Mina älskade bruds <333

Jahapp,, det dröjde visst lite längre än vad jag trodde innan jag kunde återvända till datorn, men nu kommer uppdateringen:

I fredags bestämde jag med elin och frida att vi skulle träffas (fick 0 respons från resten av gänget.. :/) så vi gick och möttes i lekparken uppe i närheten av dansut. Stooort kramkalas när alla fick ses :D Elin hade varit på språkresa i tre veckor, jag hade varit iväg på o-ringen och till ö-vik m.m. och stackars frida hade varit hemma.. Vi gick ner på gnesta och köpte glass och pratade om tyyp allt: som hänt under sommaren, vad alla andra gjort, vilka vi träffat, om det hade hänt ngt i gnesta (haha, som om dt skulle hända) och annat. Sedan gick vi förbi hemma hos mig där jag fick träffa mig kära far för första gången på en vecka.. (Har blivit lite lite pappatid den här sommaren.. :'( )
Sedan fick vi kontakt med soff så vi beslutade oss för att gå och våldgästa henne. Hon låg på alltanen och solade, den lilla divan xD Massor med kramar igen, mer prat och lite mer glass (a).
Hade redan planer på att träffas lördag kväll, men tyckte att vi kunde ju ha en liten grillkväll redan samma kväll hos soff. Men vänta, hon skulle ju plocka körsbär... "Haha, det kan vi!" tyckte jag då.
Fyra små apor, klättrade i träd.. iförda färgglada tröjor, med allt från bussförateg till dagis tryckt på bröstet,  och helläbbiga kirurghandskar på händerna.
Vi for runt och rensade hela trädet. Flumade runt bland grenarna och upp på stegar och garagetaket, inga större katastrofer hände, som tur var, bortsätt från att jag och frida fick fläckar i rumporna, och jag råkade pricka elin i huvudet med ett antal körsbär xD (a).
Fyllde fyra bunkar med bär, måste varit lite över 5 liter, från ett enda träd (!). Sedan for vi runt på gräsmattan (vetti sjutton vad vi höll på med XD) tog några helsköna bilder (som jag ska försöka lägga upp så alla kan få njuta xD) tills det var dags att åka ner till stopp för att handla mat till kvällen.
Vi grillade köttbitar och gjorde potatis, morötter och palsternackor.
Tack till dansåsa som i femman lärde oss den fina melodin:
" alla mina nätter,
går jag här och sätter 
palsternackor och morötter
Alla mina dar
går jag här och drar
på en gammal laggårdskärra."
Den skrålades hela vägen från stopp, hem till sofia och under hela tillagningsproceduren. xD
På kvällen spelade vi mario kart och sing star. Jag ägde på det senare, på karten var jag rätt körd (haha! titta tove, inte bara du som kan dra ordvitsar om när det går dåligt xD)
Sen kom Eva och per (soffs föräldrar) ner med glass och körsbärspaj. lite udda, men mumsigt. :D
Sen va det dags för alla att dra sig hemmåt, massa kramar i hallen och på vägen.
Tack för den dagen och kvällen brudar, fan va kul vi hade <333


Så kom lördagen, då jag och berit bestämt att vi skulle göra slag i saken och gå och se skottvångs sommarteater ( där vår käre vän Mats var innehavare av en utav en av de tre (huvud)rollerna ), som vi pratat om att vi skulle. Mamma skulle skjutsa ut oss till klockan 5 och sen när vi var klara skulle vi dra ihop hela gänget hemma hos B.
Så vi åkte ut, och möttes av ett par lite väl uppklädda herrar... vad var nu detta?
"Kvällen abbonerad för bröllopsfest" Teatern hade spelats samma dag, kl 12.. Lovisa hade tabbat sig, rejält.. xD
Vi fick bara helt enkelt åka tillbaka till gnesta (stackars mamma, men hon verkade klara sig) och sätta oss och käka middag på vita villan, och snacka en hel del skit såklart. (A)
Lilla berit hade oxå varit på språkresa, så det va evigheter sen man träffade henne oxå.. Massor att ta igen. <3
Sen mötte vi upp med ELin och frida i Thuleparken och gick för att köpa godis, dricka och hyra film. Sen drog vi oss hem till berit och ringde över mathilda som kom. Satt på bejans altan och pratade och pratade och pratade.. En halv sommar hade vi ju att ta igen. värsta mysigt, hade saknat alla så hiiiimla mkt <33  kl 12 hade godiset tagit slut för länge sen (a) och först då kom vi på att vi hade en film att se. :P
kollade på "yes-man" till halv två, sen skulle elin och mathilda hem, medan jag och frida stannade för att sova över hos lilla berit som annars behövt vara ensam.. :P
bäddade nere framför teven och såg mysteriet på greve holm. Feet nostalgivarning alltså :) <3  Frammåt halv fem var kalendern slut, och vi somnade direkt.
Tack för den kvällen och natten, så himla mysigt, ni är bäst brudar<333
vi mååååste hålla ihop även nu till gymnasiet, kommer inte vara detsamma utan er <33

Jag hade ställt klockan på 10.00.  men.... halv 11 vaknade jag, tyckte att det känndes lite sent och kollade mobilen.. Den hade inte ringt!! Den ringer visst inte på söndagar.. X/
Jag och berit skulle bli upplockade till ett nytt försök till att se teatern, som vi nu visste började 12. Fick kontakt med min faster som grattade på karinnamnsdagen, och det visade sig att hon och hennes väninnor oxå skulle till skottvång.. Vi åkte med dem  ut, och kom i sista sekund, men fick äntligen se Mats stå på scenen i "björnen" och "ett frieri". Tur det, var sista föreställningen för sommaren.. :P
Pjäserna var riktigt bra, och skådisarna, de tre, var jätteduktiga. Kul att man hann se det. :D
Pratade lite med mats efteråt oxå, han va värsta glad att se oss (vem e iofs inte det men.. ;D) träffade helen oxå, gammal klassförestååndare, som vi pratade med. kännde verkligen hur man saknade klassen när man träffade henne.

Sen åkte vi hem och jag fick överlämnas till pappa, för  för första gången på tre veckor var det hans vecka.. vi åkte ut och sov i torpet.
"Kom hem" igen tidigare idag, för att packa inför morgondagens distriktsmatch. Känns värsta länge sedan man sprang, men ska säkert gå bra. Sen ska jag ju hjälpa min kära vän Tove, med... ja, det vanliga (A) (bli inte sur tove! va iinte illa menat!!!) Och så ska man ju få träffa C igen, har inte sätt honom sen O-ringen,, saknar.. <3

Nu ska jag panikpacka lite, måste vara klar till 4 då vi ska iväg till babsan på "Karingrillning" som e framskjuten från igår.. hehe, e bortskämd med namnsdagar :P (a)

Så, puss o kram på er alla <33

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Tove

Jag drar inga ordvitsar när det går dåligt!

Dom drar jag bara när jag är glad och på humör...

Och förresten så behövde jag ju ingen hjälp!

Postat av: Lovisa

Vadå? "går åt skogen" på en orienteringstävling? typ samma..

och nej, jag vet, lite surigt.. :/ :P

Postat av: bb

de va super mys att träffa dej igen<33 men du glömde säga att vi träffa "pippi" :o haha


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback