitter jag i hammarbyhöjden och bloggar lite fort innan det är sängdags. Ska upp imorgon och iväg till söderrälje för att träffa mitt teatergäng (usch, vad länge sen det var <3 ). Nya projektet ska planeras, taggar till 100! :D


Bilden från en mysig vintermorgon i början av december :)


Puss o kram o godnatt på er <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Laddar för mera shopping

Känns som att jag inte gjort annat än att gå i affärer de senaste dagarna, men idag ska jag upp en gång till. Ska träffa Ricky på centralen, om mitt pendeltåg nu tar mig hela vägen dit :P

För övrigt hatar jag dubbelbokningar, framför allt när man upptäcker det för sent för att göra ngt åt det (och det helt är ens eget fel) ... Blä!


Hur som, det får lösa sig..
Puss! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Första träning på eeevigheter.

Tjotjo. Kom tillbaka hem till Gnesta idag (skulle varit igår men mellandagsshoppingen tog sån tid att det inte var värt, utan jag fastnade hos mormor en natt till). Halva lägenheten hos pappa liknar en byggarbetsplats just nu, men det är rätt skönt att få komma hem.

Stack ut med pappa för en lång och långsam joggingtur med Signe. Var sjuck typ tre veckor innan jul så detta blev första träningen på nästan en månad. Gick bra, och vi var ute i nästan en timme. Sedan joggade vi vidare ner till Hälsohuset för att gymma lite. Ojoj, ska man börja ska man börja ordentligt :P

Var lite rädd att jag inte skulle få komma in, har nämligen inget gymkort, men det var lugnt och jag gick därifrån med ett presentkort på två veckors träning istället, Najs!


Ikväll bär det av hem till Mathilda för en kväll med tjejerna. Ska vara där om 20, och har inte ätit än... får se hur det går :P

kramar på er nu <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Annandagen i saltsjöbaden

Idag var jag utböling när Ingmansläkten firade jul hemma hos farfar Ingman. Tur att de är så snälla mot mig. Riktigt trevlig tillställning, med mycket (väldigt mycket) rimmande, julmat och julkänsla. :)

Dagens...

...Julbord:

Stor, tjock klunns med lax som det var straffbart att skära upp "fel", mycket ambitiöst pyntade ägghalvor, 2 ätbara och 1 läskig sillsort, ett fat med halva hummrar.
Kanske inte helt traditionellt, men men :P

...Insikt:
Hummer är svårt att äta, lite överskattat, men gott!

...Kram:
Rickys lillkusin Leon gav mig en hejdå-kram innan de skulle åka, sötisen. :)

...Leksak:
Leons radiostyrda grävskopa. Varför fick inte Jag en sån när jag var liten? Varför önskade jag mig ingen i år? :P

...Framtida pensionärspar:
"Mormor, Rickys farfar säger att det e så tråkigt att bara umgås med folk i samma ålder som mår dåligt och håller på, jag tänkte att då kan han ju få träffa dig."
"Ja men visst, ställ er på var sin sida och släpa hit honom bara".
xD


Pussar på er allihopa :) <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Juldag utan julmat

Jupps, enligt traditionerna i annas familj så äts det ingen julmat på juldagen (de har tydligen tröttnat då). Istället blir det fet släcktmiddag, efter att morbror Lasse som spenderat en hel dag med att laga kinamat till hela gänget. Friterad fisk, flied lice (fried rice) och en väldigt god sås.

Kvällen hos anna-lena blev väldigt lyckad. Tog med mig ricky, som verkade överleva han med. Gilla att vi spelade ett spel där den som är "mest svensk" vinner, och Vesslemöj (uttalas så, vet inte hur hon stavar) som är Annas bror Eriks Norska sambo, kom på tredje plats av typ tio pers. Själv delade jag förstaplatsen... vet inte om jag ska vara stolt eller ej. :P


Ikväll blir det mer familjemiddag men då ska vi hem till Rickys farfar. Tycker vi har delat upp julen riktigt fint, så vi hinner med att fira med alla (men blä så vuxet det låter...)


Pussar på er och god fortsättning <33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God julafton till alla !

Tänkte ta tillvara antagligen den ända lugna stund jag kommer ha idag, den mellan frukost och julklappsöppning nr 1, till att göra dagens inlägg. Ville bara hälsa alla en riktigt god jul, med pepparkakor, julklappar, julskinka, gran, jobbiga familjemedlemmar och allt annat som hör till . :P Vår julskiva har gått sedan ett par timmar tillbaka och jansson är förberedd. Så snart mamma, feffe, eva och tord kommer tillbaka börjar vi med julklapparna Yay! 

..kom just på att jag måste rätta till felstavningen av tords anmn på hans paket innan vi börjar, hehe....

Nu ska jag hjälpa mormor med dukningen, det är en fullspäckad julafton så man kan inte räkna med så mycket tid över till annat än julfirande och tillhörande förberedelser. Är inte julafton bäst? :P :)

GOD JUL på er allihopa. Krama och pussa på alla nära och kära ni har omkring er. Blir det pinsamt kan ni hälsa att det var från mig ;) <3


Pusssssar

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I'm back babe!!

Fina Marcus har spenderat sina timmar åt att fixa min nya headder (lr hur man stavar det). Jag har spenderat säkert lika många timmar med att förstå hur bloggdesign fungerar... Men nu är den äntligen på plats, och se hur vacker den blev! Som överenskommet ska jag nu göra ett försök att ta upp bloggandet igen (allt för dig Marcus). Kanske ska ha bloggen som ett nyårslöfte, vem vet?

Sitter nu brevid lillkusinen hemma hos mormor nu, har firat mormisens födelsedag och ska vänta in julafton här. Hel stört me jul imorgon, men ska bli fett skoj, först fira i segeltorp och sen i gnesta. Älska biten med tvååå julklappsutdelningar :P :D

Ska försöka att hinna ikapp mitt liv i bilder nu, så det kommer bli en del "gamla" här :P
Jag och Vickis (lillkusinen) utanför museum i Rom, oktober.

Puss på alla sötisar

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ja du Marcus. Kanske...

Sitter och försöker formulera mitt historauppdrag för att det inte ska vara apa. Det går inte jättebra. Är stört trött i huvudet och tror jag fått min första släng "riktig" huvudvärk på riktigt länge. Hade nationella i matte C idag, så mina krafter har liiite granna tunnats ut efter det. Känns som att det skulle vara slut efter det, nationella i matte borde alltid ligga i slutet av vekan, så man kan få ladda ur sig, och vila sen.


Marcus, om du fortfarande är inne och kollar här ibland, så har jag ett förslag:

Hjälp mig göra en fett snygg headder till bloggen så ska jag sätta fart här igen. är det värt?

Nu ska jag ta tag i det här igen, inlämning på fredag ju!
Jag kan, jag kan, jag kan!!


Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()