En fredag...

Blev en seg men trevlig dag idag. Hade Ricky hos mig inatt, så låg och myste länge imorse. Man vill hälst inte kliva upp när man har en så gosig kille hos sig :)
Sedan blev det tåg upp till skolan, lagom till lunch. Sedan gjode jag färdigt matten ganska fort, men slösade bort resten av tiden. hehe (a) 
Stack iväg till Gamla stan för att fira Ricky (lite i efterskott). Var och spanade på två caféer som båda var fulla (outhärdlig smärta åt de två personer som ensamma tog upp två soffor för sig själva!) men sen hamnade vi till slut, som vanligt kanske, på Gråmunken. Massa prat om allt från invandringspolitik till alkohol till jobbiga och trevliga människor. Skvaller på topp alltså ;)
Kvällen Fick spenderas framför Let's Dance, tsm med mamma och feffe, vilka inte ville titta ngn av dem...

Taggar för imogon iaf, då blir det Djungelboken på statsteatern (YAY!), sedan ut och äta med familjen och slutligen shopping på ikea. På kvällen blir det Melodifestivalen!!! :D Kommer inte ha tid för ngt plugg, usch oxå. Får ta det... ngn annan gång.

Pratade med Johan idag om breddningskurser. Jag och Majken ska ta en vecka på KNC i trean. Frågan är bara om det ska handla om planeter eller celler... :)


Nu blir det sova

Pussar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback