Två bästaste dagar! <3

Helgen har varit hur bra som helst, fram till idag.

Shopping med Ricky i fredags. Döm honom inte, killar kan oxå shoppa. Stort gilla på det btw, många snygga skjortor införskaffades. :)   Sedan tåg hem i värmen. Efter lite prat med elin via sms blev badet uppskjutet. 
Jag fick vara fem år när det skulle grillas till middagen hemma. Lillpyromanen i mig kröp fram, när det skulle tändas, och sedan sprang jag barfota runt i trädgården som en barnunge, tillsammans med Ricky, klättrade i träd och satt hopkrupen på verandan med ögonen på elden.
Efter maten tyckte vi att det var dags för en dusch, och i väntan på att badrummet skulle bli ledigt gick vi in i mitt rum lade oss på sängen och tvärsomnade. Kl 22 liksom! :P

Vaknade därför fett utvilad och lycklig igår vid 7.45. Dusch (som blivit över från fredagen) och frukost innan elin messade kl 10, prick :P
Iväg till långsjön med Elin och Ricky, på cycklar som var långt ifrån toppform. En grovt skön förmiddag med bad, lite skitsnack och en massa chill. Låg på flytbryggan hur länge som helst. Happiness för hela slanten! <3

Hem och packa grejer inför resan tillbaka till sthlm. Lite fix hemma his Ricky innan det var dags att ge sig iväg till Dramaten. Cilla o Micke var så snälla att de plockade fram amphin, och körde oss dit.  Ricktig glidarkärra genom stockholm, alla fyra i solbrillor, allas blickar när de tittar efter en,, ja, coola var vi ;)   Fet uppståndelse över den blien. Är den nog värd oxå. :P :)
Pygmalion på dramaten var rätt bra. Den kändes kort på ngt sätt, men rolig och så var det ju Dramaten. :P t.o.m. Alex o Olle stannade hela pjäsen ut, och missade halve champions league-finalen, det ni.
Efter det blev det promenad med Ricky genom ett stockholm i skymning. Hur mysigt som helst. Så blev vi upplockade och fick ännu en amphi-tur.
Att sitta ihopkrupen tsm med världens finaste människa under en filt, i baksätet på en taklös bil, en ljummen sommarkväll och bara glida genom staden med 70/80-talsmusik i högtalarna måste nog vara det mest optimala som finns. Jag skojar inte, Lyckan var långt över gränsen för vad som borde vara godkännt.


Tack för de här två dagarna Ricky. Älskar dig mest, det vet du.  <3

Pussar ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback