OKK. <3

Oj. Oj. Oj.
Gårdagens inlägg gav en del reaktioner.. av vitt skilda sorter.
Av klasskamraterna reaktioner att döma blev de väl 'glada'. Stackars lilla Majken grät tydligen..
TuffePuff lackade ur totalt.. Skrev med stora bokstäver att jag sviker och bytt ut klubben. Hoppsansa, det var ju liksom inte meningen,,

Klart jag inte bytt ut er, det borde ni förstå. Vårt sektliknande gäng ligger på en av platserna närmast hjärtat hos mig. En grup av skumma olika och lika individer som ingen utifrån har en chans att förstå sig på. Inte för att vi själva gör det heller men. xD


Tuffe:
Tove Sahl-Paavo. Var vill du att jag börjar? :P
Du måste nog vara den svängigaste personen jag känner. Från att sitta negg-negg-neggativ med armarna i kors och blänga, fram du fram sjungande högt och vackert på någon random låt, världens gladaste människa finn oxå därinne. Alla känslor och sinnesstämningar ska levas fullt ut när det gäller dig. På något sätt spelar det ändå ingen roll på vilket humör du är på, man vill vara där ändå.
På orienteringsfronten "väntar du fortfarande" på ditt stora genombrott, lr hur var det? Men du ger banne mig aldrig upp, alltid där vid nästa tävling alltid taggad för "idag ska det fan gå bra!" En entusiasm som smittar och är värd att beundra :D
Bästaste bästa, Tuffe, det är du!

Ebbis:
Helt. Jäkla. Crazy. Kan man skriva så? Ebba Askeljung, du är nog bland de galnaste personerna jag känner. Dina moovs på discogolvet är nog för att få hela salen att stanna och titta, blänga lite skumt över axeln iaf xD Alla idéer, planer och initiativ. Du är personen som gör att en grupp har roligt.
Du är oxå den där filluren som är bra på... Allt helt enkelt. Sådär att man lätt skulle varit avundsjuk om man inte tyckte om dig så mkt. Ett musikaliskt geni, smart på alla vis och en hejare på löpning.
Och så kan man helt enkelt inte ha tråkigt med dig! :D

BB:
Hon är bombad säger dom. Men lilla Beirut henne tycker vi om! Alias: Berit Palm!
Du har egentligen ofrivilligt blivit en del av den stora OL-familjen. Det var nära att du slapp undan, att du inte skulle dragits med, men efter sundsvall (<3) var det kört. Vi ska bara få dig att börja springa oxå ;)
Lilla Bejan. Ja, vad ska man säga här? tre år tsm i 9B, "gnesta på liv och död" tsm, mååånga långa kvällar av godis, skitprat och annat skoj. Kan prata om allt med dig, och vise versa gäller, det vet du väl?

Nanna:
Förlåt tjejen, men man kan inte prata om Johanna Johnsson utan att nämna ordet "blond". Utifrån och in, så hård är sanningen. Men vi älskar dig för det, det måste du förstå, alla så konstiga komentarer lyser upp en dag, ledsen att det blir på din bekostnad, men så är det. Vi skrattar MED dig, glöm inte det.
Du är så glad och flummig, och nervös över allt... :P
Jag blev så grymt glad av att du började komma tillbaka. En gång OKKare, alltid OKKare, och nu är du insvärjd igen, vi har saknat dig ska du veta. ;)

Ooooh-Kompis:
Lillasyster Ylva Sahl-Paavo. Det faktum att du tvivlar på sporten, men ändå finns med oss är ett vackert exempel på hur mkt vårt umgänge lyser upp varandras tillvaro. Du, liksom johanna, kan komma med lite... mindre genomtänkta komentarer och inlägg, men det lättar bara upp allting.
Du är den man kan vända sig till för en stor kram, några medhållande ord och en kram till. Lite lagom flummande kan det ju oxå råka bli ibland. (a)

G:
Och så har vi den sista Sahl-Paavo, Gunilla. Jodå, vi behöver ju en del vuxna som kan hålla kolla på oss. Fast frågan i ju lite vem som håller koll på vem.. (Fjortisbilder tyder inte precis på mognad G.. xD) 
Du tar oss runt på alla tävlingar, du står ut med våra påhitt, ligger där i nya skolsalar var och varannan helg för att vi ska få göra det vi älskar. Vet inte om vi någonsin tckat dig ordentligt, annars har jag gjort det nu: Tack! :D

JJ:
Klubbens lilla underbarn. 95an som studsar upp en hel klass för att joina oss andra på staffettävlingar, och spöar de flesta ändå. Lovande Ledartröjevnnare och dessutom min smurfkompis (!). Har mer och mer vuxit in i gruppen, accepterat oss galningar och börjat visa spår av samma... "avvikelser"? (Haha, jag får oss att låta som mentalpatienter lr så xD).  

