Dagens Ros

En kvinna på folktandvården gjorde just min dag. Insåg att jag missat min tid imorse, typ 3 timmar sent, och trodde jag skulle få värsta skällningen eller iaf betala. Men "eftersom du inte uteblivit förut kan vi bortse från den är gången, och så ordnar vi en ny tid istället." Vilken fin människa! Var helt sänkt pga mitt slarv, men nu kan jag andas lite lättare igen. (Haha, kanske överdriver, men jag blev fett glad)

Dagens Ros går till den fina människan på Gnesta Folktandvård som har överseende med en lite virrig tonåring som jag :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

wie

Yay. Nu har jag ett tal som med en gnutta lugn och rätt antal stilpauser bli tillräckligt nära 5 minuter för att jag ska vara nöjd. Nu ska det få ligga till sig lite, innan jag läser om det igen, gör stödord och tränar in det. Under tiden ska jag göra lite te och plugga matte inför provet som jag måste göra på freeedag.

Suck, tur att allt detta är värt det, på tisdag sticker vi! (09.30 på MORGONEN) för dem som fattar varför det är roligt :P


Pussar<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1.5 minuter...

Så långt är mitt svenskatal än så länge. Det är jobbigt med logiska sammanhang när man här ett ämne som inte är riktigt vettigt. Sen när behöver man källor i ett tal egentligen?  Jaja, pappret är inte tomt iaf, och med lite konstpauser tror jag nästan att jag har 2 minuter :P

Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kemiplugg @ 603

Sitter nere på 6an och pluggar kemi med Ricky. Tagga tagga tagga inför provet imorgon. Ska stanna här nere till kl 3, sedan upp två våningar och jobba lite med svenskan. Ikväll blir det träning och sedan mera plugg. Ska hålla veckan ut, sedan är det 17 dagar utan skola!!!

Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ligger i sängen...

... och har precis förhört mig själv på våra engelskspåkiga författare som ska förhöras imorgon. Det borde gå bra, tycker jag. Svenskan går fortfarande åt h*lvete, det står still på ruta två helt enkelt. Jag behöver vara på ruta fem på torsdag förmiddag.. :/   Tänkte läsa lite kemi innan jag somnar nu, sen är jag färdig. Om jag inte somnar med näsan i kemiboken,, finns nästan risk för det.

Btw så var det helt sjukt kallt idag, huwa!

Puss o kram o godnatt <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Alla hjärtans dag

Halva dagen spenderades med den underbaraste killen i hela världen. Ricky, jag älskar dig! Varje dag tillsammans med dig skulle kunna vara, om inte alla, så iaf mitt hjärtas dag. <3
(tyck att det är sliskigt, det skiter jag i)

Andra halvan blev lite konstig... Fläng fram och tillbaka, och så lite tågstrul så klart. Nu är hemma iaf. Ska pluga lite, sedan laga mat tsm med lillebror åt mamma och feffe. Och sedan blir det mera plugg.

Ha en fin Alla hjärtans dag allihopa.
Hoppas att alla par där ute spenderar en fin kväll tillsammans.
Och jag hoppas att alla singlar antingen tar chansen på årets mest romantiska dag, eller iaf inte misströstar, det händer när du minst anar det. ;)

Puss <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

9 dagar kvar...


Älska att när man googlar Barbate så är det i princip bara såna här bilder som dyker upp. Om 9 dagar sticker jag och OKK till Spanien!!! Synd att vi knappt kommer ha tid för sol o bad, när vi har träning, träning, träning och tävling på schemat.
hehe, vilket I-landsproblem :P


Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej hej

Oj, nu var det riktigt länge sen jag skrev. Tänker hela tiden att jag ska blogga, men så blir det inte av. Dåligt av mig...

Teaterrep idag. Älskar vår nya produktion, Löparen. Den är så där härligt skruvad och nyskapande, varje scen avslutas med att Mats säger "fast vi vet ju inte alls om det blir såhär i slutändan." Den kommer iaf att bli en utmaning, både för oss på scenen och de som kommer och tittar, men jag känner att det kommer att bli så bra!

Helgen har annars spenderats med en massa plugg. Har 3 prov och ett tal att bränna av nästa vecka, så det är lite av Allt som behöver göras. Har pluggat kemi, matte, engelska och försööökt att få bukt på svenskatalet. Det går verkligen inte, men vi får hoppas att jag knådat fram något till onsdag kväll iaf. :P
Har inte träffat Ricky sedan i torsdags, men ska åka upp till sthlm senare ikväll så iaf ska få sova hos honom en natt, mitt i hela flyttyran. Imorgon är han en tullingebo, wierd. :)

Jag mår bra iaf, men trött. Ska lägga mig framför amazing race snart. :)


Puss <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En fredag...

Blev en seg men trevlig dag idag. Hade Ricky hos mig inatt, så låg och myste länge imorse. Man vill hälst inte kliva upp när man har en så gosig kille hos sig :)
Sedan blev det tåg upp till skolan, lagom till lunch. Sedan gjode jag färdigt matten ganska fort, men slösade bort resten av tiden. hehe (a) 
Stack iväg till Gamla stan för att fira Ricky (lite i efterskott). Var och spanade på två caféer som båda var fulla (outhärdlig smärta åt de två personer som ensamma tog upp två soffor för sig själva!) men sen hamnade vi till slut, som vanligt kanske, på Gråmunken. Massa prat om allt från invandringspolitik till alkohol till jobbiga och trevliga människor. Skvaller på topp alltså ;)
Kvällen Fick spenderas framför Let's Dance, tsm med mamma och feffe, vilka inte ville titta ngn av dem...

Taggar för imogon iaf, då blir det Djungelboken på statsteatern (YAY!), sedan ut och äta med familjen och slutligen shopping på ikea. På kvällen blir det Melodifestivalen!!! :D Kommer inte ha tid för ngt plugg, usch oxå. Får ta det... ngn annan gång.

Pratade med Johan idag om breddningskurser. Jag och Majken ska ta en vecka på KNC i trean. Frågan är bara om det ska handla om planeter eller celler... :)


Nu blir det sova

Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Franska

Sitter med Noor på franskan nu. Hehe, vi busar båda två och sitter inne på annat. (a) Johan har just startat upp, så så farligt är det faktiskt inte.. :P

Gårdagens fyikprov känndes okej, svar på allt, känner mig inte så orolig. Har t.o.m. funderat på att välja fysik breddning som eget val till 3an. Nu pratar Majken om Biologi breddning istället, vi får se. Vore coolt med lite spetskunskap och få hänga lite på KNC igen.

Nu ska jag fokusera.

Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sickness...

Får inte bli sjuk, får inte bli sjuk, får inte bli sjuk. Fan, jag har blivit sjuk... Mår superbläää! Trött i kroppen, och ont i huvudet och halsen. Tänker inte kolla febern. jag vill inte veta.

Har suttit och pluggat fysik sedan lunch, ska fortsätta ett tag till innan jag ger upp och åker hem för at däcka. Hade gärna tränat, men vågar ingenting, mår inte bra nog... Ska se till att orka provet imorgon, sedan får jag vila. Teater i helgen i flera former, taggar inför det, behöver hålla mig kry (eller iaf bli frisk) till det.

Nu ska jag ta en omgång Arkimedes princip, innan jag säckar ihop. Hjälp vilket deppo inlägg det här blev, men jag är lite så nu...


Kramisar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()