O:
Oscar, "köttarn" Vagman. Den ena av våra två discokungar. Det skulle vara ett heltidsjobb att hålla koll på dig och dina brudar under en hel kväll, kanske är därför du lyckas med allt, för att ingen orkar hänga med? ;)
Av någon anledning har du blivit allt snällare med tiden, och trots att den dryga attityden aldrig kommer försvinna så blir man glad när man får veta att du ska med på tävlingen lr liknande. Vi taggar ihop över msn, och visst blir vi bättre? ;) :P

Conkan:
Den andra och kanske mer "äkta"? discokungen. Du som verkligen äger dansgolvet med alla de danssteg man öskar man själv kunde bemästra. Conrad Tingström is in tha House!
Av någon anledning är din smått dryga personlighet något man vill vara i närheten av. Man vill få dryga tillbaka och en dag ska jag äga dig ordentligt så det vissnar om brillorna på dig, det lovar jag.
E lite tomt nu när du inte är kvar i vår lilla by längre (vad har egentligen Jönköping som inte Gn... äsch, det var inget.) men klubben och sekten kommer du aldrig ifrån, det vet du väl. ;)

Håkis:
Vem är den lila spinkiga filluren som kutar runt i skogen med karta i handen? Håkan Palm såklart! Du dycker upp och är med överallt. Hur det kan komma sig vet jag inte riktigt, för oftast har du inte riktigt koll på allt som ska göras, hur när och var. Du känns som klubbens lilla skyddsling.
Nästan alltid glad och positiv, rinner för sporten och engagerad till 1000.

Ö:
Jaa... Här har vi förhållandet som ingen kan förstå sig på... Det som inte går att förklara så att man slipper en konstig blick av klasskompisarna.. Tror inte jag fattar riktigt heller.
Vi har ett ömsesidigt förtroende, något oavtalat och en lite udda vänskap. Tror nästan vi kan prata om allting, och sedan ska allt analyseras i det oändliga, tills vi är tillbaka där vi började.
Du är en världens äldsta tonåring helt enkelt, och det är precis så vi tycker om dig, det är så du passar in i vårt konstiga gäng... :P


Det är svårt att formulera vad jag egentligen känner inför er alla, som grupp och individer, men här är den s.k. "kärleksförklaringen" som ni ville ha. Det räcker tydligen inte att bara veta att jag älskar er allihopa, nu har ni det på print :P
Vi är galna, ja. Vi passar ihop på ngt konstigt sätt, ja. Vi har j*vligt roligt ihop, ja.

Orientering är 20% karta, 20% Löpning, 20% upplevelse och 40% underbart umänge!




Puss o kram på er <333

Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: T

Så ska det se ut!

Postat av: vagman

vi kan va dem bästa asså... eller ne, vi ÄR dem bästa :D

Postat av: Johanna

naaaaaaaw <3 vad gullig du äääär :)



Lovve Svensson



Sötsöt människa, ibland lite nördigt vad det gäller sudokutävlingar med ö, men det är bra. för alla är nördiga då och då, vissa mer andra mindre... Men du är bäst, och OKK forever, vare sig man kommer och tränar eller inte.

Postat av: BB

DU ÄR DEN FINASTE! <3

du finns alltid där :)



håller med om nästan allt säger om alla förutom O för han blir faan inte snällare -.-

och att jag ska börja springa... suck

Postat av: stjärnan du vet

jag blir visst snällare :o

Postat av: G

L; vår egen sprudlande, pratglada lilla

"nyfiken i en strut". Redo att analysera varje

ämne in i minsta detalj, och med förmågan att få den allra kortaste historia till en lååååång roman!

Något tack behövs inte. Jag trivs ju allra bäst på skolsalsgolvet i hop med min sekt-familj!

Och där ingår då..... Puss!

Postat av: G

Ingår DU ska det ju naturligtvis vara.

Slarviga jag.... ;)

Postat av: Julia

Fint skrivet Lovvelovisafisa.

Visst gör klubbens gemenskap en så glad.

Jag blir också glad av OKKare.

Postat av: JJ

Finfint!<3

De lät ju as bra! ;)

Och ndu är själv en stor skyddande sol som lyser upp hela klubben!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback